برگزیده های پرشین تولز

مشکل در قسمت انتقال وجه بانک های ملی و صادرات

StarSoheil

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,170
لایک‌ها
42
محل سکونت
Malaysia
الان حدود یک ماهی میشه که من نمیتونم از طریق اینترنت در بانکهای صادرات و ملی پول انتقال بدم. همش میزنه مبلغ را بصورت صحیح وارد نمایید.

خواستم ببینم کسی دیگه هم این مشکل رو داره و یا چطور قابل حل شدنه؟! به احتمال زیاد فکر میکنم این مشکل از طرف سایت بانکها باشه و هنوز متوجه اون نشدن.
 

StarSoheil

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,170
لایک‌ها
42
محل سکونت
Malaysia
آخه مشکل اینجاست که شما هر دو حالت زبان رو هم که انتخاب کنی باز اعداد رو انگلیسی وارد میکنه. همیشه موقعی که زبان سیستم روی En بود هم اعداد رو خودش فارسی تایپ میکرد هم نوشته رو ولی الان چه زبان رو En باشه چه روی Fa باز انگلیسی تایپ میشه.
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,025
لایک‌ها
895
سن
33
محل سکونت
بهشهر
من دو روزه با بانک ملی مشکل دارم
 

Mohsen Khan

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
2,223
لایک‌ها
299
مرورگرت چیه ؟
با ie تست کن
توی فایر جدید همین طوری می شه
 

1eng.ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,605
لایک‌ها
1,504
تو فایرفاکس جدید اینجوری شده. هیچ راهی نداری جز اینکه کپی پیست کنی ...

اینم اعداد مورد نیاز: ٠ ١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ :D
 

scanme

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,214
لایک‌ها
85
محل سکونت
THR
عدد رو باید فارسی بنویسی و میتونی کپی پیس کنی اعداد رو
از خود اطلاعات حسابت مبالغرو کپی پیس کن
 

StarSoheil

Registered User
تاریخ عضویت
1 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,170
لایک‌ها
42
محل سکونت
Malaysia
مرورگرت چیه ؟
با ie تست کن
توی فایر جدید همین طوری می شه
من IE v9.0 دارم ، با اونم مشکل داشتم.
تو فایرفاکس جدید اینجوری شده. هیچ راهی نداری جز اینکه کپی پیست کنی ...

اینم اعداد مورد نیاز: ٠ ١ ٢ ٣ ٤ ٥ ٦ ٧ ٨ ٩ :D
فکر کنم یه بار کپی پیست رو هم امتحان کردم نشد. ولی حالا این بار از مال یو کپی میکنم شاید جواب داد :D
عدد رو باید فارسی بنویسی و میتونی کپی پیس کنی اعداد رو
از خود اطلاعات حسابت مبالغرو کپی پیس کن
این روش رو هم تست میکنم ببینم کار میکنه یا نه. مملکته داریم به خدا :eek:
 

7_f_7

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2010
نوشته‌ها
1,759
لایک‌ها
255
سن
41
محل سکونت
کرج
تمام پارامترهای انتخابی از قبیل مبلغ و شماره حساب و ... را دستی و با کیبورد وارد کنید.

قسمت شرح تراکنش را خالی بزارید.
:blush:
 

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,728
لایک‌ها
212
سن
37
محل سکونت
persiastore
من IE v9.0 دارم ، با اونم مشکل داشتم.

فکر کنم یه بار کپی پیست رو هم امتحان کردم نشد. ولی حالا این بار از مال یو کپی میکنم شاید جواب داد :D

این روش رو هم تست میکنم ببینم کار میکنه یا نه. مملکته داریم به خدا :eek:

تنها راش اینه از فایرفاکس 3 یا ie8 استفاده کنی
منم این مشکل رو با فایرفاکس 4 دارم
کپی پیست کنی اعداد فارسی
ارور میده
 

esfahanweb

Registered User
تاریخ عضویت
6 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,067
لایک‌ها
97
محل سکونت
Esfahan
من هم همین مشکل را با سامان داشتم ، زنگ زدم پشتیبانیشان گفت توضیحات را خالی بگذار اعداد را هم تایپ بکن (کپی پیست نکن)
 

DVD_16X

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2008
نوشته‌ها
274
لایک‌ها
35
محل سکونت
ایران.تهران
بانک ملی 2 3 روز سیستمش قاطی کرده امرزو هم دوسه تا بانک صادرات دیدم پشت شیشه زدن سیستم تا اطلاع ثانوی قطع است
 

frog

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2006
نوشته‌ها
882
لایک‌ها
36
سن
39
من هم همین مشکل رو با صادرات دارم ، از ff 4 هم استفاده می کنم !!! "نارحتی"
 

frog

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2006
نوشته‌ها
882
لایک‌ها
36
سن
39
چی هست این عشقت حاجی !
 

Hosseini1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2010
نوشته‌ها
233
لایک‌ها
0
از كنترل پنل زبان اعداد رو روي فارسي قرار بدين
 
بالا