• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در نوشتن کد HTML

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اینطور که معلومه دست شما رو خیلی بستن.
این کدی که میدم بهتون , کار میکنه اما ریسک جابجاییش بالاس!
بنرای دیگتون چون گوشه سایتن و فضای خالی اطرافشون هست استفاده ازشون مشکلی نداره
اما این یکی چون کنار منوی اصلی سایت هستش ممکنه تو مانیتورای کوچکتر مشکل ایجاد کنه:
HTML:
<div id="banner6" style="position:absolute;top:0;right:50%;width:420px;height:45px;background-color:#CC6;">
</div>
کدو بزارین تو سایت , اگر جاش درست بود بگین تا ادامشو بگم.
در ضمن یه سوال:
شما توی قسمت اسکریپت های سفارشی عین این کدا رو کپی میکنین؟​

ali13688

Registered User
لایک‌ها
2
درود
ریسک جابجاییش بالاست منظورتون چیه؟
مرسی جاش درسته. میتونین نگاه کنید
من اول بدون تغییر میزارم. بعد هم خودم اندازه هاشون رو تغییر میدم. بنظرم تغییر سایز بنر 6 توجه شما رو جلب کرده حق با شماست . فکر کردم همین جایی که قرار گرفته هم برای تبلیغات لینکی بد نیست به همین دلیل سایزش رو بزرگتر کردم البته نمیدونم چی شد نوشته ها بهم نزدیک شدن
یک سوال : شما در مورد سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو هم اطلاع دارین؟
با تشکر

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
درود
ریسک جابجاییش بالاست منظورتون چیه؟
مرسی جاش درسته. میتونین نگاه کنید
من اول بدون تغییر میزارم. بعد هم خودم اندازه هاشون رو تغییر میدم. بنظرم تغییر سایز بنر 6 توجه شما رو جلب کرده حق با شماست . فکر کردم همین جایی که قرار گرفته هم برای تبلیغات لینکی بد نیست به همین دلیل سایزش رو بزرگتر کردم البته نمیدونم چی شد نوشته ها بهم نزدیک شدن
یک سوال : شما در مورد سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو هم اطلاع دارین؟
با تشکر
منظورم از ریسک جابجایی این بود که اگه مانیتور کوچیکتر بشه شاید بنر جابجا بشه و روی قسمتای دیگه یره که الان دیدم مشکلی نیست.
اندازه ها رو اونطور که میخواین تغییر بدین و اگه تو جاگذاری بنر یا لینک دادن مشکلی داشتین بپرسین.
در مورد سئو هم متاسفانه اطلاعاتم کم هستش.

ali13688

Registered User
لایک‌ها
2
منظورم از ریسک جابجایی این بود که اگه مانیتور کوچیکتر بشه شاید بنر جابجا بشه و روی قسمتای دیگه یره که الان دیدم مشکلی نیست.
اندازه ها رو اونطور که میخواین تغییر بدین و اگه تو جاگذاری بنر یا لینک دادن مشکلی داشتین بپرسین.
در مورد سئو هم متاسفانه اطلاعاتم کم هستش.
مرسی
اگه امکان داره جای لینکها رو هم مشخص کنید چون من متاسفانه بلد نیستم لینکها رو توی کدی که بهم دادین بزارم
و اینکه چطوری میشه توی اون کد قبلی که من سایزش رو بزرگ کردم فاصله بین نوشته ها(لینک ها) رو زیاد کنم؟(در واقع مثل اولش)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اینو جای قبلی بزارین:
HTML:
<div id="banner6" style="position:absolute;top:0;right:50%;width:420px;height:43px;background-color:#CC6;">   <marquee align="right" behavior="scroll" dir="rtl" onmouseover="stop()" onmouseout="start()">      <a href="#" style="margin-right:10px;" >first</a>      <a href="#" style="margin-right:10px;" >second</a>      <a href="#" style="margin-right:10px;" >thired</a>      <a href="#" style="margin-right:10px;" >forth</a>   </marquee></div>
کد margin-right فاصله لینکها رو از سمت راست نسبت به همدیگه تغییر میده. اینجا فاصله 10px هستش.
بنراتون رو باید به جای first , second و ... بزارین.
لینک بنرها رو که در واقع همون ادرس سایت اصلی هستش رو به جای # داخل href قرار بدین.
در مورد فاصله هم یکیش همین margin هستش که تو این کد دیدین و یکی دیگه هم گذاشتن space هستش.
کدی که وظیفه دکمه space رو انجام میده:​
HTML:
&nbsp;
هستش.
من تو کد قبلی 6 تا از این کدا رو کنار هم گذاشتم و بین نوشته ها به اندازه 6 تا space فاصله افتاد.​

بالا