• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در پروژه بایک برنامه نویس و گرافیست در انجمن

bats

Registered User
لایک‌ها
28
سلام علیکم
یکی از کاربران انجمن پروژه مارو قبول کرد اول گفت 140 و قرار شد 50% ابتدا و 50% در آخر بگیرن من 70 تومن رو واریز کردم! و بعد یک سری فایل بهشون دادم و چون کارشون با فایلای دریافتی کم شد گفتن 100 و حداکثر 3 روز! الان 2 روزه که از3 روز گذشته زنگ زدنی و اس دادنی برنمیدارن و وقتی هم که جواب میدن پشت سر هم میگن یک ساعت از کار مونده دیشبم مثل همیشه گفتن یکساعت از کار مونده و اگه میخواین دمو بدم منم گفتم بدین ولی به گفته خودشون اول که آپلود نمیشد و بعد کامپیوترشون هنگید و اینترنتشونم حتی قطع شد! حالا هم از ساعت 11 صبح تا الان باهاشون دارم تماس میگیرم و اس میدم جواب نمیدن
من ایشونو به کاری متهم نمیکنم ممکنه نتونسته باشن تکمیل کنن و هزار ممکن دیگه ولی باید دمو میدادن و همینطور جواب ندادنشون و ... باعث میشه هزار تا فکر به ذهنت بره برای همین فعلا اسم و اطلاعاتشونو و اثبات نمیارم و همونطور که به ایشون پیام دادم تا ساعت 4 منتظر جواب و پروژه هستم اگه لطف کنن!
در ضمن ایشون مدیریت یه سایت هاستینگ هم دارن !
همینم بگم که تا الن طرز برخورد بد نبوده
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گفته خودشون تا ساعت 6 منتظرم!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان تازه بعد 5-6 روز html با یه سری تغیرات دریافت شد! به گفته خودشون داده بودن همکارشون گند زده بود!(هنوز تبدیل نکردن)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار شده بود صبح تو ایمیم باشه پروژه اما دریافت نشده منتظر پیامشونم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هنوز پیامی دریافت نشده اگه تا 13 جواب ندن یوزر نیمشونو اینجا میگم!
ولی درصورتی که امروزم بخوان بپیچونن 100% شکایت میکنم!
قرار شد هزینه رو بک بزنن!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه رو برگشت زدن

Last edited:

bats

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز من مطمعنم کار ایشون بیشتر جنبه بدقولی داشته ولی در کل بنده هم همچین بدون رسانه نیستم اگه چیز خاصی باشه تمام فرومای vb و تمام کاربرای آنلاین کلوب رو میتونم با خبر کنم! و 100% از مراجع قانونی نیز پیگیری میکنم!:general206:

پ.ن: کلا آدم کنه ایم با من کاریتون نباشه :دی

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
عزیز من مطمعنم کار ایشون بیشتر جنبه بدقولی داشته ولی در کل بنده هم همچین بدون رسانه نیستم اگه چیز خاصی باشه تمام فرومای vb و تمام کاربرای آنلاین کلوب رو میتونم با خبر کنم! و 100% از مراجع قانونی نیز پیگیری میکنم!:general206:

پ.ن: کلا آدم کنه ایم با من کاریتون نباشه :دی

در زمینه ی تبلیغات هم فعالیت دارید؟؟؟:general707:

bats

Registered User
لایک‌ها
28
نه خداییش جدیه!
الان پ.خ میکنم

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
هنوز فرهنگ خدمات اینترنتی نداریم،
تعهد کاری نداریم
چندین کار با هم میگیرند،بعد مشتری رو هی میدوونند

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
من فكر ميكنم به قول شما بدقولي باشه
يخورده تحمل كنيد ايشالا مشكل حل ميشه

lethal

Registered User
لایک‌ها
47
به احتمال زیاد شاید مشکلی براشون پیش اومده کمی صبر کنید ببینید چی میشه ایشالله درست میشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من فكر ميكنم به قول شما بدقولي باشه
يخورده تحمل كنيد ايشالا مشكل حل ميشه
نه برادر بدقولی کیلو چند !! همه همینطورین , از اون کمپانی های بزرگ بگیر تا خود من . کلا این روش تو ایران یک نوع سیستم کاری شده
فقط پول گرفتن رو خوب بلدن , بعد از اینکه پول رو دادی , حالا بدو دنبالت حقت

به احتمال زیاد شاید مشکلی براشون پیش اومده
بازم یه جمله کلیشه ای:general208:
من نمیدونم این مشکلات چرا همیشه بعد از گرفتن پول و موقع تحویل دادن سفارش مردم بوجود میاد !!
بعد نمیدونم این مشکلات چرا اینقدر حاد هستن که طرف کلا هیچ جا در دسترس نیست و جواب هیچ نوع سیستم ارتباطی رو نمیده !!
خداوندا یکمی از این مشکلات نصب ما کن تا ما هم تجربه کنیم و دیگه گناه مردم رو نشوریم !!

bats

Registered User
لایک‌ها
28
من به خودشونم گفتم من پروژه رو همین امروز لازم دارم فقط ایشون کارشونو درست انجام نداده و بقیه منتظر ایشونن! یک هفتست سئو کارمون پولشون پرداخت شده و آمادن سرور مجازی و دوستان دیگه که قراره رو سایت کار کنن هزینه تبلیغات از پیش پرداخت شده (حتی هزینه اسپمینگ هم پرداخت شده ! :دی) اگه امروز پروژه رو نتونن تحویل بدن همه ی اینا فناست فقط اون 70 تومنی که واریز کردم نیست رو سایت بیشتر از 600-700 هزینه گذاشتم که بکشمش بالا و یه سایت درست و درمون راه بندازم که به امید خدا یکی از سایت های بزرگ ایران بشه! این هزینه هارو ایشون میدن؟؟؟!!!

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
من به خودشونم گفتم من پروژه رو همین امروز لازم دارم فقط ایشون کارشونو درست انجام نداده و بقیه منتظر ایشونن! یک هفتست سئو کارمون پولشون پرداخت شده و آمادن سرور مجازی و دوستان دیگه که قراره رو سایت کار کنن هزینه تبلیغات از پیش پرداخت شده (حتی هزینه اسپمینگ هم پرداخت شده ! :دی) اگه امروز پروژه رو نتونن تحویل بدن همه ی اینا فناست فقط اون 70 تومنی که واریز کردم نیست رو سایت بیشتر از 600-700 هزینه گذاشتم که بکشمش بالا و یه سایت درست و درمون راه بندازم که به امید خدا یکی از سایت های بزرگ ایران بشه! این هزینه هارو ایشون میدن؟؟؟!!!

خدا لعنت کنه آدمی رو که کار بلد نیست اما ادعاشم میشه.
از این آدمها زیاد پیدا میشه.
انشاالله به حقتون برسید.

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
دوست عزیز در این مواقع شما باید شماره ی ثابتی برای تماس از ایشون داشته باشید که در صورت عدم رعایت تعهد بتونید پیگیری کنید و این یعنی شماهم کمی مقصر هستید وقتی معامله حضوری نیست و زمان هم برای شما اهمیت خاصی داره شما اینجوری اقدام کردید و جانب احتیاطو رعایت نکردید.بهتره توی تاپیکتون دوتا از مدیرای سایت رو تگ کنید و همینطور ایشون رو تا حرف های اون اقا رو هم بشنویم
این نظر بنده هست

bats

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان بالا آپ کردم ایشون گفتن تا ساعت 6 پروژه رو تحویل میدن ! اگه تا اون ساعت پروژه رو تحویل ندادن یا حداقل دمویی که تا امشب کارو میتونن تحویل بدن اون موقع همه ی اینکارارو انجام میدم!
تلفن ثابت ندارم اما چیزایی ک دارم
تلفن همراه : 2عدد
شماره کارت : 2عدد
شماره حساب : 1 عدد
نام کاربری + آدرس کلوب : هر کدام یک عدد
2 عدد دامین یکی ir یکی com

آقا کسی لیست نداره!

bats

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز بنده شمارو دعوت کردم! که ناظر باشین اگه نمیخواین خوب نباشین عزیز!در هر حال ممنونم که حداقل یه توجهی کردین اونم اساسی:D

دعوتو میشه رد کرد ولی دعوت نامه رو نمیشه :))

hamed14365

Registered User
لایک‌ها
242
پرشین تولز مرد دیگه به هیچ عنوان کسیو که نمیشناسید باهاش معامله نکنید . امتیاز و مد نظر قرار ندهید که همش کشکه . 3 بار به یه شخص خیلی خیلی محترم دروغگو امتیاز منفی دادم پاک کردن . ولی با شکایت به مقامات قضایی کارم راه افتاد بلافاصله . بازم تاکید میکنم امتیاز اینجا هیچ ارزشی نداره به هیچ عنوان امتیاز و ملاک قرار ندهید . بعضی کاربرا بالا 200 امتیاز دارن ولی با فروختن شارژ هزار تومنی یا عطر 5 تومنی جمع کردن که هیچ ارزشی نداره .

bats

Registered User
لایک‌ها
28
داداشم منم گفتم اگه لازم باشه کار به اونجاهام میکشه ولی قبلش با دوستام تو سایت های خبری دیگه و yjc حرف میزنم و قشنگ رسانه ایش میکنم نگران نباش منم بی کسو کار نیستم!
نمیخوام الکی آبروی کسی بره!

بالا