• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در پروژه بایک برنامه نویس و گرافیست در انجمن

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
اونطور که متوجه شدم استارتر برای 100 هزارتومان تو دیدی بدترین حالت من هیچ قضاوتنی و شناختی ندارم
بخاطر 100 هزارتومان می خواد به خبرگزاری ها رسانه ایی کنه :)))
کدوم خبرگزاری ها :))
برادر مالت سفت بچسب اولش تا اینطور نشه

bats

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز جریان 100 هزار تومن نیست اگه تایپیکو از اول میخوندی 700 تومن بیشتر خرج سایت کردم و اگه تحویل ندن قضیه کلاه برداری تو اینترنتو رو خیلی راحت با چند مثال که جریان منم یکیشه میشه رسانه ایش کرد ! نه اینکه رو این موضوع فوکوس کنن تو خبرا ! شما از رسانه هیچی نمیدونی چرا نظر میدی؟

Last edited:

trex2008

Registered User
لایک‌ها
180
شما هستی که مزاحم می شی تو پیام خصوصی من کشوندی اینجا
مگه من بیکارم بیام اینجا

bats

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز به این میگن دعوتنامه اگه نمیخوای عزیزم خوب نیا جانم

bats

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان تازه بعد 5-6 روز html با یه سری تغیرات دریافت شد! به گفته خودشون داده بودن همکارشون گند زده بود!(هنوز تبدیل نکردن)
پست اول آپ شد

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
عزیز جریان 100 هزار تومن نیست اگه تایپیکو از اول میخوندی 700 تومن بیشتر خرج سایت کردم و اگه تحویل ندن قضیه کلاه برداری تو اینترنتو رو خیلی راحت با چند مثال که جریان منم یکیشه میشه رسانه ایش کرد ! نه اینکه رو این موضوع فوکوس کنن تو خبرا ! شما از رسانه هیچی نمیدونی چرا نظر میدی؟
من اگر بودم ، 10 هزار تومن هم که بود حتما از بقیه کمک میخواستم و حتما شکایت میکردم ، نمیشه که همش ساکت نشست .
من به شما حق میدم ، هیچ چیزی بدتر از بدقولی نیست ، خیلی از بدقولی و سر کار رفتن متنفرم .
واقعا آدم زورش میاد که حقش را بخورند ، حالا چه یک ریال باشه و چه چند ملیون ریال
آدم باید اگر مشکلی هم در تکمیل کار واسش پیش اومده ، صادقانه و دوستانه برای طرف مقابل مطرح کنه ، صد درصد طرف مقابل هم درک میکنه ، هیچ چیزی بهتر از صداقت نیست ، اگر هم نتونسته و گیر کرده صادقانه بیاد بگه آقا نتونستم و هزینه را برگشت بده .
اما به قول دوستمون ، چرا این مسائل همیشه بعد از گرفتن پول ایجاد میشه و با جمله ی : شاید مشکلی پیش اومده ، دلداری الکی داد ؟
کسانی که در این فروم امتیاز کمتری دارند بیشتر هم سرشون کلاه میره ! این یک واقعیت هست که امتیاز برای بعضی حکم حربه پیدا کرده .
حربه برای تعیین شرایط ، تعیین قیمت و خیلی چیزهای دیگر
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیز

bats

Registered User
لایک‌ها
28
دوستمون گفتن دارن اوکی میکنن و حداقل ایندفعه یه دمو دادن! بعد دریافت اینجا اعلام میشه
درکل بعد تمام زمانی که با ایشون کار کردم تا به الان تنها چیزی ک میتونم بگم اینه که بزرگترین مشکلشون بدقولیه که بعدش دروغ و پیچوندن میاد که من به این که میپیچونن حساسم! چون فکر میکنم طرف داره تو دلش بهم میخنده و راجع به من چی فکر میکنه دست خودم نیست!

bburzum

Registered User
لایک‌ها
34
خیلی باحالین یکی شاکیه دعوت شده اون یکی یکی از سایتای بزرگ ایران رو با ۷۰۰-۸۰۰ تومن میخواد بیاره بالا بابا ایول روحمون شاد شد.
میخواین یه گروه بزنیم تلگرام؟
یه کمپین راه بندازیم بریم خیابون؟
سایت پیگیری داره به مدیر سایت پی ام میزدین حرکت چیپی زدین فکنم شما خودتون اخراج نشین خوبه.

bats

Registered User
لایک‌ها
28
داداشم 700-800 واسه بالا آوردنش خرج کردم و تبلیغات اولیه شوما صبر کن خیلی بیشترم حاظرم خرج کنم از همون اولشم گفتم من امروز اون سایتو بالا میخوام واسم هزینه مهم نیست! بودجه بندی و مرحله بندی شده کارم و زمانش مهم تره!

دیگه همین مونده به خاطر اینکه از یکی کلاه برداری میکنن شخصی که ازش کلاه برداری شده و شاکیه رو بن کنن!

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
دوست من، اون راه شکایت و دادگاه و اینا بقول خودت همیشه هست و میشه رفت سراغش. اما واسه آخرین راه چاره. بقول خودت ممکنه طرف بهر دلیلی نتونسته و نشده که تحویل بده. یه خرده دیگه مدارا کن. اگه دیدی دیگه داره میزنه به جاده خاکی و اینا و رسما داره از سر بازت میکنه، برو سراغ راه حل نهایی. (البته منظورم از نوع هیتلریش نیست ها!)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

qwsx

Registered User
لایک‌ها
47
درود
ایشون که دارن حق خودشون رو میخوان بد شدن؟
الان که منو دعوت کردن من باید بیام تایپکشون رو خراب کنم؟
اتفاقا اگر ایشون پیگیر قضیه نشه بعد این مطمعن باشین برای بقیه هم هچین اتفاقی خواهد افتاد
در ضمن به قول یکی از دوستان تنها به امتیاز طرف توجه نکنید.امتیاز که چیزی نیست
شما به طرف میدی و اونم به شما.مهم سابقه طرف تو انجمنه نه امتیاز الکی
یا علی

sagittarius_158

Registered User
لایک‌ها
39
متاسفانه بدقولی تو کشور ما یجور فرهنگه..
به نظر من هرکسی در راه این فرهنگ تلاشی کنه هرچند کوچیک کارش ارزشمنده...
من متاجبم از دوستانی که اومدن به این دوست عزیز ایراد گرفتن چرا اعتراض کرده...
دوست عزیز حتما پیگیری کن حداقل ممکنه باعث بشه این برنامه نویس شما در ادامه قول هاش به دیگران کمتر بدقولی کنه یا در صورت بدقولی جوابگو باشه نه اینکه پاسخ نده.. همین هم بسیار ارزشمنده
مهم نیست 100 هزار تومن یا 10 هزار تومن یا یک میلیون تومن مهم حق هست که با شماست و اعتراض هم کاملا وارد است

eby00001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هرگز تو محیط مجازی به کسی اعتماد نکنید اگر به پروژه ای نیاز دارید برید حضوری با یک برنامه نویس خوب در میان بزارید ایشون صد در صد پول رو گرفته و به خیال خودش میگه جواب نمیدم بی خیال شه.
برای اینجور ادمایی صبر نکن برو کار قانونیتو سریع بکن اگه تموم کردنی بود تا حالا حالاها کرده بود.

bats

Registered User
لایک‌ها
28
قرار شده بود صبح تو ایمیم باشه پروژه اما دریافت نشده منتظر پیامشونم

bats

Registered User
لایک‌ها
28
هنوز پیامی دریافت نشده اگه تا 13 جواب ندن یوزر نیمشونو اینجا میگم!
ولی درصورتی که امروزم بخوان بپیچونن 100% شکایت میکنم!

Last edited:

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
یعنی این جمله ها رو میبینم روح و روانم خراشیده میشه :general607:
شما روح و روانت خراشیده بشه یا سمباده بخوره یا نخوره، این خود این بنده خداست که باید بیفته دنبال شکایت و شکایت کشی.
خودش بلده بره شکایت کنه، نیازی به راهنمایی من و شما نداشت. قصدش از علنی کردن موضوع اینجا این نبوده که شما بیایی بجای اینکه راه نشونش بدی فورا اول کار بگی برو کلانتری و دادسرا و ... .
دلت خوشه شما، تصور میکنی مثلا پا شی بری شکایت کنی فورا دو ساعته پرونده رسیدگی و مختومه میشه و پول شما (یا من نوعی) رو توی پاکت میذارن تقدیم ات میکنن!

bats

Registered User
لایک‌ها
28
قبلا گفتم بازم میگم من خود پروژه رو میخوام و نمیخوام از پروژم سو استفاده بشه هرچقدر هم هزینه و وقتش باشه پاش وایمیستم تا پروژه رو تحویل بگیرم مثل جونم واسم عزیزه!

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
غیر از راه شکایت و ...، که همیشه بازه و میتونی بری سراغش، یه راه دیگه هم بنظر من میرسه: اونم اینکه واسه اینکه دیگه بهانه نیاره و بگه دو ساعت دیگه، چهار ساعت دیگه، فلان ساعت آماده میکنم و تموم میشه و اینا، بهش بگی اصلا قید معامله رو زدی، بیاد 70 تومن شما (با خسارت دیرکرد یا اصلا عدم تحویل به موقع) رو به شما برگردونه، پروژه نصفه کاره هم مال خودش! اسم اش توی فروم بزن که همه بدونن بدقوله و کار رو به موقع تحویل نمیده. میدونی چرا اینو میگم، برای اینکه میدونم اکثر ماها پامون تا حالا به اینجور جاها باز نشده و برخلاف بعضیا که شاید آبرو و حیثیتشون براشون مهم نباشه و 24 ساعته هم که توی کلانتری و دادگاه پلاس باشن، کک شون نمیگزه و خجالت هم نمیکشند، اغلب ماها دوست نداریم اینجور رفت و آمدها برامون یه چیز عادی بشه.
مطمئنم شما هم همینجوری فکر میکنی، وگرنه اگه از دسته دوم بودی دیگه نمیومدی اینجا نظرخواهی کنی. مستقیم میرفتی سراغ لشکرکشی و مامور بردن واسه طرف و ... .
البته گهگاه اون راه خشن و قانونی مناسبتره. مثل وقتی که طرف داره علنا وقت کشی میکنه یا با گستاخی شما رو از سر باز میکنه و خلاصه مشخصه که نمیخواد تحویل بده. دراونصورت بنظر من هم حتما بکشونش دادسرا.

بالا