• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در 3D Max کمک:wacko:

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
برای ساخت خط پیچی میتونی از create>>spline>>heix هم استفاده کنی..

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه مشکل من با این چیزا حل نمیشه چون فقط اگر خطوط رو میخواستم به سقف تبدیل کنم مشکلی نداشت. ولی سقف من به صورت مارپیچ پایین میاد مثه یه فنر منتها با این پلان. در واقع یه شیبی از روی سقف شروع میشه و به سمت پایین میاد نمیدونم متوجه شدید یا نه

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از هلیکس هم استفاده کردم ولی خوب همین پلان درنمیاد. باید در انتها خطوط همین پلان بشه

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از هلیکس هم استفاده کردم ولی خوب همین پلان درنمیاد. باید در انتها خطوط همین پلان بشه

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
منظورت همون خط صافه آخرشه؟
مکس ابزا رمدلینگش ضعیفه.. با اتوکد بزن..

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه اون که یه خط صافه وقتی به مرز دایره میرسه شروع میکنه به شیب گرفتن تا یه مارپیچ درست کنه. من اتوکد 3 بعدی بلد نیستم

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا واسه اون متریاله چکار کنم درست بشه؟

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
برای متریال دهی هم از مادیفایر unwrap uvw استفاده کن..
مادیفایر رو که آوردی حالت plolygon رو انتخاب میکنی (مربعه) بعد هر قسمت از جسم رو میخوای انتخاب میکنی و از قسمت projection مادیفایر مذکور نوع حالت متریال رو مشخص و تنظیم میکنی

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آهان. مرسی همین کارو کردم فقط از کجا میتونم مثل یو وی دبلیو مپ که گیزمو را میگرفتیم جابه جا میکردیم یا از طریقه مولفه هاش بزرگو کوچیکش میکردیم این کارو انجام بدم؟

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه الان این کارو کردم ولی سایزش خوب نیست یعنی مربع های کاشی خیلی کشیده شده توش ولی متریال خوب توش قرار گرفته فقط سایزش نامیزونه نمیدونم باید چکار کنم

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان فهمیدم چطوری باید حرکتش بدم ولی هنوز نفهمیدم چطور سایز متریال رو کوچیک یا بزرگ کنم

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
میگم این خودش گیزمو هم هست.. یعنی گزینه ی scale رو که بزنی میتونی راحت در جهات مختلف متریالش رو بزرگ و کوچیک کنی..

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آهان مرسی. خیلی لطف کردین که وقتتون رو در اختیار بنده گذاشتین امیدوارم همیشه موفق باشین

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و با عرض خسته نباشید
ببخشید من هنوز متاسفانه مشکلم حل نشده در مورد متریال دهی. میخواستم ببینم هر face رو باید جدا جدا انتخاب کنم و متریالش رو درست کنم؟ یا راه سریعتری هم وجود داره؟ در ضمن یک سری face ها باز درست ازآب در نمیان یعنی وقتی scale میدم بهم میریزن میشه فایلمو ایمیل کنم براتون؟:((((((((((((((((((

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
بفرستید..
چک میکنم ...انجام میدم ولی فایل رو بهتون نمیدم.. براتون توضیح میدم که چکار کردم تا خودتون خوب یاد بگیرید..
[email protected]

zeinab arch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی خیلی ممنون بله خودم دوست دارم یاد بگیرم فقط ببینید بهم بگید چکار کنم الان براتون ایمیل میکنم.

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
من نمیدونم چه متریالی به کجا میخواید بدید!!
اگر میتونید بیاید یاهو : [email protected]
کلش آیدیه

بالا