برگزیده های پرشین تولز

مشکل در connectionstring و dll

sianid

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2009
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
محل سکونت
http://www.pbartar.com
سلام دوستان
من یه سایت طراحی کردم روی لوکال مشکلی نداره اما واسه آپلود روی سایت چند تا مشکل دارم :
1- وقتی اون رو پابلیش میکنم و بعد آپلودش میکنم این ارور رو بهم میده :
نقل قول:parser Error
Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately.

Parser Error Message: Could not load the assembly 'App_Web_default.aspx.cdcab7d2'. Make sure that it is compiled before accessing the page.

Source Error:

Line 1: <%@ page language="C#" autoeventwireup="true" inherits="_Default, App_Web_default.aspx.cdcab7d2" %>
2-وقتی بدون پابلیش میزارم هم بالا میاد اما وقتی میخواد داده ارسال کنه روی خط open() از دستور sqlconnection گیر میکنه و فکر کنم اشتباه مینویسم دستور کانکشنم رو .
لطفا یه جواب کامل بهم بدید چون تازه کار هستم .
 

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,610
لایک‌ها
716
محل سکونت
InMyDream
دوست عزیز میتونید از سایت زیر برای کانکشن کمک بگیرید www.connectionstrings.com

بازم اگه مشکلتون حل نشد کد کانکشن ستریگ خودتون رو بزارید تا ببینم چی نوشتید.
 

sianid

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2009
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
محل سکونت
http://www.pbartar.com
دوست عزیز میتونید از سایت زیر برای کانکشن کمک بگیرید www.connectionstrings.com

بازم اگه مشکلتون حل نشد کد کانکشن ستریگ خودتون رو بزارید تا ببینم چی نوشتید.

کد:
"Data Source=.;Initial Catalog=datab;Integrated Security=False;User Id=****;Password=*****"
اینو از همون سایت برداشتم باز هم نشد :(
 

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,610
لایک‌ها
716
محل سکونت
InMyDream
connectionString=Server="ip server ke host gerfti azash;Database=name bank;uid=username;pwd=pasword;"
 
Last edited:

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,610
لایک‌ها
716
محل سکونت
InMyDream
کنترل پنلت چیه؟

اگه پلسک هست از طریق خوده وب سرویسش یه بانک بساز و بعد از کانکشن بالا استفاده کن
 
بالا