• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در Incoming Connection

itcakm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من در Network Connection یک Incoming Connection ساختم ، من در دفترم اینترنت دی اس ال دارم و میخوام وقتی بیرون دفترم هستم از اینترنت دفترم استفاده کنم و دیگه پول کارت ندم. اصل ماجرا اینه که من کانکشن رو می سازم و وصل هم میشم فقط نمیتونم از کامپیوتری که باهاش متصل می شم از اینترنت دستگاهم استفاده کنم جالبتر هم اینه که از کامپیوتر کلاینتی که باهاش متصل می شم حتی می تونم Default gateway دستگاه مرکزیم رو هم ببینم . اگر احیانا می خواید حرف از *** Connection بزنید و بگید که باید از مسک همون رینج باشه این کارو که می کنم بعد از اتصال با دستگاه مرکزی نمی تونم *** کانکت کنم به دستگاهم.
ممنون می شم یکی کمکم کنه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه به این چیزا ربط نداره .
کلا خود ویندوز xp یک سری محدودیت اینگونه ای داره . و خیلی سخت می تونید این قضیه روش پیاده سازی کنید .

شما دو جور IP دارید :
1 : IP شبکه داخلی ( ما مثلا میگیم 192.168.0.12 هست )

2 : IP کانکشن اینترنال ( که مثلا هست 10.0.0.2 )

در شبکه همواره تاکید شده که : هرگاه دو شبکه مجزا با دو رنج ای پی قرار باشد به هم متصل شوند باید از روتر استفاده شود .

خوشبختانه خود ویندوز XP یک روتر کوچولو و جمع جود در خود دارد :

کافی است در cmd دستور route print رو بزنید تا جدول مسیر یابی را مشاهده کنید .

خوب حالا باید یک خط به این جدول اضافه بشه :
route add [destination ip] 0.0.0.0 MASK [ subnet mask ] 0.0.0.0 [getway interface] 192.168.0.1

جهت مطمئن شدن می توانید این دستور را نیز اضافه کنید :
route add 192.168.0.0 MASK 255.255.255.0 192.168.0.11

itcakm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من این کار رو هم انجام دادم اما نمیدوونم به چه دلیلی این اتفاق نمی افته؟؟؟
جالبتر اینه که قبل از این کار هم میتونم ip اصلی رو ببینم...

بالا