• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل سرعت در شبکه های داخلی (lan و wierless)

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام؛
مهربانان، من وقتی دو سیستمم رو از طریق مودم روتر به وسیله وایرلس متصل می کنم، هنگام انتقال فایل با سرعت حدود 200 تا 300 کیلوبیت روبرو می شوم. در حالی که هم مودم و هم کارت های شبکه از نوع سری N و 300 مگابیتی هستند!
حتی در شبکه های بدون روتر و با روتر توسط کابل نیز سرعت انتقال داده ها بسیار کندتر از ظرفیت اسمی هست!
چرا چنین مشکلی وجود دارد؟ و راه حل چیست؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
چیزی که پارازیت و نویز بندازه مثلا تلفن بیسیم و گوشی موبایل و امثال این ها رو از محدوده دور کنید

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
چیزی که پارازیت و نویز بندازه مثلا تلفن بیسیم و گوشی موبایل و امثال این ها رو از محدوده دور کنید
این موارد فکر نکنم اینقدر موثر باشه!!
حتی کانال های شبکه های وایرلس اطراف رو چک کردم که مثل مال من نباشه و یک کانال تک انتخاب کردم!
اما باز سرعت خیلی خیلی داغونه!

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
چندین و چند مشکل ممکنه وجود داشته باشه ...

۱- مشکل اول اینه که ممکنه که نویز داشته باشی روی شبکه بی سیمت .... برای اینکه اینو بفهمی از نرم افزاری WirelessMon استفاده کن ...
۲- نکته بعدی اینه که ممکنه یکی یا چند تا از سیستم هایی که دارن از شبکه بی سیمت استفاده می کنن تروجانی ، مل ویری چیزی داشته باشن که وقتی به اینترنت وصل میشن ترافیک ناخواسته زیادی تولید کنند ...
۳- ممکنه مودمت جایی باشه که سیگنال درستی به سیستم هات نرسه ... برای اینکه بدونی چطور سیگنالو بهتر کنی این مقاله و این مقاله رو مطالعه کن .
۴- از مودم روتر خونگی نباید انتظار داشته باشی که ۱۰ تا سیستم رو با هم بهش وصل کنی و سرعت خوبی بهت بده . مودم روتر های خونگی معمولا چند تا کارو با هم انجام میدن ولی خوب CPU ضعیفی دارن وقتی که ترافیکشون بره بالا هیچ کاریو درست انجام نمیدن

سلام؛
مهربانان، من وقتی دو سیستمم رو از طریق مودم روتر به وسیله وایرلس متصل می کنم، هنگام انتقال فایل با سرعت حدود 200 تا 300 کیلوبیت روبرو می شوم. در حالی که هم مودم و هم کارت های شبکه از نوع سری N و 300 مگابیتی هستند!
حتی در شبکه های بدون روتر و با روتر توسط کابل نیز سرعت انتقال داده ها بسیار کندتر از ظرفیت اسمی هست!
چرا چنین مشکلی وجود دارد؟ و راه حل چیست؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
چندین و چند مشکل ممکنه وجود داشته باشه ...

۱- مشکل اول اینه که ممکنه که نویز داشته باشی روی شبکه بی سیمت .... برای اینکه اینو بفهمی از نرم افزاری WirelessMon استفاده کن ...
۲- نکته بعدی اینه که ممکنه یکی یا چند تا از سیستم هایی که دارن از شبکه بی سیمت استفاده می کنن تروجانی ، مل ویری چیزی داشته باشن که وقتی به اینترنت وصل میشن ترافیک ناخواسته زیادی تولید کنند ...
۳- ممکنه مودمت جایی باشه که سیگنال درستی به سیستم هات نرسه ... برای اینکه بدونی چطور سیگنالو بهتر کنی این مقاله و این مقاله رو مطالعه کن .
۴- از مودم روتر خونگی نباید انتظار داشته باشی که ۱۰ تا سیستم رو با هم بهش وصل کنی و سرعت خوبی بهت بده . مودم روتر های خونگی معمولا چند تا کارو با هم انجام میدن ولی خوب CPU ضعیفی دارن وقتی که ترافیکشون بره بالا هیچ کاریو درست انجام نمیدن
سلام...
ممنون بابت پاسخگویی.
1. نویز ندارم! دستگاه بی سیم نداریم و حتی تلفن هم وصل نبود!
2. همه سیستم ها پاک و ایمن هستند! آنتی ویروس ها آخرین نسخه هستند و همینطور شبکه رو چک می کنم ببینم از کجا دزدی می شه، اما چیزی نیست!
3. دو تا لپ تاپ کنار هم و روتر هم کنارشون بود!
4. تنها کاری که داشت انجام میداد انتقال فایل بود!

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
خب شما اول مدل دقیق کارتهای شبکه و سیستمهاتون و مودم وایرلسو بگو تا دقیقتر بررسی کنیم و مشکلتان حل شود و
کنجکاوی من هم برطرف شود :D
در ضمن سرعت 300مگ هیچ وقت نمیتونه بده و نهایتا تا 30 مگ میتونید سرعت داشته باشید که با درگیر شدن شبکه هم این سرعت هم کمتر میشود

Last edited:
بالا