• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در نصب ویندوز

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
واللا چن روز پیش یکی از دوستام کامپیوترش رو اورد که هارد و فن سی پی یوش رو عوض کنم. سیستمش کلی برای من شانس بد آورد حالا هم که بعد کلی گرفتاری رفتم براش فن و هارد رو بستم گفتم بزار ویندوز نصب کنم و بدم بهم. اومدم با سی دی قدیمی خودم ویندوز نصب کنم دیدم اولش اونجایی که میگه
Setup is Loading Files (.....) گیر کرد. یبار ریست کردم دوباره توی همون مراحل setup is loading files منتها برای یه چیز دیگه گیر کرد. با سی دی رام و رایتر هم همین بود. بی خیال اون ویندوز شدم و با سرعت میانگین شاید 8-9 کیلوبایت یه ویندوز دانلود کردم. حالا اومدم میبینم اون هم توی همون مراحل گیر می کنه.
خلاصه با هر دوی سی دی ها و تو جفت اپتیکال درایوهاش این مشکل هست. هر دفعه هم سر یه فایل گیر می کنه.
کسی نظری نداره؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
فکر کنم باید از یه ویندوز دیگه استفاده کنی .

منم قبلا یه همچین مشکلی داشتم , دقیقا یادم نیست چکار کردم , ولی فکر کنم مشکل از ویندوز بود !

درایو نصب رو یه بار تغییر بده.

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون ولی مشکل چیز دیگست فک کنم
چون با ویندوزی که دانلود کردم هم جواب نمیده
بعد مسئله ای که هست اون قسمت اصلا کاری با هارد نداره یعنی حتی کامپیوتر بی هارد هم باید مرحله ی srtup loading file رو رد کنه بعد ارور بده هیچ سخت افزار ذخیره سازی ای نداری... ولی این اون مرحله رو رد نمیکنه اصلا یعنی وسط خوندن فایل رو سی دی اون مرحله ی اول که یه 3-4 دقیقه هم طول میکشه گیر می کنه. با جفت سی دی ها و تو جفت سی دی رام ها. هر دفعه هم یجا گیر میکنه

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه چیزی یادم اومد , بذار یخورده بیشتر بمونه , بعضی اوقات رد میشه .

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
نه رد نمی کنه. حتی تا 40 دقیقه هم پاش صبر کردم. کلا سی دی رام از دور تند میفته و تعطیل میشه. با num lock کیبورد هم دیگه نمیشه بازی کرد یعنی روشن خاموش نمیشه. راستی الان یه ویندوز ME پیدا کردم که اونم روش نصب نمی شه.
آیا ممکنه مشکل از پاورش باشه؟ چون خودم احساس کردم اتصالی داره ضمن اینکه از این پاورهاییه که خیلی باشه 10 تومن بالاش پول داده. راستی وقتی کیبورد رو آدم می خواد وصل کنه یا بکشه صدای جرقه میده؟؟؟
با دی وی دی رایتر خودمم تست کردم مشکل پابرجاست. چیزی که من فهمیدم اینه که بعد یه مدت بسیار کمی که از کامپیوتر کار بکشی حالا حتی اگه اون کار توی محیط داس باشه چهار تا دستور بزنی این اتقاق واسش میفته.
آیا ممکنه مربوط به فنش باشه؟ ولی فنش ظاهرا مشکلی نداره. دمای سی پی که هم که توی بایوس نشون میده بین 87 تا 90 هست. ممکنه مشکل از نصب فن یا خود فنش باشه؟ چون من تا حالا همچین فنی نصب نکرده بودم و روی نصبش هم خیلی تسلط نداشتم که مطمئن باشم همه چی حله و کامل جا افتاده...

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
واللا چن روز پیش یکی از دوستام کامپیوترش رو اورد که هارد و فن سی پی یوش رو عوض کنم. سیستمش کلی برای من شانس بد آورد حالا هم که بعد کلی گرفتاری رفتم براش فن و هارد رو بستم گفتم بزار ویندوز نصب کنم و بدم بهم. اومدم با سی دی قدیمی خودم ویندوز نصب کنم دیدم اولش اونجایی که میگه
Setup is Loading Files (.....) گیر کرد. یبار ریست کردم دوباره توی همون مراحل setup is loading files منتها برای یه چیز دیگه گیر کرد. با سی دی رام و رایتر هم همین بود. بی خیال اون ویندوز شدم و با سرعت میانگین شاید 8-9 کیلوبایت یه ویندوز دانلود کردم. حالا اومدم میبینم اون هم توی همون مراحل گیر می کنه.
خلاصه با هر دوی سی دی ها و تو جفت اپتیکال درایوهاش این مشکل هست. هر دفعه هم سر یه فایل گیر می کنه.
کسی نظری نداره؟

سلام
به احتمال زیاد مشکل از رم است.
رم را عوض کن و ویندوز را نصب کن.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم همین مشکل رو داشتم . فکر کنم باید رم رو تعویض کنید .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
وقتی تعویض هارد یه همچین مشکلی ایجاد کرده خوب قاعدتا منطقیش اینه که ایراد از همون هارد باشه.
اگه می تونی هارد رو یه بار کاملا فرمت و پارتیشن بندی کن. (اگه بلدی با هارد کامپیوتر خودت ویندوز بالا بیار و بعد با پارتیشن مجیک هارد دوستت رو که به عنوان هارد دوم وصل کردی یه پارتیشن بندی اساسی بکن و اگر هم روش بهتری سراغ داری با هر روشی که خودت می دونی هارد رو پارتیشن بندی کن).
یادت باشه درایو ها رو حتما NTFS بذاری.
موفق باشی. :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
به احتمال زیاد مشکل از رم است.
رم را عوض کن و ویندوز را نصب کن.
ممنون حالا باید رم مناسب گیر بیارم و تست کنم
من هم همین مشکل رو داشتم . فکر کنم باید رم رو تعویض کنید .
از شما هم ممنون
وقتی تعویض هارد یه همچین مشکلی ایجاد کرده خوب قاعدتا منطقیش اینه که ایراد از همون هارد باشه.
اگه می تونی هارد رو یه بار کاملا فرمت و پارتیشن بندی کن. (اگه بلدی با هارد کامپیوتر خودت ویندوز بالا بیار و بعد با پارتیشن مجیک هارد دوستت رو که به عنوان هارد دوم وصل کردی یه پارتیشن بندی اساسی بکن و اگر هم روش بهتری سراغ داری با هر روشی که خودت می دونی هارد رو پارتیشن بندی کن).
یادت باشه درایو ها رو حتما NTFS بذاری.
موفق باشی. :)
از شمام متشکرم ولی گفتم که با جدا کردن هارد هم وضعیت همینجوری بود و مطمئنم ربطی به هارد و سی دی رام ندارم. الان شکم به رم هست و به دمای سی پی یو که گفتم توی بایوس بین 87-90 هست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
از شمام متشکرم ولی گفتم که با جدا کردن هارد هم وضعیت همینجوری بود و مطمئنم ربطی به هارد و سی دی رام ندارم. الان شکم به رم هست و به دمای سی پی یو که گفتم توی بایوس بین 87-90 هست

236.gif

ببخشید دوست من. مشکلت رو اشتباه متوجه شده بودم. :blush:
اگر حرارت سی پی یو توی بایوس بالای 80 است احتمال خیلی زیادی برای هنگ کردن کامپیوتر می رود. من سی پی یوی قبلی خودم رو یه بار روی یه کامپیوتر دیگه با فن ضعیف بستم حرارت سریع می رفت روی 80 - 75 و تقریبا حدود 4-3 دقیقه پس از روشن شدن، PC همیشه هنگ می کرد، دقیقا هم یه بار 3 دقیقه طول می کشید، یه بار 3/5 دقیقه، یه بار 4 دقیقه، ...
با فنی خمیر سیلیکونی چیزی مشکل حرارتی رو حل کن، کارت درست میشه. :)

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
آقا ممنون. من چون فن قبلی که روش بود خمیر سیلیکون نداشت و منم سیلیکون نداشتم تنبلی کردم و نرفتم بگیرم. پس امروز برم توی کار خمیر ببینم چی میشه. بازم ممنون از لطفت

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
آقا ممنون. من چون فن قبلی که روش بود خمیر سیلیکون نداشت و منم سیلیکون نداشتم تنبلی کردم و نرفتم بگیرم. پس امروز برم توی کار خمیر ببینم چی میشه. بازم ممنون از لطفت
اگه cpu اينتل هست دماش نبايد از 50 بالاتر بره. ضمن اينکه مطمئن شو پايه های فن کامل جا افتاده.
اگه مشکل از حرارت نبود رم و بعد کابلهای Data بايد امتحان بشه. بعد از اينجا پاور.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم خازن های مادربرد رو عوض کردم نشد درایوهای اپتیک رو عوض کرم نشد
در حدود 15 تومن خرج کردم نشد همون مشکل بود که بود... بالاخره گفتم رم رو هم تست کنم بهتره..
همینکه رم رو عوض کردم همه چی درست شد... فقط کلی ک... سوخت که هزینه اضافی کردم
منم با نظر آقای فاضلی موافقم

salar_amd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضی ویندوز هایی که به اسم های مثل black edition یا هر چیز دیگه ای تو اینترنت هست و کلی برنامه همراش میدن و من بهشون میگم "فول کرک" کلا مشکل دار هستند و رو خیلی سیستم ها قابل نصب نیستند اگر از این ویندوز ها رو می خوای نصب کنی و نمیشه صد در صد قول میدم ایراد از ویندوزه اگر هم ویندوزت همین ویندوزای استاندارد میکروسافت هست یا رمت ایراد داره یا اینکه پارتیشن بندی هاردت درست انجام نشده - گاهی سیستم درست پارتیشن ها رو ست نمیکنه - و باید مجدد پارتیشن بندی کنی، البته این مشکل خیلی به ندرت پیش میاد.:)

agh68

Registered User
لایک‌ها
10
منم دقیقا همین مشکل و دارم باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:(:(:(

بالا