• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب در هارد

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام
رفقا یه مشکل عجیبی پیدا کردم کمک کنید
لپ تاپ hp nc6400 دارم و هاردش رو از 80 به 250 ارتقا دادم ابتدا درست بود اما اومدم هارد رو تست کنم و از این حرفا ، با همین hiren boot cd اومدم با نرم افزارهای هارد دیسک کلی ور رفتم باهاش حالا مشکلی که پیدا شده اینه که ظرفیت هارد رو 128 گیگ نشون میده ، در صورتی که هارد 250 هست ، هر کاری هم کردم نتیجه نداده چند تا ویندوز کلی نرم افزار تحت ویندوز و بوت و خلاصه همه کار اما هازد ظرفیتش 128 گیگ شده .
هارد هم وسترن هست wd2500bevt ، لطفا راه حلی بدید
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام
رفقا یه مشکل عجیبی پیدا کردم کمک کنید
لپ تاپ hp nc6400 دارم و هاردش رو از 80 به 250 ارتقا دادم ابتدا درست بود اما اومدم هارد رو تست کنم و از این حرفا ، با همین hiren boot cd اومدم با نرم افزارهای هارد دیسک کلی ور رفتم باهاش حالا مشکلی که پیدا شده اینه که ظرفیت هارد رو 128 گیگ نشون میده ، در صورتی که هارد 250 هست ، هر کاری هم کردم نتیجه نداده چند تا ویندوز کلی نرم افزار تحت ویندوز و بوت و خلاصه همه کار اما هازد ظرفیتش 128 گیگ شده .
هارد هم وسترن هست wd2500bevt ، لطفا راه حلی بدید
ممنون

عزیز
با کدوم نرم افزار دستکاری کردی؟؟

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
عزیز
با کدوم نرم افزار دستکاری کردی؟؟

رفیق با نرم افزارای هارد تولز بود، فکر کنم wdclear 1.30 و hdd erase و western digital data lifeguard tools بود . الان نصف هاردو نشون نمیده هر کاری هم کردم یه ممدی برسون
ممنون

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بگردید تو سایت وسترن و نرم افزار مخصوص Low level formate اش رو پیدا کنید.
کل اطلاعاتتون پاک میشه و مجددا باید پارتیشن بندی کنید . اما احتمال زیاد مشکلتون رو حل میکنه.

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
بگردید تو سایت وسترن و نرم افزار مخصوص Low level formate اش رو پیدا کنید.
کل اطلاعاتتون پاک میشه و مجددا باید پارتیشن بندی کنید . اما احتمال زیاد مشکلتون رو حل میکنه.
ممنون از توجه شما ، تست میکنم .

بالا