• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب و نا معلوم با رایت دی وی دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

فقط نمیخوام با خود ویندوز اینکارو بکنم چون میگن خطرناکه ...با فلش میشه راهنمایی کنی چه جوری ؟
. كاري نداره! فقط ALt+F2 هم در زمان بوت براي آپديت هستا! (همان فصل 3 صفحه 5) اگر فلشتان حاوي فايل‌هاي Bootable داس هست، كافيه فايل‌هاي آپديت را در ريشه فلش كپي كنيد و از بايوس تنظيم نمايد كه از روي Removable Device ها هم بوت بشه و بوت كه كرديد، دستور:
o
afudos /i [bios_Update_filename]
o

. بنويسيد.

. اوه! يادم رفت!، براي bootable نمودن فلشي كه بوتيبل نيست، در اينجا هزار تا راه و روش پيشنهاد داده، ببينيد كدمش مناسب شماست!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/16
26.gif
103.gif

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ای خدا ....
بایوس رو آپدیت کردم /چیپ ست هم آخرین نسخه رو گرفتم و نصب کردم ولی بازم سوزوند !

به عنوان آخرین راه حل اکس پی هم نصب میکنم اگه نشد ، مادربرد رو از وسط نصف میکنم !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
- اون مساله پارتیشن های Multiprimary (و به طور کلی داشتن دو یا چند سیستم عامل روی یه کامپیوتر)، که igimax عزیز گفتند شدیدا توصیه میشه. می تونید یه سون داشته باشید + یه ویستا برای رایت یا برای کارهای دیگه ای که سون خوب انجام نمیده.
هیچ وقت یک سیستم عامله نباشید.

- بین تمام راه حل هایی که در پست یک امتحان شده، عجیبه که عوض کردن دی وی دی خام مد نظر نبوده! چون خیلی از مواقع وقتی دیسک تا ته رایت نمیشه، ممکنه دیسک خام از نوع بدی باشه و به رایتر فعلی، و یا حتی به چندین مدل از رایترهای موجود در بازار نخوره.

- بعضی مواقع وجود چنین مشکلانی در PC برمی گرده به درایورهای IDE که شرکت تولید کننده مادربرد در درایور چیپ ست مادربرد می گنجونه! مثلا برای مادربرد با چیپ ست NVIDIA، درایورهای NVIDIA IDE Channel Divers روی دی وی دی همراه مادربرد عرضه میشه که به طور کاملا شناخته شده، مشکلات مشابه همین مشکل رو ایجاد می کردند.
مادربرد P5Q چیپ ستش اینتل است. اگر چیپ ست Intel هم همچین درایورهایی داره اونها رو Uninstall کنید. کامپیوتر به طور خیلی خفیفی کندتر میشه، ولی از این مشکل (و برخی مشکلات دیگه) نجات پیدا می کنه.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

بایوس رو آپدیت کردم /چیپ ست هم آخرین نسخه رو گرفتم و نصب کردم ولی بازم سوزوند !
به عنوان آخرین راه حل اکس پی هم نصب میکنم اگه نشد ، مادربرد رو از وسط نصف میکنم !
. نه صبر كن! نصف نكن!! (آخي من ميدونم چي مي‌كشي! ولي خداراشكر كن فقط رايت CD مشكل داري نه اينكه بي هيچ دليلي مادربورد و CPU عزيزت مثل من بعد از 1 ماه نشاندادن مريضيشان بپرند!!!)
. آقا مادربورد شما و IDE آن يك توانايي پيشرفته هم داره كه در حالت عادي خاموش هست (كه اين عجيب بود چون بقيه كمپاني‌ها اون رو روشن مي‌كنند!!) در صفحه 14-3 كتابتان (ميشه تيتر 3.3.6 از فهرست) Storage Configuration ، دو گزينه موجود هست كه اولي به نام:

SATA Configuration

. اين گزينه 3 تا Option داره Disable و Compatible و Enhanced و عبارت آخري عبارت پيش فرض مادربوردتان هست. زير اين گزينه، گزينه ديگري هست كه مرتبط با گزينه فوق هست:

Configure SATA as

. اين هم سه Option داره IDE و RAID و AHCI كه عبارت IDE حالت پيش فرضش هست. RAID را كه مي‌شناسيد ولي AHCI را اگر نه! اين همان كنترلر جديدي هست كه سرعت بهتر و پهناي باند بيشتري را براي هاردديسك‌ها به ارمغان مي‌آورد. تعجب من هم از اين بود كه هر مادربورد سيستم دسكتاپي يا لپتاپي كه اين گزينه را داشته باشد، آن را پيش فرض فعال مي‌كند...!

. در هر صورت، حدس من اين هست، كه ممكنه اين توانايي درون چيپ ست مادربورد باعث بروز آن مشكل مي‌شود! شايد خاموش بودنش ولي شناسايي آن توسط سيستم عامل ويندوز 7 كه درايور اين كنترلر را دارد، باعث يك اشتباه يا اشكال در هنگام انتقال داده‌ها از درگاهاي IDE مي‌شود!! (XP درايور AHCI را ندارد به همين دليل هم هست وقتي اين گزينه در BIOS روشن شود، ديگه نمي‌شه XP را بدون خوراندن درايور AHCI بهش، روي آن سيستم نصب نمود)

. حالا اگر XP را نصب نموديد ولي در رايت هيچ مشكلي وجود نداشت! حدس مي‌زنم چون XP اصلن درايور AHCI نداره و توان شناسايي آن را هم ندارد، ممكنه (0.5%!!!) مشكل از اينجا باشه!

. پس اگر XP نصب نموديد و مشكلي نداشت، به بايوس رفته و گزينه Configure SATA as را روي AHCI قرار دهيد. بعدش ديگه اصلن وارد XP نشويد!!! شروع به نصب ويندوز 7 نماييد. (در مورد ويندوز 7 و اطمينان از اصل بودن ايميجش هم كه در پست قبلي توضيح دادم) و دوباره تست كنيد.

. اگر باز مشكل داشتيد گزينه SATA Configuration را روي Compatible قرار دهيد و دوباره ويندوز 7 نصب نماييد. (همواره در صورت تغيير حالت AHCI، بايد سيستم عامل خود را دوباره نصب نماييد!)

. انشالله در همان تست روشن نمودن AHCI
63.gif
مشكل حل مي‌شود....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/16
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

يك تجربه ديگه:
. در پستايتان متذكر شده بوديد كه فلاپي درايو نداريد! من يك تجربه سر همين نبودن فلاپي درايو در بعضي سيستم‌ها و مشكل در زمان بوت CD\DVD در آن سيستم‌ها دارم. البته مشكل و تجربه من مربوط به زمان بوت از CD\DVD هست و نه در درون ويندوز ولي خوب شايد به نوعي غير منطقي به اينجا هم ربطي داشته باشه!!!!!

. بر اساس گفته شما در آخرين تست؛ قرار بود شما XP نصب كنيد ببينيد آيا مشكل حل مي‌شود يا نه؟! بعدش من پيشنهاد دادم اگر ويندوز XP بدون مشكل بود، يكبار گزينه AHCI را روشن كنيد و ويندوز 7 را دوباره نصب كنيد و تست كنيد... حالا يك پيشنهاد ديگه بعد از تست XP و احتمالن بدون مشكل بودن رايت در آن، وارد بايوس شويد و كنترل Floppy Drive را روشن نماييد تا در ليست Device Manage ويندوز نام كنترل Floppy Disk Controllers را ببينيد. بعد بدون روشن نمودن AHCI دوباره ويندوز 7 نصب نماييد و تست كنيد؟! اگر مشكل حل نشد كنترلر فلاپي را خاموش نماييد و همان پيشنهاد پست قبلي من را در مورد AHCI را انجام دهيد... صبر داشته باشيد و اميدوار... آخرش خود مادربورد از اين همه تست خسته ميشه و به زور هم كه شده درست ميشه....!
5.gif
(و خودش تقاضا مي‌كنه كه همون ديسكهايي را كه سوزونده را دوباره بزاريد تا درستشون كنه!!!!)

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/16
26.gif
103.gif

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
عجب مشکلی!!!
با يه رايتر اکسترنال تست کن ببين چی ميشه
سيستم رو اورکلاک نکردی؟
با نرم افزار hiren's bootcd بوت کن برو تو داس اونجا تو ghost يه ايمج از هاردت رو dvd بگير
ببين اونجا هم ميسوزه؟
موقع رايت يه نرم افزار تست گرما cpu نصب کن دما (همه دماهای سيستم رو) رو بزار لاگ کنه ببين مشکل از اون نيست(نرمافزار everest خوبه)
در ضمن از يه dvd rewrite استفاده کن هی پول dvd ندی!!
همچی رو از کامپت بکش بيرون يعنی فقط mother برد باشه رم باشه hard و رايتر بعدش تست کن
با يه نرم افزار تست رم رمت رو و کش cpu رو خوب تست کن ببين به ارور ميخوره يا نه
تو تسک منيجر بگرد ببين چه برنامه ای set priority رو نرمال به بالا هست و چی هست اونو نرمال کن
و برنامه رايترت رو بزار رو realtime
با مودم دايل آپ اگه وصل ميشی موقع رايت کانکت نشو
اگه امکانش رو داری يه نسخه live لينوکس بگير باهاش بوت کن و اونجا هم يه تست بزن

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

. چه خبر آقا؟ چي شد؟ كجاي تست‌ها هستيد؟
به نقل از boro_baba1 :
موقع رايت يه نرم افزار تست گرما cpu نصب کن دما (همه دماهای سيستم رو) رو بزار لاگ کنه ببين مشکل از اون نيست(نرمافزار everest خوبه)
. همه پيشنهادهاي دوستمون خوبند ولي اين يكي رو حتمن اول چك كنيد. خود مادربورد‌هاي Asus يك برنامه خيلي خوب Utility كنترل دما به نام Asusprob دارند، از سي دي مادربورد نصبش كنيد...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/17
26.gif
103.gif

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
- اون مساله پارتیشن های Multiprimary (و به طور کلی داشتن دو یا چند سیستم عامل روی یه کامپیوتر)، که igimax عزیز گفتند شدیدا توصیه میشه. می تونید یه سون داشته باشید + یه ویستا برای رایت یا برای کارهای دیگه ای که سون خوب انجام نمیده.
هیچ وقت یک سیستم عامله نباشید.

- بین تمام راه حل هایی که در پست یک امتحان شده، عجیبه که عوض کردن دی وی دی خام مد نظر نبوده! چون خیلی از مواقع وقتی دیسک تا ته رایت نمیشه، ممکنه دیسک خام از نوع بدی باشه و به رایتر فعلی، و یا حتی به چندین مدل از رایترهای موجود در بازار نخوره.

- بعضی مواقع وجود چنین مشکلانی در PC برمی گرده به درایورهای IDE که شرکت تولید کننده مادربرد در درایور چیپ ست مادربرد می گنجونه! مثلا برای مادربرد با چیپ ست NVIDIA، درایورهای NVIDIA IDE Channel Divers روی دی وی دی همراه مادربرد عرضه میشه که به طور کاملا شناخته شده، مشکلات مشابه همین مشکل رو ایجاد می کردند.
مادربرد P5Q چیپ ستش اینتل است. اگر چیپ ست Intel هم همچین درایورهایی داره اونها رو Uninstall کنید. کامپیوتر به طور خیلی خفیفی کندتر میشه، ولی از این مشکل (و برخی مشکلات دیگه) نجات پیدا می کنه.

سلام ماهی جان
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی :happy:
در مورد دی وی دی خام که گفتم انواع مختلف رو تست کردم و فایده ای نداشته :wacko:
راجع به درایور های IDE میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه از کجا حذفش کنم ؟!

عجب مشکلی!!!
1.با يه رايتر اکسترنال تست کن ببين چی ميشه
2.سيستم رو اورکلاک نکردی؟
3.با نرم افزار hiren's bootcd بوت کن برو تو داس اونجا تو ghost يه ايمج از هاردت رو dvd بگير
ببين اونجا هم ميسوزه؟
4.موقع رايت يه نرم افزار تست گرما cpu نصب کن دما (همه دماهای سيستم رو) رو بزار لاگ کنه ببين مشکل از اون نيست(نرمافزار everest خوبه)
5.در ضمن از يه dvd rewrite استفاده کن هی پول dvd ندی!!
6.همچی رو از کامپت بکش بيرون يعنی فقط mother برد باشه رم باشه hard و رايتر بعدش تست کن
7.با يه نرم افزار تست رم رمت رو و کش cpu رو خوب تست کن ببين به ارور ميخوره يا نه
8.تو تسک منيجر بگرد ببين چه برنامه ای set priority رو نرمال به بالا هست و چی هست اونو نرمال کن
و برنامه رايترت رو بزار رو realtime
9.با مودم دايل آپ اگه وصل ميشی موقع رايت کانکت نشو
10.اگه امکانش رو داری يه نسخه live لينوکس بگير باهاش بوت کن و اونجا هم يه تست بزن

1.رایتر اکسترنال ندارم کسی هم نمیشناسم از دوستام که داشته باشن :(.
2.نه از وقتی سیستم رو گرفتم اورکلاک نکردم .
3.اونجا که نرفتم ولی اکس پی نصب کردم در آخر این پست توضیح میدم چی شد

4.به نظر نرماله

oj8bbfcmjgxfc1p9ve.jpg

5.:D باشه

6.این کارم کردم ولی فرقی نکرد .
7.قبلا یه مشکلی با رم داشتم عوض کردم و از اون موقع با رم مشکلی ندارم (یه جورایی مطمئنم چون با افتر کار میکنم اگه رم کوچکتین مشکلی داشته باشه ارور میده ولی اونجا درست کار میکنه )
8.کجای تسک منجر دنبال همچین چیزی بگردم ؟!
9.نه مودم لینک سیس دارم و ADSL
.10امکانش هست ولی اونجا رایت کنه ویندوز سون که درست نمیشه:(

سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

. نه صبر كن! نصف نكن!! (آخي من ميدونم چي مي‌كشي! ولي خداراشكر كن فقط رايت CD مشكل داري نه اينكه بي هيچ دليلي مادربورد و CPU عزيزت مثل من بعد از 1 ماه نشاندادن مريضيشان بپرند!!!)
. آقا مادربورد شما و IDE آن يك توانايي پيشرفته هم داره كه در حالت عادي خاموش هست (كه اين عجيب بود چون بقيه كمپاني‌ها اون رو روشن مي‌كنند!!) در صفحه 14-3 كتابتان (ميشه تيتر 3.3.6 از فهرست) Storage Configuration ، دو گزينه موجود هست كه اولي به نام:

SATA Configuration

. اين گزينه 3 تا Option داره Disable و Compatible و Enhanced و عبارت آخري عبارت پيش فرض مادربوردتان هست. زير اين گزينه، گزينه ديگري هست كه مرتبط با گزينه فوق هست:

Configure SATA as

. اين هم سه Option داره IDE و RAID و AHCI كه عبارت IDE حالت پيش فرضش هست. RAID را كه مي‌شناسيد ولي AHCI را اگر نه! اين همان كنترلر جديدي هست كه سرعت بهتر و پهناي باند بيشتري را براي هاردديسك‌ها به ارمغان مي‌آورد. تعجب من هم از اين بود كه هر مادربورد سيستم دسكتاپي يا لپتاپي كه اين گزينه را داشته باشد، آن را پيش فرض فعال مي‌كند...!

. در هر صورت، حدس من اين هست، كه ممكنه اين توانايي درون چيپ ست مادربورد باعث بروز آن مشكل مي‌شود! شايد خاموش بودنش ولي شناسايي آن توسط سيستم عامل ويندوز 7 كه درايور اين كنترلر را دارد، باعث يك اشتباه يا اشكال در هنگام انتقال داده‌ها از درگاهاي IDE مي‌شود!! (XP درايور AHCI را ندارد به همين دليل هم هست وقتي اين گزينه در BIOS روشن شود، ديگه نمي‌شه XP را بدون خوراندن درايور AHCI بهش، روي آن سيستم نصب نمود)

. حالا اگر XP را نصب نموديد ولي در رايت هيچ مشكلي وجود نداشت! حدس مي‌زنم چون XP اصلن درايور AHCI نداره و توان شناسايي آن را هم ندارد، ممكنه (0.5%!!!) مشكل از اينجا باشه!

. پس اگر XP نصب نموديد و مشكلي نداشت، به بايوس رفته و گزينه Configure SATA as را روي AHCI قرار دهيد. بعدش ديگه اصلن وارد XP نشويد!!! شروع به نصب ويندوز 7 نماييد. (در مورد ويندوز 7 و اطمينان از اصل بودن ايميجش هم كه در پست قبلي توضيح دادم) و دوباره تست كنيد.

. اگر باز مشكل داشتيد گزينه SATA Configuration را روي Compatible قرار دهيد و دوباره ويندوز 7 نصب نماييد. (همواره در صورت تغيير حالت AHCI، بايد سيستم عامل خود را دوباره نصب نماييد!)

. انشالله در همان تست روشن نمودن AHCI
63.gif
مشكل حل مي‌شود....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/16
26.gif
103.gif

سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

. چه خبر آقا؟ چي شد؟ كجاي تست‌ها هستيد؟

. همه پيشنهادهاي دوستمون خوبند ولي اين يكي رو حتمن اول چك كنيد. خود مادربورد‌هاي Asus يك برنامه خيلي خوب Utility كنترل دما به نام Asusprob دارند، از سي دي مادربورد نصبش كنيد...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/17
26.gif
103.gif

سلام مجدد آجی جان :)
ببخشید که یکم دیر شد از شانس من شارژ اینترنتم تموم شد !! به تعطیلات هم خوردیم تا یکشنبه مشکل اکانت دارم
حرکت مفیدی که انجام دادم نصب اکس پی بود به شیوه بدوی !!(البته آموزش شما رو خوندم و استفاده کردم ولی چون احساس کردم اکس پی رو دارم موقت نصب میکنم همینجوری رو یه درایو دیگه نصب کردم بدون پارتیشن بندی و این کارا ...)
بعد از نصب فقط گرافیک و مادربرد رو نصب کردم و نرو 7 ...کامپیوتر ریست شد ...دی وی دی اول سوخت(با همون ارور قبلی) !!!!!!(اینجا رسما اومدم مادر برد رو نصف کنم !) در کیس رو باز کردم ، به دلم افتاد یه بار دیگه کابل IDE رو چک کنم سری که به مادر برد بود بیرون آوردم (خیلی خاک گرفته بود ) تمیز کردم و دوباره جا زدم یه تست دیگه رفتم (تو XP) ایندفعه رایت کرد :blink: ...گفتم باور کن مشکل کابل بود سریع رفتم تو سون اونجا تست کردم دوباره سوزوند :wacko: برگشتم تو اکس پی با یه نرم افزار دیگه تست کردم دوباره رایت کرد !

من که نفهمیدم چی شد !

خلاصه الان به نظر میرسه که اکس پی مشکلی نداشته باشه (بازم رایت میکنم ببینم چی میشه) .

آجی جان شما چقدر مطئنی مشکل از تنظیم AHCI باشه ؟یکم درصد احتمال رو ببر بالا تر صرف بکنه تست کنیم :D0.05% کم نیست ؟

فعلا این چند روز تو XP رایت میکنم ببینم مشکلی نداشته باشه (یه نفر دوتا پک داده بود براش رایت کنم فعلا که دو هفته گذاشتیمش سر کار 50 تا از دی وی دی هاش رو هم سوزوندیم :lol:)زمانی که به نتیجه قطعی رسیدم که ویندوز XP مشکلی نداره پیشنهاد های شما دوستای خوبم رو تست میکنم .

موفق باشید ;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام ماهی جان
ممنون از اینکه وقت گذاشتی و راهنمایی کردی :happy:
در مورد دی وی دی خام که گفتم انواع مختلف رو تست کردم و فایده ای نداشته :wacko:
راجع به درایور های IDE میشه بیشتر توضیح بدی و اینکه از کجا حذفش کنم ؟!

دی وی دی خام کجا نوشته بودی انواع مختلف امتحان کردی؟
89.gif

مهم نیست، چون با این تفاصیلی که نوشتید احتمالش هم کمه که مربوط به نوع دیسک باشه. در ضمن حالا حداقل مطمئنید که اگر هیچ روش دیگه ای هم جواب نده، تهش اینه که مجبورید دو ویندوزه باشید.

به نظر من این مشکل به احتمال بالایی برمی گرده به طریقه مدیریت ابزارهای IDE در ویندوز 7 (شاید ایراد از درایورهای مادربرد باشه، شاید هم از خود درایورهای ویندوز سون).

در مورد درایورهای اینتل باید برید توی Add/Remove Programs در کنترل پنل (توی ویستا اسم جدیدش Programs and Features بود، توی سون چون نریختم نمی دونم چیه).
اونجا باید دنبال اسامی یی مثل Intel Chipset Software یا Intel Chipset Driver یا مثلا Intel Ultra ATA Driver بگردید. البته این اسامی حدسیه و هر درایوری که مثلا اسم ATA یا IDE داشته باشه هم مشکوکه.

یه راه دیگه هم اینه که اگر توی سون درایورهای مادربرد رو نصب کردید یک بار هم بدون نصب کردن دیسک داخل مادربردتون آزمایش کنید.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

3.کابل رو چند بار با دست کشیدم تا صاف بشه !
و
در کیس رو باز کردم ، به دلم افتاد یه بار دیگه کابل IDE رو چک کنم سری که به مادر برد بود بیرون آوردم (خیلی خاک گرفته بود ) تمیز کردم و دوباره جا زدم یه تست دیگه رفتم (تو XP) ایندفعه رایت کرد
. آقا من همون اول پيشنهاد دادم كه كابل 80 سيم را با يك نو عوض نماييد نه صافش كنيد يا گردگيري!! يافتن و خريد يك كابل 80 سيم كه كاري نداره!!

1.رایتر اکسترنال ندارم کسی هم نمیشناسم از دوستام که داشته باشن :(.
. نيازي نيست از دوستانتان درايو اكسترنال بگيريد!! كافيه يك مبدل USB 2 IDE بخري و از رايتر خودت به شكل اكسترنال استفاده نماييد. من خودم دوتا سيستم دارم و از 8 سال پيش به اين بر فقط يك رايتر دارم كه اون رو با همين مبدل به هرسيستم كه نياز به رايت باشه خيلي سريع و راحت وصل مي‌كنم و شروع به رايت مي‌كنم....
آجی جان شما چقدر مطئنی مشکل از تنظیم AHCI باشه ؟یکم درصد احتمال رو ببر بالا تر صرف بکنه تست کنیم :D0.05% کم نیست ؟
. وقتي يك سيستم مثل سيستم شمارا براي تعميير زير دست من ميارند، بعد از تست‌هاي اوليه و باز هم ديدن اشكال عجيب و غريبش (چيزايي شبيه سيستم شما) صاف ميروم سر در آوردن همه چيز از درون كيس! همه چيز يعني حتا خود مادربورد هم! پس ديگه روشن نمودن AHCI و نصب مجدد ويندوز و در صورت جواب نگرفتن روشن نمودن حالت Compatible و باز نصب ويندوز كوچيكترين تست هست و هر چيز بالاي 0% احتمال را تست مي‌كنم...... (من نميگم! ولي دوستانم مي‌گند: هر وقت تو مياي كنار سيستم ما تا مشكلش رو نشونت بديم؛ سيستممون خود به خود درست ميشه!!! از ترسش احتمالن!!
21.gif
)
حرکت مفیدی که انجام دادم نصب اکس پی بود به شیوه بدوی !!(البته آموزش شما رو خوندم و استفاده کردم ولی چون احساس کردم اکس پی رو دارم موقت نصب میکنم همینجوری رو یه درایو دیگه نصب کردم بدون پارتیشن بندی و این کارا ...)
. اگر خواستي همينجا براتون كامل توضيح مي‌دهم كه چطور Multi Primary ايجاد و ويندوز‌ها را نصب كنيد. كافي كه يك برنامه مثل Paragon Partition Manager 10 Build 7893 Server x86 x64 را نصب كنيد و سپس تصوير پارتيشنهايتان را از درونش اينجا قرار دهيد. بقيش با من....! خيلي اين كار ساده هست و خيلي هم سريع! اصلن نگران نباشيد.....!
113.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دی وی دی خام کجا نوشته بودی انواع مختلف امتحان کردی؟
89.gif

مهم نیست، چون با این تفاصیلی که نوشتید احتمالش هم کمه که مربوط به نوع دیسک باشه. در ضمن حالا حداقل مطمئنید که اگر هیچ روش دیگه ای هم جواب نده، تهش اینه که مجبورید دو ویندوزه باشید.

به نظر من این مشکل به احتمال بالایی برمی گرده به طریقه مدیریت ابزارهای IDE در ویندوز 7 (شاید ایراد از درایورهای مادربرد باشه، شاید هم از خود درایورهای ویندوز سون).

در مورد درایورهای اینتل باید برید توی Add/Remove Programs در کنترل پنل (توی ویستا اسم جدیدش Programs and Features بود، توی سون چون نریختم نمی دونم چیه).
اونجا باید دنبال اسامی یی مثل Intel Chipset Software یا Intel Chipset Driver یا مثلا Intel Ultra ATA Driver بگردید. البته این اسامی حدسیه و هر درایوری که مثلا اسم ATA یا IDE داشته باشه هم مشکوکه.

یه راه دیگه هم اینه که اگر توی سون درایورهای مادربرد رو نصب کردید یک بار هم بدون نصب کردن دیسک داخل مادربردتون آزمایش کنید.

های
در اون قسمت Add/Remove Programs چیزی که توش IDE یا ATA باشه(کلا چیز مشکوک) ندیدم :f34r:
راستش تا قبل از این تاپیک هیچی رو نصب نکرده بودم، خودش رو سون میشناخت ولی بعد از اینکه بایوس رو آپدیت کردم چیپست های جدید رو نصب کردم، ولی مشکل کماکان به قوت خودش باقیه !

سلام bloody عزيز
animsmilysmile.gif

و
. آقا من همون اول پيشنهاد دادم كه كابل 80 سيم را با يك نو عوض نماييد نه صافش كنيد يا گردگيري!! يافتن و خريد يك كابل 80 سيم كه كاري نداره!!

. نيازي نيست از دوستانتان درايو اكسترنال بگيريد!! كافيه يك مبدل USB 2 IDE بخري و از رايتر خودت به شكل اكسترنال استفاده نماييد. من خودم دوتا سيستم دارم و از 8 سال پيش به اين بر فقط يك رايتر دارم كه اون رو با همين مبدل به هرسيستم كه نياز به رايت باشه خيلي سريع و راحت وصل مي‌كنم و شروع به رايت مي‌كنم....
. وقتي يك سيستم مثل سيستم شمارا براي تعميير زير دست من ميارند، بعد از تست‌هاي اوليه و باز هم ديدن اشكال عجيب و غريبش (چيزايي شبيه سيستم شما) صاف ميروم سر در آوردن همه چيز از درون كيس! همه چيز يعني حتا خود مادربورد هم! پس ديگه روشن نمودن AHCI و نصب مجدد ويندوز و در صورت جواب نگرفتن روشن نمودن حالت Compatible و باز نصب ويندوز كوچيكترين تست هست و هر چيز بالاي 0% احتمال را تست مي‌كنم...... (من نميگم! ولي دوستانم مي‌گند: هر وقت تو مياي كنار سيستم ما تا مشكلش رو نشونت بديم؛ سيستممون خود به خود درست ميشه!!! از ترسش احتمالن!!
21.gif
)
. اگر خواستي همينجا براتون كامل توضيح مي‌دهم كه چطور Multi Primary ايجاد و ويندوز‌ها را نصب كنيد. كافي كه يك برنامه مثل Paragon Partition Manager 10 Build 7893 Server x86 x64 را نصب كنيد و سپس تصوير پارتيشنهايتان را از درونش اينجا قرار دهيد. بقيش با من....! خيلي اين كار ساده هست و خيلي هم سريع! اصلن نگران نباشيد.....!
113.gif

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif
تعویض کابل در اولویت قرا گرفت :D حتما عوض میکنم .

راجع به مبدل هم ممنون نمیدونستم باید چیز جالبی باشه حتما تهیه میکنم یه درایو بیکار اینجا دارم ازش استفاده میکنم .

ای کاش میشد یه سر هم بیای اینجا بلکه سیستم ما حساب کار دستش بیاد :D

نمیشه تصویر پارتیشن ها رو از دیسک منجر بزارم خودم زیرش توضیح بدم کی کجا نصب شده ؟اون برنامه رو ندارم حجمش هم بالاس ...اگه راهی نبود بگو دانلود میکنم;)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

نمیشه تصویر پارتیشن ها رو از دیسک منجر بزارم خودم زیرش توضیح بدم کی کجا نصب شده ؟اون برنامه رو ندارم حجمش هم بالاس ...اگه راهی نبود بگو دانلود میکنم;)
. نه راهي نداره!!
4.gif
چون دير يا زود بالاخره به يك برنامه مديريت پارتيشن نياز خواهيد داشت...!

راجع به مبدل هم ممنون نمیدونستم باید چیز جالبی باشه حتما تهیه میکنم یه درایو بیکار اینجا دارم ازش استفاده میکنم .
. آره چيز خيلي جالبيه! قيمتش بين 8~16 تومان هم بيشتر نيست!! يكسريش USB 2 IDE هست، كه من هم همين مودل را دارم و يكسريش USB 2 SATA هست كه روش IDE هم داره و جالبه كه IDE 3.5 و 2.5 اينچي هم با هم داره (2.5 اينچي همان هاردديسك لپتاپ‌ها هست) متاسفانه همشون چيني هستند و برند مشهور يا خاصي نداند، ولي بعضي از اين مدل‌هاش شنيدم سر دوستام بازي در آوردند! به خصوص پورت SATA هاش!

ای کاش میشد یه سر هم بیای اینجا بلکه سیستم ما حساب کار دستش بیاد :D
. تصوير آواتار من را پرينت بگير بعد بگير جلوي سيستمت و بهش بگو: "اگه درست نشي، ميگم اين لولوه بياد سراغتا!!!!"
24.gif
مطمئن باش! اشكال فعلي + دوتا اشكل ديگش كه خبر نداشتي درست مي‌شه!!!

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
اين مشکل رايت رو با windows سون ملت زياد دارن موتور رايت خود سون معمولاً خوشش نمياد از بقيه موتور های رايت
اين برنامه رو توصيه کرده بودن که برای همه تو سون جواب داده بود
http://www.imgburn.com/
مثل اينکه يه قسمت تست هم داره که ارور مربوطه رو هم بهت ميگه
واسه اينکه پرسيده بودی تو تسک منيجر رو process در حال اجرا کليک راست کن يه قسمت داره set priority توی اون ميتونی اونی رو که گفتم تنظيم کنی

راستی با خود windows چيزی رايت کردی؟اونم همين مشکل رو داره؟

اينجا رو حتماً چک کن
http://www.askvg.com/microsoft-releases-hotfix-for-dvd-burning-issues-in-windows-7/
چيزی که يادم رفت اين بود ويندوزت رو بزن يه فول آپديت بشه

اينجا هم يه سری بحث هست که بعضيها نتيجه گرفتن
http://social.technet.microsoft.com...a/thread/b6348eac-ad6b-4760-95b6-3cd91d0a2f4a

خودم اينجا رو اصلاً نخوندم فقط عنوان تاپيکشون به کار ما ميومد
http://www.sevenforums.com/installation-setup/7036-dvd-burning-issues.html

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن
بلاخره موفق شدم در ویندوز سون 64 بیتی دی وی دی رایت کنم :)
به نظر خودم این چهار پیشنهاد بهم کمک کرد :
1.تعویض کابل 80 سیم .IDE
2.نصب هات فیکس ماکروسافت از اینجا
3.برنامه نرو 10
4.تعویض دی وی دی

بازم تشکر

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

. خوب خدا را شكر كه مشكل حل شد و ممنون كه نتيجه را خبر داديد. اون هات فيكسي كه گذاشتيد جالبه! چون مربوط به SP1 ويندوز 7 هست، مثل اينكه كم كم پچ‌هاي SP1 داران كارايي مي‌كنند. فعلن نسخه بتاي SP1 ويندوز 7 رسمن در دسترس تسترهاي مايكروسافت قرار گرفته، پس كم كم بايد منتظر آمدن نسخه نهايش در ماهاي اخير باشيم. (خبرش در تاپيك 7 نوشتم)

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

. خوب خدا را شكر كه مشكل حل شد و ممنون كه نتيجه را خبر داديد. اون هات فيكسي كه گذاشتيد جالبه! چون مربوط به SP1 ويندوز 7 هست، مثل اينكه كم كم پچ‌هاي SP1 داران كارايي مي‌كنند. فعلن نسخه بتاي SP1 ويندوز 7 رسمن در دسترس تسترهاي مايكروسافت قرار گرفته، پس كم كم بايد منتظر آمدن نسخه نهايش در ماهاي اخير باشيم. (خبرش در تاپيك 7 نوشتم)

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

ممنون
راستی اون ویندوز xp رو چه جوری میتونم نابود کنم ؟اون پارتیشن رو نمیتونم فرمت کنم همینجوری هم که نمیزاره پاکش کنم :wacko:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

. والله يكم گيج شدم! يعني يادم رفته كه شما چطور ويندوز هاتون را نصب كرديد و هر كدام در چه پارتيشني هستند؟! پست‌هاي قبلي را هم كه خواندم متوجه نشدم!!

خداحافظ
IgImAx
89/04/27
26.gif
103.gif

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

. والله يكم گيج شدم! يعني يادم رفته كه شما چطور ويندوز هاتون را نصب كرديد و هر كدام در چه پارتيشني هستند؟! پست‌هاي قبلي را هم كه خواندم متوجه نشدم!!

خداحافظ
IgImAx
89/04/27
26.gif
103.gif

روی c ویندوز سون دارم و بعدش همینجوری بدون پارتیشن بندی کنار بقیه فایل ها روی درایو E ویندوز xp ریختم !
الان میخوام xp رو حذف کنم ولی بقیه فایل هام از بین نره

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام bloody جان
animsmilysmile.gif

. وارد ويندوز 7 شويد و سپس تك تك فولدر‌هاي ويندوز XP را انتخاب و پاك كنيد. اگر پيام خطاي Access Denied گرفتيد يا مشكل Permission داد! (احتمال زياد روي فولدر Document and Setting چنين مشكلي پيش بياد) روي اون فولدر مشكلدار، راست كليك نماييد و از گزينه Properties و سپس تب Security به ليست Permission ها نام يوزري خود و ادمين ويندوز 7 را اضافه نماييد و سپس اون فولدر‌ها را پاك كنيد. گاهي براي زير شاخه ‌ها لازم هست دستي اين كار را نماييد.

. با اينكار ويندوز XP پاك مي‌شود ولي هنوز در منوي بوت ويندوز 7 باقيست، و بايد نام ويندوز XP را از منوي بوت ويندوز 7 پاك كردو خوشبختانه قبلن در اين پست از تاپيك "همه چيز در مورد ويندوز 7" دو مطلب درمورد روش اول و دومي كه در اينجا ذكر نموده‌ام، نوشته‌ام. براي حل مشكل اول يعني Permission (اگر به مشكلي برخورديد!) لينك منبع اين قسمت "Windows 7 – How to Remove the Lock Icon from a Windows Explorer Folder" را باز نماييد. و براي حذف نام XP از منوي 7 اين قسمت "Remove Ubuntu or XP from the Windows 7 Boot Menu" را حذف نماييد.

خداحافظ
IgImAx
89/04/27
26.gif
103.gif

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
. تصوير آواتار من را پرينت بگير بعد بگير جلوي سيستمت و بهش بگو: "اگه درست نشي، ميگم اين لولوه بياد سراغتا!!!!"
24.gif
مطمئن باش! اشكال فعلي + دوتا اشكل ديگش كه خبر نداشتي درست مي‌شه!!!

خداحافظ
IgImAx
89/04/19
26.gif
103.gif

شما از این روش هم استفاده می کنید :blink:

فکر نمی کنی زهر ترک شه :wacko: :eek:

بالا