• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل عجیب vboptimise

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سلام

یکی دو سالی میشه optimise بدون مشکل کار میکرد . ولی امروز یهو این ارور رو میداد و هیچ صفحه ای از انجمن باز نمیشد:

Warning: require_once([path]/dbtech/vboptimise/includes/class_vboptimise.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in [path]/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.phpon line 2

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/******/public_html/forum/dbtech/vboptimise/includes/class_vboptimise.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home/******/public_html/forum/dbtech/vboptimise/hooks/init_startup.php on line 2

مجبور شدم کل پلاگین ها رو از config غیرفعال کنم بعد هم اینو غیرفعال کنم تا انجمن بالا بیاد. ولی مشکل vboptimise از چیه ؟
ورژن: DragonByte Tech: vB Optimise (Lite) 2.5
ورژن ویبولتین هم 4.1.12

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
ببینید فایل اصلا وجود داره؟ اگر حذف شده دوباره آپلودش کنید
با مدیر سرور تون تماس بگیرید احتمالا فایل توسط اسکنر قرطینه میشه بخواید این فایل ایگنور شه

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
ببینید فایل اصلا وجود داره؟ اگر حذف شده دوباره آپلودش کنید
با مدیر سرور تون تماس بگیرید احتمالا فایل توسط اسکنر قرطینه میشه بخواید این فایل ایگنور شه

سرجاشونه

مدیر سرور جواب درستی نمیده. میگه تغییری در سرور ندادیم . تغییری هم صورت گیرد در چهارچوب استانداردها هست و مشکلی برای سرویس ها ایجاد نمیکند.

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
گفت که این دو تا فایل قرنطینه نشدن

Last edited:

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
دوباره اون فایل رو اپلود کردم درست شد.

حالا چرا اینجوری شد ؟