• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فنّی با سايتها ی سرمايه گذاری

farshaaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يک مشکلی با اين سايتهای سرمايه گزاری دارم و اون اينکه وقتی وارد اکانتم ميشم
بر روی هر گزينه ای که کليک ميکنم دوباره برميگرده به صفحه اول و از اکانت خارج ميشه و دوباره user پسورد ميخواد
کسی هست بتونه کمک کنه اين مشکل رفع شه؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این به خاطر کش ای اس ی هست البته فقط با سایتهایی که از اسکریپت گلد کدر استفاده میکنن اینجوریه

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
جهت عضويت در يكي از گروههاي بسيار فعال my7diamonds تماس بگیرید. پلان ما 3bc است یعنی 600 دلار و پیشرفت کار خیلی عالی است . حداکثر در عرض یکسال 385000 دلار درآمد . در ضمن مجوز قوه قضائیه هم دارد [email protected]

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
7diamonds ؟
24.gif
من فکر کردم ور افتاده !
22.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بابا اين که ديگه قديمي شده رفته که

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aria442 :
جهت عضويت در يكي از گروههاي بسيار فعال my7diamonds تماس بگیرید. پلان ما 3bc است یعنی 600 دلار و پیشرفت کار خیلی عالی است . حداکثر در عرض یکسال 385000 دلار درآمد . در ضمن مجوز قوه قضائیه هم دارد [email protected]

فعاليت در شبكه هاي هرمي خلا ف مصالح كشور است .چرا ما بايد پول خود را به شركت خارجي تقديم كنيم و باعث خروج ارز از كشور شويم . اگر هنر داريد به كشور ارز وارد كنيد . فقط طي يك ماه (مهر ماه سال قبل ) 84 ميليون دلار ارز بواسطه فعاليت اين شركتها از كشور خارج شده است .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از tnh_z :
فعاليت در شبكه هاي هرمي خلا ف مصالح كشور است .چرا ما بايد پول خود را به شركت خارجي تقديم كنيم و باعث خروج ارز از كشور شويم . اگر هنر داريد به كشور ارز وارد كنيد . فقط طي يك ماه (مهر ماه سال قبل ) 84 ميليون دلار ارز بواسطه فعاليت اين شركتها از كشور خارج شده است .
ما که گلومون پاره شد از بس گفتيم کسيم گوش نداد . شايد صداي شما بلند تر باشه.
ميدوني چيه خيليا فقط و فقط درآمد خودشون واسشون مهمه نه اينکه از کجا و به چه قيمتي.

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از shervinrv :
ما که گلومون پاره شد از بس گفتيم کسيم گوش نداد . شايد صداي شما بلند تر باشه.
ميدوني چيه خيليا فقط و فقط درآمد خودشون واسشون مهمه نه اينکه از کجا و به چه قيمتي.

اولا" با 200 دلار ارز از مملكت خارج نميشود يادتان باشد كه ما با هر سفر خارجي ميتوانيم 3000 دلار با خودمان خارج كنيم وهمچنين هر صادر كننده اي ميتواند 60% صادرات خودش را به مملكت نياورد و در همان خارج سرمايه گذاري كند دوما" من ميتوانم اثبات كنم ارزآوري هم دارد سوما" خروج ارز را به1500 نفري كه هر كدام نزديك 100 ميليون تومان در دبي خانه خريدند گوشزد كنيد و ........network marketing از نظر خود من كار كاملا" منطقي است و در آينده نزديك شاهد شكوفايي هر چه بيشتر اين تجارت خواهيم بود. به نظر شما ما چرا دوست نداريم باورهاي خود را تغيير دهيم ؟ چرا نمي خواهيم تغيير كنيم فقط منتظريم تغيير را ببينيم.
من 30 سال دارم و صاحب مغازه و ماشين و خانه هستم. و همه را مديون تغييرپذيري در زندگي ام ميدانم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از aria442 :
اولا" با 200 دلار ارز از مملكت خارج نميشود يادتان باشد كه ما با هر سفر خارجي ميتوانيم 3000 دلار با خودمان خارج كنيم وهمچنين هر صادر كننده اي ميتواند 60% صادرات خودش را به مملكت نياورد و در همان خارج سرمايه گذاري كند دوما" من ميتوانم اثبات كنم ارزآوري هم دارد سوما" خروج ارز را به1500 نفري كه هر كدام نزديك 100 ميليون تومان در دبي خانه خريدند گوشزد كنيد و ........network marketing از نظر خود من كار كاملا" منطقي است و در آينده نزديك شاهد شكوفايي هر چه بيشتر اين تجارت خواهيم بود. به نظر شما ما چرا دوست نداريم باورهاي خود را تغيير دهيم ؟ چرا نمي خواهيم تغيير كنيم فقط منتظريم تغيير را ببينيم.
من 30 سال دارم و صاحب مغازه و ماشين و خانه هستم. و همه را مديون تغييرپذيري در زندگي ام ميدانم.
منم تغيير کردم شما 30 سالته خدا اهده من 20 سالمه همه اون چيزايي که شما گفتي رو هم دارم .
لطفا ارز آوريشو ثابت کن

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از shervinrv :
منم تغيير کردم شما 30 سالته خدا اهده من 20 سالمه همه اون چيزايي که شما گفتي رو هم دارم .
لطفا ارز آوريشو ثابت کن
ميشه لطف كنيد بگيد چه جوري ميتونم باهاتون تماس بگيرم؟ [email protected]

aria442

Registered User
لایک‌ها
4
من وقتی میخواهم وارد حساب خود در e-gold شوم از من pin no میخواهد من این شماره را ندارم از کجا میتونم پیداش کنم؟؟
جناب شروین ممنون میشم اگه کمکم کنید

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از aria442 :
من وقتی میخواهم وارد حساب خود در e-gold شوم از من pin no میخواهد من این شماره را ندارم از کجا میتونم پیداش کنم؟؟
جناب شروین ممنون میشم اگه کمکم کنید
این پین کدو رو میفرسته به میلی که موقع ثبت نام دادی

بالا