• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فونت در وستا

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من ویندوز ویستا دارم و برای بیشتر شدن سرعت ویندوز از یک برنامه به نام Vista smoker استفاده کردم و بعد از اتو اپتیمایز سیستم رو ریستارت کردم و وقتی سیستم روشن شد دیدم فونت های دسکتاپ و صفحات اینترنتی ریز و حالت دون دون شده و دیگه مپل قبل قشنگ نیست. می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
در ضمن برای زیاد شدن سرعت سیستم باید چه کار کنم. وقتی می خواد وارد ورد یا اوتلوک بشه حدود 5 دقیقه طول می کشه. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
تو رو خدا یکی منو کمک کنه. خیلی فونت های ویندوزم زشت شدن.

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مشخصات سیستمتون چیه دوست عزیز .
برای فونت هم برید داخل Windows Color And Appearance (برای ورود بهش کلیک سمت راست مایوس رو روی دسکتاپ بزنید Personalization رو انتخاب کنید ) بعد Effect رو بزنید بعد اون باکس وسط رو اگه روی Standard هست بزارید روی ClearType اون گزنه اولیه هم (...Use the Following method) تیکش زده باشه بعدم Ok .

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان از شما برای راهنمایی راجع به فونت. فونت سیستم درست شد.

مشخصات سیستم :
CPU : 1.86 intel core duo
RAM : 1 GB
VGA : 256
HDD : 160

?????????

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در مورد سرعت هم احتمالا یا برنامه نصب کردید یا اینکه کامپیوترتون Worm یا ویروسی چیزی گرفته که کند شده وگرنه اصلا نباید اونقدر کند باشه یا طول بکشه برای وارد شدن به یه برنامه سیستم شما خوبه .

Creative1

Registered User
لایک‌ها
0
ویروس که فکر نمی کنم داشته باشه چون قبل از ارسال این پست با نورتون 2007 آپدیت شده چکش کردم.
Worm ها رو با چه نرم افزاری از بین ببرم؟

بالا