• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل من ....

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
سلام خدمت دوستان گلم
راستش با دیدن تاپیک یکی از دوستان به فکرم رسید که منم از شما راهنمایی بخوام
والا داستان من استرس فوق زیاد که مانع از خیلی کارا میشه تو زندگیم و عدم تمرکز حواس هستش
راستش من تو دورات تحصیلم تو مدرسه هیچ مشکلی نداشتم و همیشه راضی بودم
درس خون نبودم اما اگر یک چیز رو یک بار میخوندم نتیجه مطلوب رو میگرفتم و همیشه نمراتم تو رنج خوب و خیلی خوب بودش
گذشت درس من تو مدرسه تموم شد سره یسرس مشکلات پشت من باد خور نردیک به 1.5 سال و بعدش رفتم دانشگاه
وارد دانشگاه که شدم تازه شروع به فهمیدن یسری مشکلاتم بودش!!!!
دیدم آدم استرسی شدم از کوچکترین چیز ها واسه خودم کوه میساختم و استرس میگرفتم
چیزایی که بعدا خیلیاشون رو خودم بهش فکر میکردم خندم میگرفت!
این استرس خیلی رو درسم تاثیر داره و گاها اصلا نمیذاره چیزی یاد بگیرم یا اگر یاد گرفتم تا سره جلسه امتحان اینا همه چی پریده از کلم
مشکل دیگه عدم تمرکز و حواس پرتی هست میشینم پایه درس 10 دقیقه همه چی اوکی هستش بعدش ماشالا شروع هزاران فکره که میاد تو سرم
اصلا نمیذاره دست به کارم و دسم برسم!!!!
آدم خنگی نیستم و گذشته خودم یادمه که با 1 بار خوندن همه چی یادم میموند اما الان این استرس و حواس پرتی(مخصوصا استرس) مانع میشه
خیلی دوس دارم اگر دوستان راه حلی یا تجربه مشترکی دارند با من به اشتراک بذارند که بتونم این مسئله رو حل کنم چون داره کم کم داره رو درسم تاثیر میذاره
و عقب میوفتم از درس گفتم تا وقتش درسته و اتفاقی نیوفتاده راهنمایی بطلبم که ایشالا درس شه چون خودمم دارم اذیت میشم واقعا!استرس رو خیلی از مسائل زندگی
و اعضا بدن تاثیر میذاره خصوصا حافظم!!
ممنون از همه...

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
منم همینجوریم، اگه راه حل خوب پیدا کردی به منم بگو :(

والا تنها راه حلی که تا به حال بهم پیشنهاد شده خوردن قرص کلردیازپوکساید هستش که تقریبا بدون عوارض هستش و ارام بخش هستش یجورایی
از چند تا پزشک پرسیدم گفتند عوارض نداره و خیلی وقت ها مفید هم هستش

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
با سلام.. بنده هم همسن مشکل رو دارم ولی از این دو راه..خیلی بهتر شدم.

بنا به تجربیاتم دو چیز میتونه زندگی هر انسانی با هر موقعیت خوبی هم که داره.. نابود کنه.. یکی عدم اعتماد به نفسه..دومیش استرس و در لحظه نبودنه..
در مورد اعتماد به نس حرف نمیزنم چون زیاد صحبت شده..
اما استرس..
همیشه استرس کارهای انجام داده نشده فکرم و حواسم رو نابود میکنه و باعث میشه همون کاری رو که دارم میکنم هم درست انجام ندم..هنوز این کار تموم نشده میخوام برم سراغ کار بعدی.. بعدش همشون رو که تموم میکنم می بینم
هیچکدوم رو درست انجام ندادم..فقط اودم یه دستی کشیدم رو رفتم..
راه حلش رو به صورت تجربی پیدا کردم..اونم اینه که بی خیال کارهای بعدی بشم..من که اینهمه کار رو ناقص و یا انجام نداده گذاشتم.. اینا هم روش.. تنها چیزی که مهمه اینکاریه که الان دارم انجام میدم.هرچقدر هم که وقت گرفت باید به بهترین نحو احسن انجامش بدم..وقتی تمومش کردم میرم سراغ کار بعدی..شاید به ظاهر وقتم رو کمی تلف کردم..ولی فکر اینکه یکی از کارها رو به نحو احسن انجام دادم..خودش اعتماد خودم رو به خودم برمیگردونه..و خودم رو قوی تر می بینم..
چه در خود آگاه.. و چه در ناخود آگاه.. این عمل باعث میشه..کارهای بعدیم رو حقیرتر و آسونتر ببینم و خیلی بهم کمک میکنه..

دوم هم اینه که هرچقدر هخم که بخوام بی خیال بشم..بدنم توی این مدت عادت کرده استرس زایی کنه.. پس مصرف یه قرص خیلی خیلی میتونه نارش بهم کمک کنه..من نورتریپتیلین 10 میخورم..باورم نمیشه روزی که برام مثل یک ساعت میگذشت.. الان انقدر طولانی و لذت بخش بشه برام!!!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
با سلام.. بنده هم همسن مشکل رو دارم ولی از این دو راه..خیلی بهتر شدم.

بنا به تجربیاتم دو چیز میتونه زندگی هر انسانی با هر موقعیت خوبی هم که داره.. نابود کنه.. یکی عدم اعتماد به نفسه..دومیش استرس و در لحظه نبودنه..
در مورد اعتماد به نس حرف نمیزنم چون زیاد صحبت شده..
اما استرس..
همیشه استرس کارهای انجام داده نشده فکرم و حواسم رو نابود میکنه و باعث میشه همون کاری رو که دارم میکنم هم درست انجام ندم..هنوز این کار تموم نشده میخوام برم سراغ کار بعدی.. بعدش همشون رو که تموم میکنم می بینم
هیچکدوم رو درست انجام ندادم..فقط اودم یه دستی کشیدم رو رفتم..
راه حلش رو به صورت تجربی پیدا کردم..اونم اینه که بی خیال کارهای بعدی بشم..من که اینهمه کار رو ناقص و یا انجام نداده گذاشتم.. اینا هم روش.. تنها چیزی که مهمه اینکاریه که الان دارم انجام میدم.هرچقدر هم که وقت گرفت باید به بهترین نحو احسن انجامش بدم..وقتی تمومش کردم میرم سراغ کار بعدی..شاید به ظاهر وقتم رو کمی تلف کردم..ولی فکر اینکه یکی از کارها رو به نحو احسن انجام دادم..خودش اعتماد خودم رو به خودم برمیگردونه..و خودم رو قوی تر می بینم..
چه در خود آگاه.. و چه در ناخود آگاه.. این عمل باعث میشه..کارهای بعدیم رو حقیرتر و آسونتر ببینم و خیلی بهم کمک میکنه..

دوم هم اینه که هرچقدر هخم که بخوام بی خیال بشم..بدنم توی این مدت عادت کرده استرس زایی کنه.. پس مصرف یه قرص خیلی خیلی میتونه نارش بهم کمک کنه..من نورتریپتیلین 10 میخورم..باورم نمیشه روزی که برام مثل یک ساعت میگذشت.. الان انقدر طولانی و لذت بخش بشه برام!!!

اره واقعا
استرس یه اتفاقی که مثلا قراره 1 سال دیگه بیوفته رو هم میگیریم
اتفاقی که یهو میبینی اصلا نمیوفته
فقط میشینیم خودمون رو میکشیم باهاش اتفاقاتی که به دید بقیه شاید چرت باشه رو ما واسه خودمون میکنیم غول فکرمون رو درگیر میکنه و مانع خیلی چیزا میشه نمونش همین درس خوندن که باعث عدم تمرکز هم میشه و جالبیش واسه خودم اینه چرا من دارم استرس خیلی از اتفاقای دوردست و اینده دور رو.میخورم!!!!!

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
خیلی از فکر ها از بیکاریه.. یادمه سی دی یه سمینار روانشناسی رو کی میدیدم.. یکی از تماشاچی ها نامه ای به یکی از مسئولین تدارکات دکتر داد و اونم به دکتر داد تا براش مشاوره کنه..
طرف یه زنی بود که همیشه استرس اینو داشت که اگه یه اتفاقی بیوفته و برادراش و شوهرش همه با هم بمیرن.چیکار کنه!! :D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
خیلی از فکر ها از بیکاریه.. یادمه سی دی یه سمینار روانشناسی رو کی میدیدم.. یکی از تماشاچی ها نامه ای به یکی از مسئولین تدارکات دکتر داد و اونم به دکتر داد تا براش مشاوره کنه..
طرف یه زنی بود که همیشه استرس اینو داشت که اگه یه اتفاقی بیوفته و برادراش و شوهرش همه با هم بمیرن.چیکار کنه!! :D

اتفاقا زیاد بیکار نیستم 3 روز تو هفته از صبح تا شب سره کارم 2 روزم از صبح تا شب دانشگاهم
فکر کنم واقعا باید به چشم بیماری بهش نگاه کرد و فکر چاره و درمان بود مثل افراد خارجی
اینجا هرچی میشه میگن تلقین نکن تلقین نکن ردیف میشه!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
والا تنها راه حلی که تا به حال بهم پیشنهاد شده خوردن قرص کلردیازپوکساید هستش که تقریبا بدون عوارض هستش و ارام بخش هستش یجورایی

چنده قیمتش ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نورتریپتیلین رو بعضی دارو خونه ها همینطوری میدن..

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

کاملا تایید میشه این قرص
بدون عوارض
داروخانه ها اکثرا ارایه میدن بدون نسخه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نورتریپتیلین رو بعضی دارو خونه ها همینطوری میدن..

یه مدت طولانی (به خاطر میگرن) همراه با بقیه قرصهام اینو هم میخوردم ولی تاثیر آنچنانی نداشت، فقط خوابم رو خیلی زیادتر از قبل کرده بود.

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
نروکسین قرص نروکسین
که گیاهی هست و کم عارضه ترینه .

البته این موارد به خودی خود طی نهایتا یک سال برطرف میشه و معمولان جوانهای 20 تا 30 سال این بیماری رو تجربه کردن. شدتش بین افراد مختلفه اما برای اینکه این دوران رو طی کنید
بهتره که ورزش کنید بیشتر به طبیعت برید - کوهنوردی کنید - در کل انسان اجتماعی بشید .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
محسن قضیه تو فرق میکنه..تا جایی که میدونم تو همیشه پای کامپیوتری..چرا تو این هوای خوب نمیزنی بری بیرون؟!!
pc یه چیزیه که به الکتریسیته وابسته ست..اونقدر که توی دنیای مجازی هستی..توی دنیای واقعیت نیستی..
یکم به خودت بیا..

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
محسن قضیه تو فرق میکنه..تا جایی که میدونم تو همیشه پای کامپیوتری..چرا تو این هوای خوب نمیزنی بری بیرون؟!!
pc یه چیزیه که به الکتریسیته وابسته ست..اونقدر که توی دنیای مجازی هستی..توی دنیای واقعیت نیستی..
یکم به خودت بیا..

اتفاقا این خودش یه مشکله دیگه م هست، هوای خوب؟! وقتی میشه گفت هوای خوب که برم بیرون ازش لذت ببرم ولی وقتی میرم بیرون و هیچ لذتی نمیبرم چه فایده داره
یه ماه و نیم خیلی کم میومدم پای کامپیوتر (حدودا 10 روزه دوباره بیشتر میام)، توی همون 1ماه و نیم گفتم زیاد نشینم پاش شاید یه تغییر مثبتی ایجاد بشه که نشد دیدم فایده نداره! اون بیرون هم چیزی برام نداره که ازش لذت ببرم

کلا حس میکنم دنیا اومدم فقط برای اینو و اون برنامه بنویسم حداقل نزارم این یه استعدادم هدر بره! بدون اینکه لذت ببرم.
اگه بخوام مشکلاتی که دارم رو لیست کنم یه کتاب میشه، رفتم پیش دکتر یه مشت دارو برام نوشته ولی اینقدر توی همین فروم از اینجور داروها بد میگن و میگن که معتاد کننده ست و ... که مرتب از خوردنشون پشیمون میشم و نمیخورم.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نروکسین قرص نروکسین
که گیاهی هست و کم عارضه ترینه .

البته این موارد به خودی خود طی نهایتا یک سال برطرف میشه و معمولان جوانهای 20 تا 30 سال این بیماری رو تجربه کردن. شدتش بین افراد مختلفه اما برای اینکه این دوران رو طی کنید
بهتره که ورزش کنید بیشتر به طبیعت برید - کوهنوردی کنید - در کل انسان اجتماعی بشید .

واسه من الان یک سال شده یکمم بیشتر البته اما بهتر نشده هیچ تشدید هم شده فکر کنم بهترین راه درمانش هستش
حالا نمیدنم کدوم بهتره کلردیازوپوکساید یا 2 تا قرص دیگه ای که دوستان پیشنهاد کردن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من خودم الان دو ماهه که اعتیادم رو ترک کردم.. توی این مدت وخصوصا روز های اول نیمدونستم وقتی پای کامپیوتر نمیشینم.باید چیکار کنم..!!!
دقیقا مثل اینکه یه گوشی با یه سیست عامل جدید دستت بگیری و با تردید و شک توی منوهاش بگردی!! دقیقا توی هرچیزی مردد بودم...اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم؟ از چی خوشم میاد.. من کیم؟!! کجا برم؟ چیکار کنم؟!!
خیلی سخت بود و هنوزم هست..ولی روز به روز داره شدتش کمتر میشه...
البته اینو در موردت میدنم..شهر کوچیک خیلی آزار دهنده ست..مخصوصا آدم هایی که با هیچکدومشون حال نمیکنی!! موقع انتخاب رشتت حتما یه شهر بزرگ رو انتخاب کن.. حداقل اهواز... هزاران موقعیت توی شهر کوچیک از آدم گرفته میشن..

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
من خودم الان دو ماهه که اعتیادم رو ترک کردم.. توی این مدت وخصوصا روز های اول نیمدونستم وقتی پای کامپیوتر نمیشینم.باید چیکار کنم..!!!
دقیقا مثل اینکه یه گوشی با یه سیست عامل جدید دستت بگیری و با تردید و شک توی منوهاش بگردی!! دقیقا توی هرچیزی مردد بودم...اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم؟ از چی خوشم میاد.. من کیم؟!! کجا برم؟ چیکار کنم؟!!
خیلی سخت بود و هنوزم هست..ولی روز به روز داره شدتش کمتر میشه...
البته اینو در موردت میدنم..شهر کوچیک خیلی آزار دهنده ست..مخصوصا آدم هایی که با هیچکدومشون حال نمیکنی!! موقع انتخاب رشتت حتما یه شهر بزرگ رو انتخاب کن.. حداقل اهواز... هزاران موقعیت توی شهر کوچیک از آدم گرفته میشن..

تو اوضاعت خیلی بهتره، برای ترک کردنش باید یه مدت طولانی کلا کار نکرد ولی من نمیتونم یعنی این پروژه ها و برنامه ها اجازه اینو بهم نمیده که کلا بزارمش کنار (منبع درآمدم هست)
آره شهر کوچیک جالب نیست، ولی خب اکثرا اهواز بودم، دانشگاه هم همینطور (کاردانی رو).

بالا