- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
حداقل یه مانیتور 24 اینچ بگیر که فاصله ت با ماینتور بیشتر باشه و چشات ضعیف نشن..
سلام دوست عزیزسلام خدمت دوستان گلم
راستش با دیدن تاپیک یکی از دوستان به فکرم رسید که منم از شما راهنمایی بخوام
والا داستان من استرس فوق زیاد که مانع از خیلی کارا میشه تو زندگیم و عدم تمرکز حواس هستش
راستش من تو دورات تحصیلم تو مدرسه هیچ مشکلی نداشتم و همیشه راضی بودم
درس خون نبودم اما اگر یک چیز رو یک بار میخوندم نتیجه مطلوب رو میگرفتم و همیشه نمراتم تو رنج خوب و خیلی خوب بودش
گذشت درس من تو مدرسه تموم شد سره یسرس مشکلات پشت من باد خور نردیک به 1.5 سال و بعدش رفتم دانشگاه
وارد دانشگاه که شدم تازه شروع به فهمیدن یسری مشکلاتم بودش!!!!
دیدم آدم استرسی شدم از کوچکترین چیز ها واسه خودم کوه میساختم و استرس میگرفتم
چیزایی که بعدا خیلیاشون رو خودم بهش فکر میکردم خندم میگرفت!
این استرس خیلی رو درسم تاثیر داره و گاها اصلا نمیذاره چیزی یاد بگیرم یا اگر یاد گرفتم تا سره جلسه امتحان اینا همه چی پریده از کلم
مشکل دیگه عدم تمرکز و حواس پرتی هست میشینم پایه درس 10 دقیقه همه چی اوکی هستش بعدش ماشالا شروع هزاران فکره که میاد تو سرم
اصلا نمیذاره دست به کارم و دسم برسم!!!!
آدم خنگی نیستم و گذشته خودم یادمه که با 1 بار خوندن همه چی یادم میموند اما الان این استرس و حواس پرتی(مخصوصا استرس) مانع میشه
خیلی دوس دارم اگر دوستان راه حلی یا تجربه مشترکی دارند با من به اشتراک بذارند که بتونم این مسئله رو حل کنم چون داره کم کم داره رو درسم تاثیر میذاره
و عقب میوفتم از درس گفتم تا وقتش درسته و اتفاقی نیوفتاده راهنمایی بطلبم که ایشالا درس شه چون خودمم دارم اذیت میشم واقعا!استرس رو خیلی از مسائل زندگی
و اعضا بدن تاثیر میذاره خصوصا حافظم!!
ممنون از همه...
1- آیا روابط خانوادگی و فامیلی و دوستانه شما مثل یک آدم معمولیه؟
خیر..با هیچکدوم احساس راحتی ندارم..وقتی کنارم هستن احساس میکنمدارم وقتم رو حروم میکنم..
رابطه اعضای خانواده با هم. مثل مسافرت رفتن و بیرون رفتن و ...
صفر
رابطه فامیل از قبیل مهمانی رفتن و آمدن و عروسی رفتن و .... یک مشت پست تر از سگ هستن.. از همه شون فاصله گرفتم..
رابطه دوستانه یعنی داشتن چند دوست واقعی و صمیمی که بالاخره مشکلاتی رو با هم در میون بزارید و حل کنید. یا اصلا با هم کارهای مشترکی کنید و بیرون برید و ...
خیر..احساس میکنم توی یه جزیره هستم.. احساس میکنم جزو یک طبقه اجتماعی دیگه هستم.. حالا دقیقا چه طبقه ایی.. نمیدونم!!
2- یک هفته حدود 170 ساعته. یک هفته معمولیه خودتون رو تشریح کنید
50 ساعت کامپیوتر
40 ساعت فکر..فکر.فکر..
10 ساعت تلوزیون
5 ساعت موزیک+ موزیک ویدیو
بقیه ش هم بی هدف از خونه میزنم بیرون..تنهایی میرک پارک کنار کارون می شینم فکر میکنم که باید چیکار کنم؟!!
مثلا اینطوری:
60 ساعت خواب
30 ساعت کار
20 ساعت دانشگاه
50 ساعت پای کامیپوتر و تلویزیون
3- دارویی به صورت پیوسته و مداوم مصرف می کنید؟ بیماری خاصی دارید؟
"دو قطبی" هستم.. زمانی که down میشم.. آهنگ های خیلی غمگین گوش میدم.. زمانی هم که up میشم..چیزی پیدا نمیکنم که شادی و انرژیم رو باهاش خالی کنم!!!موزیک شاد هم دیگه زیاد جواب نمیده!!
4- آیا در 2-3 سال اخیر تاکنون به ورزش یا نرمش به صورت مداوم و مرتب می پردازید یا خیر؟
دو سال بدنسازی میرفتم..
5- آیا **** غذایی کاملی دارید؟ خوردن سبزی و میوه و گوشت و نان و لبنیات در هر روز
اضافه وزن یا کمبود وزن دارید؟
اصلا اهل میوه نیستم..صبحانه ساعت 11 میخورم..معمولا وزنم ثابته.. (قد : 190..وزن 70)
سلامبا اجازه استارتر منم کمک میخوام..
:blink: چه آدم بی خودی هستم!!
اینطوری که میگی واقعا مشکل جدی نداری. حالا بازم روی سوالاتم فکر کنوالا هنوز شروع به خوردن قرص یا دارویی نکردم اتفاقا من خوب میدونم ادم پیش مشاور بده بقول شما همه فکر میکنن فقد دیوانه ها باید برن اما من اینو درست نمیدونم
والا روابط عادیه و معمول
مثه همه مسافرت بیرون عروسی مهمونی میریم و روابط خانواده با هم مثبت هستش
دوستان هم یه تعداد معمول و صمیمی دارم و از نظر اجتماعی و روابط اجتماعی مشکل ندارم و اتفاقا خیلی هم خوبه این قضیه تو من
والا ورزش که نه نداشتم
اضافه وزن کمی دارم
تو رژیمم هم خوبه و مشکلی نیست
بین 30 تا 35 ساعت سره کار هستم
بین 25 تا 30 ساعت دانشگاهو تو مسیر دانشگاه
بقیشم یا بیرون هستم یا خواب یا پایه کامپیوتر اینارو دقیق تایم ندارم
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام
خوب در مورد شما به نظرم بی نظمی و بی هدفی خیلی واضحه و نیاز به گفتن من نیست
در حال تحصیل هستید؟ مدرسه یا دانشگاه؟
اینطوری که میگی واقعا مشکل جدی نداری. حالا بازم روی سوالاتم فکر کن
با توجه به پاسخها، احساس من اینه که شما دچار یک روزمرگی و فشردگی کارها شدی. همشهری هم هستیم و ترافیک و هوا خودش استرس زاست
فشار درس
فشار کار
فشار مسائل جانبی و ...
شما یکی از نیازمندیای اساسی رو فراموش کردی!!! تفریح
شاید بگی مثلا دانشگاه میرم و با دوستان هستم دیگه.... اما خوب این کافی نیست
باید حداقل 1 روز در هفته و اگر نشد 1 روز در دو هفته کلا از حال و هوای عادی زندگی بیرون بیای. مثلا با کسانی که پایه هستن و اخلاق خوبی دارن یک روز برو کوه یا یکی از مراکز تفریحی
اگر بتونی یک برنامه ورزشی هم برای خودت جور کنی که عالیه. مثلا یک روز در میان بری استخر یا باشگاه بدنسازی یا هر ورزشی که دوست داری(حتی در حد نیم ساعت تمرکز فقط روی ورزش عالیه)
امتحانش ضرری نداره
حداقل یه مانیتور 24 اینچ بگیر که فاصله ت با ماینتور بیشتر باشه و چشات ضعیف نشن..
آره دیگه همه اینها زمان دانشگاه من هم یه جورایی بود. اما چیزی که منو سر پا نگه داشت تفریح بوددقیقا استرس زایی میکنم واسه خودم هم درس هم کار هم خرج و اینا هم سربازی همه چی داستان شده یجورایی واسمون والا
تفریحم درست میگی یجورایی وقت کم میارم از طرفیم هزینه ها تو اسمونه واقعا!!!
یه استخر بخوای بری بین 8 تا 15 مایشه
باشگاهم از 35 شروع میشه
آره دیگه همه اینها زمان دانشگاه من هم یه جورایی بود. اما چیزی که منو سر پا نگه داشت تفریح بود
البته تا حدی هم عادی میشه ولی فشار زیاد بیاری بالاخره یه جا میزنه بیرون. برای شما استرس نشانه است نه بیماری..... خود این باعث خیلی مشکلات دیگه میتونه بشه
من دیدم البته بچه های شهرهای دیگه با این فشار کنار میان ولی زندگی در تهران همینطوری استرس زاست.....
اگر وقتت اجازه میده در حد همین باشگاه رو برو. اصلا هدفت ورزش حرفه ای نباشه. فقط برای این برو که 1-2 ساعتی از فکر همه چیز بیای بیرون
هیچ راه کاری نبود چه دارویی چه گیاهی...
عزیز ورزش کن اگه اهلش نیستی خیلی تو روحیه تاثیر می زاره
البته اینو اول به خودم گفتم