punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
با کمک سایت dc-unlocker.com تونستم گوشیم رو درست کنم اونم با بوتلودر بسته.
البته 15یورو پیاده شدم.. با پشتیبانیشون چت کردم و گفتند هم 100% جواب میده با نرم افزار dc phoenix چون روی honor 7 هم تست شده بود.
گفتند اگر جواب نده مبلغ رو پس میدیم.. کلی هم راهنمایی کرد به راحتی از طریق فست بوت و نرم افزار بالا مشکل حل شد و گوشی مجددا لود شد.
------------------------------------------------------------------
با سلام..
دوستان ما به تازگی یه گوشی P8 64GB رو خریداری کردیم.
دیشب امدم با Kingroot گوشی رو روت کنم در حین انجام گوشی رست شد و ظاهرا بریک شده و در حالت زیر گیر کرده. و اصلا هم خاموش نمیشه به هیچ عنوان خاموش کنی فورا روشن میشه و روی همین صفحه میاد..
فریموری که روی گوشی بود آندروید 6 بیلد 320 بود شروع کردم به دانلود و پوشه dload رو در مموری ریختم و مموری رو روی گوشی قرار دادم با کیلید های ولوم بالا، ولوم پایین و پاور داخل حالت نصب بردم ولی همش تا 5% میره و نا موفق میزنه..
فیمور آندروید 5 هم تست کردم بازم نشد...
از طریق ریکاوری فکتوری رست و کیلر کش هم کردم توفیقی حاصل نشد.
از طریق hisuit هم به جایی نرسیدم..
داخل xda به تاپیک زیر رسیدم:
http://forum.xda-developers.com/android/development/-t3260704
ظاهرا با گوشی بوتلودرش انلاک بشه تا بشه از طریق فست بوت فایل بوت و.. رو فلش کنم...
برای باز کردن بوتلودر به Product ID و imie و SN نیاز دارم.
همه ی این موارد روی کارتن گوشی هست فقط Product ID نیست.. از طریق یه کد در گوشی میشه این Product ID گوشی رو فهمید
اما چون گوشی بنده بوت لوپ شده نمیتونم این کد رو داشته باشم
از هواوی درخواست کد انلاک بوت لودر گوشی کردم ولی ظاهرا نمیده و چرت پرت تحویلم میده..
الان گوشی در حالت rescue mode هست، میتونم به ریکاوری هم برم، میتونم به حالت فست بوت هم برت، فست بوت هم به درستی کار میکنه..
ممنون میشم دوستان راهنمای کنند...
البته 15یورو پیاده شدم.. با پشتیبانیشون چت کردم و گفتند هم 100% جواب میده با نرم افزار dc phoenix چون روی honor 7 هم تست شده بود.
گفتند اگر جواب نده مبلغ رو پس میدیم.. کلی هم راهنمایی کرد به راحتی از طریق فست بوت و نرم افزار بالا مشکل حل شد و گوشی مجددا لود شد.
------------------------------------------------------------------
با سلام..
دوستان ما به تازگی یه گوشی P8 64GB رو خریداری کردیم.
دیشب امدم با Kingroot گوشی رو روت کنم در حین انجام گوشی رست شد و ظاهرا بریک شده و در حالت زیر گیر کرده. و اصلا هم خاموش نمیشه به هیچ عنوان خاموش کنی فورا روشن میشه و روی همین صفحه میاد..
فریموری که روی گوشی بود آندروید 6 بیلد 320 بود شروع کردم به دانلود و پوشه dload رو در مموری ریختم و مموری رو روی گوشی قرار دادم با کیلید های ولوم بالا، ولوم پایین و پاور داخل حالت نصب بردم ولی همش تا 5% میره و نا موفق میزنه..
فیمور آندروید 5 هم تست کردم بازم نشد...
از طریق ریکاوری فکتوری رست و کیلر کش هم کردم توفیقی حاصل نشد.
از طریق hisuit هم به جایی نرسیدم..
داخل xda به تاپیک زیر رسیدم:
http://forum.xda-developers.com/android/development/-t3260704
ظاهرا با گوشی بوتلودرش انلاک بشه تا بشه از طریق فست بوت فایل بوت و.. رو فلش کنم...
برای باز کردن بوتلودر به Product ID و imie و SN نیاز دارم.
همه ی این موارد روی کارتن گوشی هست فقط Product ID نیست.. از طریق یه کد در گوشی میشه این Product ID گوشی رو فهمید
اما چون گوشی بنده بوت لوپ شده نمیتونم این کد رو داشته باشم
از هواوی درخواست کد انلاک بوت لودر گوشی کردم ولی ظاهرا نمیده و چرت پرت تحویلم میده..
الان گوشی در حالت rescue mode هست، میتونم به ریکاوری هم برم، میتونم به حالت فست بوت هم برت، فست بوت هم به درستی کار میکنه..
ممنون میشم دوستان راهنمای کنند...
فایل های ضمیمه
Last edited: