• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل نرم افزاری در HUAWEI P8 64GB ( لطفا دوستان کمک کنند)

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
بیلد گوشیت چیه بگو ببینم دارم تو بانک نرم افزاریم...
علاوه بر بیلد ورژن اندرویدم بگو...
اخرین رامی ک روی گوشی بود بود اندروید ۶ با اموشن ۴ بیلد ۳۲۰ بود
من دقیقا همین فریمور رو دانلود کردم ولی از طریق مموری نصب نشد..
از اونطرف با فست بوت هم چون چون بوت لودر لاک هست نمیتونم فایل بوت و ریکاوری رو بزنم ...

کسی نمیدونه چطوری میشه از هواوی کد انلاک رو بگیرم؟ روی گوشیم هواوی ای دی هم داشتم....
مشخصات گوشی رو دادم تو پست ۱ کسی اگه بتونی کد انلاک بوتلودر رو برام بگیره ممنون میشم در صورت تمایل هزینه یا حق الزحمه هم پرداخت میشه (دگ قیمت نا معقول ندید ..)

Sent from my Teclast X80 Plus Dual OS

Last edited:

kral24

Registered User
لایک‌ها
99
اول سعی کن گوشی رو با فورس آپدیت یا همون سه کلید ترکیبی رام روش نصب کنی اگه جواب نداد دنبال کد آنلاک باش
حتما چک کن رامی که دانلود کردی با منطقه خاورمیانه سازگار باشه یعنی cust یکسان با خاورمیانه باشه
1-مموری رو فرمت کن
2-اگه جواب نداد از یه مموری دیگه و ترجیحا با ظرفیت پایین استفاده کن
3-اگه این دوتا جواب نداد عبارت huawei p8 rollback رو سرچ کن تو گوگل و با این روش اول لالیپاپ نصب کن رو گوشی بعد دوباره به 6 آپدیت کن

mkhn71

Registered User
لایک‌ها
317
مرسی داداش ولی مشکل اینجاست ک که پرداکت ای دی گوشی رو ندارم ک از این لینک کد انلاک بوت لودر رو بگیرم...
گوشی هم بوت لوپ شده برای همین نمیتونم پرداکت ای دی رو به دست بیارم...

داداش چند بار امتحان کردید؟من خودم بیش از ده بار امتحان کردم تو اون صفحه تا کد رو داد همش میگفت مشخصات ورودی رو چک کنید.
شما با هم پروداکت کدی ک از برنامه گرفتید چند بار امتحان کنید ایشالا ک بهتون کد رو میده

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
داداش چند بار امتحان کردید؟من خودم بیش از ده بار امتحان کردم تو اون صفحه تا کد رو داد همش میگفت مشخصات ورودی رو چک کنید.
شما با هم پروداکت کدی ک از برنامه گرفتید چند بار امتحان کنید ایشالا ک بهتون کد رو میده
داخل اون برنامه متسفانه مدل پی ۸ نیست من imie رو با تمام مدلها تست کردم متسفانه نتونستم کد رو بگیرم و همش ایراد میگرفت...
[emoji25] [emoji25] [emoji25] [emoji25]

شما اگر میتونید تست کنید من سریال نامبر و‌‌... گوشی رو قرار دادم.. اوکی بشه از خجالتتون در میام.

دو سه بار به هواوی ایمیل دادم دفعه اول ک یک مشت چرت پرت تحویلم داد عکس گوشی رو فرستادم براش ک بوتلوپ شده و‌... اخرش گفت ببر نمایندگی ما تو شهرتون اخه اینا نمیدونند اینجا ایرانه....

من روی گوشیم هواوی ای دی هم داشتم... جیمیل هم داشتم نمیشه هیچطوری از اینا پرداکت ای دی رو گیر بیارم؟؟؟

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
اول سعی کن گوشی رو با فورس آپدیت یا همون سه کلید ترکیبی رام روش نصب کنی اگه جواب نداد دنبال کد آنلاک باش
حتما چک کن رامی که دانلود کردی با منطقه خاورمیانه سازگار باشه یعنی cust یکسان با خاورمیانه باشه
1-مموری رو فرمت کن
2-اگه جواب نداد از یه مموری دیگه و ترجیحا با ظرفیت پایین استفاده کن
3-اگه این دوتا جواب نداد عبارت huawei p8 rollback رو سرچ کن تو گوگل و با این روش اول لالیپاپ نصب کن رو گوشی بعد دوباره به 6 آپدیت کن
سلام..
من 3تا فریمور رو دانلود کردم هیچکدوم با فورس اپدیت جواب نداد...
یکی فریمور b320 که دقیقا همین فریمور روی گوشیم بود
2تا فریمور آندروید 5 هم تست کردم هیچکدوم جواب نداد..

به 3 مموری از مارکهای معتبر 16گیگ . 32گیگ . 64گیگ تست کردم چندبار هم فرمت کردم..

باشه یه سرچ میزنم ببینم به کجا میرسم..

واقعا از همگی دوستانی که راهنمایی میکنند ممنونم...

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
دوستان هواوی این جواب رو برام فرستاده:

Dear User:
Huawei Customer Service is pleasure to be at your service,sorry to bring you the trouble,if you want to unlock your phone, you should meet these conditions as follow:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your phone.
2.Log in your Huawei ID for continuously 14 days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.If you meet the information,please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download'button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and erro message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In additon, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice.
If you have any other problems, please send your feedback to us. We will be at your service to help you to solve your problems.
Once again thank you for contacting Huawei device.

Best Regards.

Huawei Device Customer Care Team.(3209)

• Like
Reactions: mlu

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
دوستان هواوی این جواب رو برام فرستاده:

Dear User:
Huawei Customer Service is pleasure to be at your service,sorry to bring you the trouble,if you want to unlock your phone, you should meet these conditions as follow:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://huawei.com/en/ on your phone.
2.Log in your Huawei ID for continuously 14 days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than twice within half years.If you meet the information,please go to http://emui.huawei.com/en/ and click the 'download'button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and erro message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and part of functions may not be able to work normally. In additon, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. What's more, for the lacking of fully tested, the third party software will not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think it twice.
If you have any other problems, please send your feedback to us. We will be at your service to help you to solve your problems.
Once again thank you for contacting Huawei device.

Best Regards.

Huawei Device Customer Care Team.(3209)

میشه لطفا یکی راهنمایی کنه و توضیح بده؟
کسی میتونه یه جواب قانع کننده بده براش بفرستم که کد انلاک رو بهم بده؟

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
فایل dload رو با نرم افزار huaweu extractor باز کنید
بعد با adb تو فست بوت فلشش کن

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
فایل dload رو با نرم افزار huaweu extractor باز کنید
بعد با adb تو فست بوت فلشش کن
اینکارو کردم قبلا کردم ظاهرا برای فلش از طریق فست بوت باید بوتلودر باز باشه..

C:\adb fastboot>fastboot flash boot boot.img
sending 'boot' (24526 KB)... OKAY [ 1.566s]
writing 'boot'... FAILED (remote: Command not allowed)
finished. total time: 1.567s

همچین خطایی میده ... ظاهرا برای بسته بودن بوت لودر است

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
خیر sp flash اصلا جواب نمیده..تا جایی که من میدونم سری u00 هواوی p8 تو ریکاوری مشکل دارن و نمیتونن رام اصلی رو نصب کنن..متاسفانه خاک تو سر هواوی هیچ فلشری برای سری هیسیلیکون نداده..
تنها راهی که من میدونم آنلاک کردنه که فکر کنم از طریق باکس بشه بدون کد اینکارو انجام داد..متاسفانه سری اسند هواوی واقعا دارای مشکلات اساسی هستن..

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
با تشکر از دوستان با کمک سایت dc-unlocker.com تونستم گوشیم رو درست کنم اونم با بوتلودر بسته.
البته 15یورو پیاده شدم.. با پشتیبانیشون چت کردم و گفتند هم 100% جواب میده با نرم افزار dc phoenix چون روی honor 7 هم تست شده بود.
گفتند اگر جواب نده مبلغ رو پس میدیم.. کلی هم راهنمایی کرد به راحتی از طریق فست بوت و نرم افزار بالا مشکل حل شد و گوشی مجددا لود شد...

لطفا تاپیک قفل شود با تشکر از دوستان

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
خیر sp flash اصلا جواب نمیده..تا جایی که من میدونم سری u00 هواوی p8 تو ریکاوری مشکل دارن و نمیتونن رام اصلی رو نصب کنن..متاسفانه خاک تو سر هواوی هیچ فلشری برای سری هیسیلیکون نداده..
تنها راهی که من میدونم آنلاک کردنه که فکر کنم از طریق باکس بشه بدون کد اینکارو انجام داد..متاسفانه سری اسند هواوی واقعا دارای مشکلات اساسی هستن..
sp flashtools مخصوص گوشی های مدیاتک هست .. واقعا جز بهترین فلشرها هست توی بدترین حالت هم گوشی رو زنده کردم با این...
الان کلا گوشی های شیائومی ، هواوی ، میزو و... هر بیلدی یک سری بیلدهای خاص رو ساپورت میکنه و اجازه نیمده هر بیلدی رو نصب کنید به خاطر قفل بوت لودر هست.
راحت میشه بوتلودر رو از سایت هواوی انلاک کرد منتها من پرداکت ای دی گوشیم رو نداشتم.....
خوشبختانه با برنامه فلشر dc phoenix به ارحتی فلش شد در حین فلش بوت لودر انلاک شد روی گوشی نوشت انلاک ولی در انتها مجدد بسته شد.
البته این نرم افزار کلا انلاین هست و برای این شرایط باید 15 یورو بپردازید ...

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
دوستان من از این فرصت استفاده کردم بوت لودر گوشی رو هم انلاک کردم ک دیگه خیالم راحت باشه و دیگه اینجوری گیر نکنم:دی...
فقط یه سوالی که دارم قسمت about گوشی قسمت model number قبلا نوشته بود GR-UL10 الان نوشته GRACE این مشکلی داره؟؟؟؟؟
چون مدل گوشیم هم GR-UL10 هست...
IMIE و تمامی قسمتهای دیگر گوشی به درستی کار میکند.. البته بایدم درست کار کنه چون مشکلش نرم افزاری بوده..

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
دوستان من از این فرصت استفاده کردم بوت لودر گوشی رو هم انلاک کردم ک دیگه خیالم راحت باشه و دیگه اینجوری گیر نکنم:دی...
فقط یه سوالی که دارم قسمت about گوشی قسمت model number قبلا نوشته بود GR-UL10 الان نوشته GRACE این مشکلی داره؟؟؟؟؟
چون مدل گوشیم هم GR-UL10 هست...
IMIE و تمامی قسمتهای دیگر گوشی به درستی کار میکند.. البته بایدم درست کار کنه چون مشکلش نرم افزاری بوده..
کسی نکته نظری نداره؟
یادمه honor 4c هم بعد از نصب رام این مشکل براش پیش میومد و قابل رفع بود باید یه فایل از داخل فریمور مجدد نصب بشه..
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
ببین کاستوم رام نداره این گوشی؟ چون بوت لودرت آنلاکه میشه ریکاوری کاستوم بزنی..با کاستوم حلش کن.

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
ببین کاستوم رام نداره این گوشی؟ چون بوت لودرت آنلاکه میشه ریکاوری کاستوم بزنی..با کاستوم حلش کن.
کاستوم رام فکر نکنم.. ولی کاستوم ریکاوری TWRP براش هست.
الان مسئله رو داخل XDA مطرح کردم میگن عادی هست چون اسم دیگر این گوشی GRACE هم هست.. توی گوگل هم نوشته HUAWEI GRACE توی سایت هواوی مشخصات خود P8 رو اورد برام..
یکی از کاربران یه شات از build.prop گوشیش فرستاد که مدل نامبر رو همین GRACE زده و جای نگرانی نیست و ایرادی نداره..
به خاطر فریمورش هست برای یه منطقه ای هست که با این نام شناخته میشه فکر میکنم..

sniperr

Registered User
لایک‌ها
44
نمیحواست این کارو کنی که از یک گوشی دیگه مثل مال خودت بوتش میکردی بعد رام ۴ فایله میزدی درست میشد

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
نمیحواست این کارو کنی که از یک گوشی دیگه مثل مال خودت بوتش میکردی بعد رام ۴ فایله میزدی درست میشد
نمیشد داداش گلم..
تنها راه انبرک کردنش تو این حالت اینکه ک با فست بوت فلش کنی.
لازمه فلش با فست بوت هم بوت لودر انلاک هست.
من چون پرداکت ای دی گوشیم رو نمیدونستم چون گوشی بوت لوپ شده بود.
و نمیتونستم کد انلاک بوتلودر رو از سایت هواوی بگیرم.

اون نرم افزار DC Phoenix تو حالت بوت لودر قفل امکان فلش رو با فست بوت میده بهت د. حین فلش دیدم گوشی نوشته بود unlock و بعد از فلش رام بوتلودر بسته شد..
ولی من بعدش خودم بوت لودر رو انلاک کردم تا دیگه محدودیتی نداشته باشم چون گوشیمم گارانتی نداره..
خیلی گشتم دنبال نسخه کرک شده اون نرم افزار بود ولی کار نمیکرد. دقیقا یه همچین نرم افزاری برای گوشی های الجی بریک شده هست انبرک میکنه ولی باید نسخه اصلیش رو بخرید تا جواب بده و نسخه کرک شده جواب نمیده ولی اون نرم افزار گرون قیمتی هست..

البته گوشی من بریک کامل نشده بود.. مطمین بودم درست میشه

هواوی حالا ک رو دور افتاده خیلی روی این مسایل امنیتی گوشی هاش خیلی سخت گیر شده. بهشون ایمیل دادم و شرایط گوشیم رو شرح دادم کد انلاک بوت لودر رو بهم نداد و گفت به نمایندگی های مجاز ما مراجعه کنید.

اگه این گوشی چیپست مدیاتک بود به راحتی با SP Flashtools حل میشد .

یا اگر پرداکت ای دی گوشیم رو داشتم جای نگرانی نبود

به هرحال این نکته تجربی خیلی خوبی بود چون خودم هم نرم افزار کار گوشی هستم تا حدود زیادی..
گوشی هواوی خریدید حتما با اون کد پرداکت ای دی گوشیتون رو یکجای امن یاداشت کنید ک اگه سر روت کردن یا... گوشیتون بوت لوپ شد و نیاز به فلش از طریق فست بوت داشتید بتونید کد انلاک گوشی رو از سایت هواوی بگیرید و بوت لودر رو انلاک کنید و در نهایت فلش فریمور از طریق فست بوت

البته اگه گوشیتون از سری چیپست مدیاتک هست ک هیچی نیازی نیست.. چون در بدترین شرایط با sp flashtools فلش میشه...

بهترین فلشر برای گوشی های هواوی با چیپست اختصاصی هواوی سیلیکون کایرین برنامه DC Phoenix هست (در حالتی ک گوشی شما بریک یا بوتلوپ شده و بوت لودر شما بسته هست و پرداکت ای دی گوشیتون هم ندونید) و برای انبرک کردن هم 15یورو باید پرداخت کنید.

Sent from my GRACE using Tapatalk

hooseinmooradi10000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید گوشی من هواوی شات ایکس هست و بوت لودرش لاک هست من هرچی از طریق سایت و ایمیل شرکت هواوی سعی کردم که کد آنلاک رو بهم بده نشد میشه به منم کمک کنید آخه میخوام گوشیم رو روت کنم اما قفل هست با تشکر ازشما

فرستاده شده از HUAWEI ATH-UL01ِ من با Tapatalk

hooseinmooradi10000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کاش با irootانجام میدادی نسخه پی سیش خیلی راحت و اسون بود .خودمم خواستم با کینگو انجام بدم همون اول کار ارور میداد.ولی با irootتبلتو روت کردم.منکه سردر نمیارم ولی نمایندگی هواوی برو بده شاید تونستن کاری کنن حیفه
اصلا نمیشه وقتی گوشی بوت لودرش لاک یا همون قفل باشه با هیچی روت نمیشه

فرستاده شده از HUAWEI ATH-UL01ِ من با Tapatalk

بالا