• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل : نمایش متن به صورت کامل در وردپرس و ادامه مطلب

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اقا ممنون
درست شد

نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه
ولی میخوام که برای هر موضوع یه rss جدا داشته باشم تا بتونم آخرین مطالب هر کتگوری رو توی منوهای سمت راست یا چپ نشون بدم

راستی میشه کاری کرد که وقتی آدرس یه rss رو میزاریم توی ستونهای چپ یا راست عکس تصاویر شاخص یا عکس که توی پست هست رو نمایش بده ؟
مشاهده پیوست 124550
مثلا عکس بالا را در نظر بگیرید ، طوری که در کنار اون 2 تا نوشته تصاویر شاخصشون به صورت بند انگشتی نمایش بده ( البته سایز اصلی رو کوچیک کنه و دوباره اپلود کنه )

thanx

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
اقا ممنون
درست شد

نمیدونم این سوال جاش اینجاست یا نه
ولی میخوام که برای هر موضوع یه rss جدا داشته باشم تا بتونم آخرین مطالب هر کتگوری رو توی منوهای سمت راست یا چپ نشون بدم

راستی میشه کاری کرد که وقتی آدرس یه rss رو میزاریم توی ستونهای چپ یا راست عکس تصاویر شاخص یا عکس که توی پست هست رو نمایش بده ؟
مشاهده پیوست 124550
مثلا عکس بالا را در نظر بگیرید ، طوری که در کنار اون 2 تا نوشته تصاویر شاخصشون به صورت بند انگشتی نمایش بده ( البته سایز اصلی رو کوچیک کنه و دوباره اپلود کنه )

thanx
برای اون بخش جدا هم که می تونی جند تا باکس بذاری و آر اس اس هر بخش رو جدا بذاری دیگه !!! برو توی هر دسته اونجا Rss اون بخش میاد
برای عکس نشون دادن , شدنش که میشه , باید بگردی پلاگینش رو پیدا کنی , البته ماهیت reader rss اینه که فقط بخونه و عکس رو دوباره دانلود آپلود نمی کنه , برای همین فکر کنم برای این قسمت باید خودت برنامش رو بنویسی :D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دوباره سلام

مشاهده پیوست 126174

مشاهده پیوست 126175

توی صفحه اصلی نوشته ها چسبیده به هم هستن ، ولی در ادامه مطلب نرمال هستن

میخوام که تصاویر شاخصم توی صفحه اصلی نمایش داده بشه و نوشته ها هم نرمال باشه ( توی صفحه اصلی )
وقتی از <?php the_content(); ?> استفاده میکنم صفحه اصلی نرمال میشه ( نوشته ها ) ، ولی عکس نوشته هم نشون میده ( همراه با تصویر شاخص ) - من میخوام فقط تصویر شاخصم با نوشته عادی نمایش داده بشه و وقتی ادامه مطلب رفتم عکس اصلی با متن نرمالم باشه
وقتی که از <?php the_excerpt(); ?> استفاده میکنم فقط تصویر شاخص نشون میده ولی با متن چسبیده به هم که این خیلی بده

اینم ایندکسم

PHP:
<?php get_header(); ?>

<!-- BEGIN COL LEFT -->
				<div id="colLeft">
				<!-- archive-title -->				
						<?php if(is_month()) { ?>
						<div id="archive-title">
						در حال مشاهده نوشته‌های مربوط به  "<strong><?php the_time('F, Y') ?></strong>"
						</div>
						<?php } ?>
						<?php if(is_category()) { ?>
						<div id="archive-title">
						در حال مشاهده نوشته‌های مرتبط با  "<strong><?php $current_category = single_cat_title("", true); ?></strong>"
						</div>
						<?php } ?>
						<?php if(is_tag()) { ?>
						<div id="archive-title">
						در حال مشاهده نوشته‌های مرتبط با "<strong><?php wp_title('',true,''); ?></strong>"
						</div>
						<?php } ?>
						<?php if(is_author()) { ?>
						<div id="archive-title">
						در حال مشاهده نوشته‌های نوشته‌شده توسط "<strong><?php wp_title('',true,''); ?></strong>"
						</div>
						<?php } ?>
					<!-- /archive-title -->

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>	
					<div class="postItem">

<h1><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
						<div class="meta">
							<div><?php the_time('j M Y') ?></div>
							<div class="icoAuthor"><?php the_author_link(); ?></div>
							<div class="icoComments"><?php comments_popup_link('بدون دیدگاه', '1 دیدگاه ', '% دیدگاه'); ?></div>
						</div>
						<div class="postThumb"><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
						<?php the_excerpt(); ?>
						<!-- <?php the_excerpt(); ?><a href="<?php echo get_permalink(); ?>"> Read More...</a> -->
						<a href="<?php the_permalink() ?>" class="more-link">ادامه مطلب &raquo;</a>
						<div class="categs"><?php the_category('') ?></div>

</div>

<?php endwhile; ?>

<?php else : ?>

<p>متأسفانه مطلب مورد جستجو موجود نمی‌باشد. دوباره امتحان کنید.</p>

<?php endif; ?>
				<!--<div class="navigation">
							<div class="alignleft"><?php next_posts_link() ?></div>
							<div class="alignright"><?php previous_posts_link() ?></div>
				</div>-->
				<?php if (function_exists("emm_paginate")) {
					emm_paginate();