• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل های متعدد تبلت من o_O

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان

من پیر گاردینpc704دارم مهر ماه خریدمش گارانتی داره هنوز خیلی هنگ میکنه گیر داره بعضی وقت ها میکنه بعضی وقت ها کاملا رووم

بعضی وقت ها هم خاموش میشه خود به خود و حتما باید شارژ پر بشه تا روشن بشه

بلوتوثسش هم فایل به راحتی میفرسته ولی هیچ فایلی دریافت نمیکنه یکی بهم گفت ریست فکتوری کن خوب میشه ولی کردم نشد ولی هنگش کمتر شد ولی هنگ داره هنوز

علاوه بر این سرعت اینترنتش واقعا پایینه نمیدونم چی کار کنم لطفا یه کمکی کنید

راستی گارانتی قبول میکنه برگشت بزنم؟اون پلمپ بغلش یه کاغذ بود کنده شد کاغذ پشتشم imelبود کنده شده ایا هنوز قابل برگشت هست ؟؟

یه ترفندی نرم افزاری چیزی بهم بگید که شاید مشکلاتم حل بشه دوستان ممنون میشم
:D

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
لامصب یکی جواب هم نمیده

چند وقتیه این قضیه لعنتی نیو یوزر بازی و این حرفا شروع شده طرف نیو یوزر باشه انگار کفاره داره که شده نیو یوزر

الان دیگه بیشتر دغدغششون شده نیو یوزر هستی یا نه حتی اگه لاشی ترین ادم باشی ولی یوزر با سابقه داشتی همه مثل شاه پاچه

خواریتو میکنن ولی نیو یوزر هیچی فقط مونده فوش خار مادر بدن که چرا نیو یوزری لامصب اخه مگه جرم کرده اومده پی تی که یکم

معامله کنه بالاخره هر کسی از یه جایی باید شروع کنه دیگه اخه چرا اینقدر میزنید تو سر این نیو یوزر های بدبخت مگه جرمون چیه

خود من اون موقع که یوزری داشتم قدر نبود ولی در حدی بود که یه کسی بودم اینجا اقلا 4 نفر تحویلم میگرفتن ولی الان یوزر قبلی بن شد شدم حتی ببخشید

بخشید پشم یه جاشون حسابم نمیکنن نمیدونم چی بگم بابت این مسخره بازی های یوزری ...............................واقعا بعضی ها حقشونه سرشون کلاه میره و حتی یوزر ها هم سرشون کلاه میزارن مگه همه چی به سابقه بازارچست؟؟چند تا یوزر کلاهبرداری کردن تو همین ماه ؟؟..................یه ذره اخلاقتون رو درست کنید و دست بردارید از این کار

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
چقدر اعصابت خورده .. خب همه گرفتاری دارند دیگه ... مشکلی که ما داریم اینه که باید یکی راحت لقمه رو بزاره تو دهنمون و خودمون کم دنبالش میگردیم !
در مورد مشکل من اگه جای شما بودم تبلت رو به حالت تنظیمات کارخونه ( restore ) برمیگردوندم اما چون تبلت چینی هست اینم یه طور ریسکه ممکنه تبلت رو آرم آندروید گیر کنه ! احتمالا هم برنامه های زیادی روش نصب کردین و به احتمال زیاد این برنامه ها از رم گوشیت استفاده میکنند و باعث کاهش سرعت میشند پس راهکار دوم ازادسازی فضای رم گوشی و پاکسازی برنامه های اضافی است !

در مورد بلوتوث وقتی فایلی مبخواین دریافت کنین قابلیت discoverable رو فعال میکنین تا تبلت توسط گوشی های دیگه قابل شناسایی بشه ...

راههایی که میدونستم همین هاست ان شا ا... کمک کننده باشه .

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
چقدر اعصابت خورده .. خب همه گرفتاری دارند دیگه ... مشکلی که ما داریم اینه که باید یکی راحت لقمه رو بزاره تو دهنمون و خودمون کم دنبالش میگردیم !
در مورد مشکل من اگه جای شما بودم تبلت رو به حالت تنظیمات کارخونه ( restore ) برمیگردوندم اما چون تبلت چینی هست اینم یه طور ریسکه ممکنه تبلت رو آرم آندروید گیر کنه ! احتمالا هم برنامه های زیادی روش نصب کردین و به احتمال زیاد این برنامه ها از رم گوشیت استفاده میکنند و باعث کاهش سرعت میشند پس راهکار دوم ازادسازی فضای رم گوشی و پاکسازی برنامه های اضافی است !

در مورد بلوتوث وقتی فایلی مبخواین دریافت کنین قابلیت discoverable رو فعال میکنین تا تبلت توسط گوشی های دیگه قابل شناسایی بشه ...

راههایی که میدونستم همین هاست ان شا ا... کمک کننده باشه .

داداش ممنون از کمکت ولی حافظه ازاد خیلی داره رم هم اصلا نزدم بهش

بلوتوثش هم قابلیت شناسایی همه رو داره نمیدونم مشکلش چیه که فایل میفرسته ولی هیچ فایلی دریافت نمیکنه

لطفا کمک کنید

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
داداش ممنون از کمکت ولی حافظه ازاد خیلی داره رم هم اصلا نزدم بهش

بلوتوثش هم قابلیت شناسایی همه رو داره نمیدونم مشکلش چیه که فایل میفرسته ولی هیچ فایلی دریافت نمیکنه

لطفا کمک کنید

منظور Ram تبلت هست نه حافظه داخلی ( مثلا رم گوشی من 278 مگابایت هست و در حالت فعال بودن نرم افزار بازار و وی چت 200 مگابایت از اون اشغاله و با clear Memory حافظه آزاد Ram رو بیشتر میکنم در نتیجه سرعت گوشیم بالا میاد )

badluck

Registered User
لایک‌ها
31
تشکر میکنم از دوستمون به خاطر کمک

لطفا در مورد بلوتوث هم کمک کنید

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
مشکل خاموش شدن ناگهانی صد درصد مربوط به باتریه! چون این مشکل رو با نوت هم داشتم و با عوض کردن باتری حل شد. اگه حالشو دارین که ببرین گارانتی اگه نه همین جا یه باتری نو براش پیدا کنین

بالا