• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل هی خاموش و روشن شدن هارد

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

یلاخره یکی از هاردهای ما هم نصفه نیمه به فنا رفت!!

(مدلش seagate Freeagent اکسترنال 1 ترا که 2 سالی از گارانتیش مونده. گارانتی ویستا)

البته خدا رو شکر کاملا به فنا نرفت و با هزار زحمت تونستیم ازش بک آپ بگیریم.

مشکلش اینه که توی کپی فایل ها (مخصوصا کوچیک) از روش هی انگار خاموش روشن بشه (تق تق صدا می ده و گیر می کنه). معمولا هم مجبوری که سیمش رو از برق بکشی و دوباره بزنی تو برق و کپی رو ادامه بدی. (فکر کنم هد هاش نیم تونن فایل رو سیک کنن. چون توی کپی فایل های بزرگ اکثریت مواقع مشکلی نداره)

حالا خدا رو شکر تونستم از دیتاش کپی بگیرم اما می مونه خود هارد (مخصوصا با قیمت های کنونی)

قائدتا مشکل سخت افزاریه (اگر نیست بگین)

می خوام ببرمش گارانتی. منتها هارد خیلی از مواقع درست کار میکنه. چی بگم و چی کار کنم که قشنگ بفهمن مشکل چیه و زیرش نزنن! چون به هر حال نمی خوام دوباره هارد خراب رو پس بگیرم.

ممنون می شم راهنمایی کنید (مخصوصا اگر تجربه ی خاصی با این گارانتی دارید)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر صدا نمیداد میتونست از قطعی در سیم آداپتورش باشه ولی چون میگین تق تق صدا میکنه احتمالا خورده زمین و هداش آسیب دیده .. سریع فایل‌هاتون رو کپی کنید و بفرستید گارانتی که بعید میدونم قبول کنند و بهانه آوردن و از این حرفها که شامل گارانتی نیست :(

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
زمین خوردن چیه:دی نزدیک 1 ساله از جاش تکون نخورده!! دیروز یه هویی اینجوری شد! اگر هدهاش آسیب دیده بود که نمی تونست کپی کنه!

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
به نظرم هارد رو ارسال نکنید برای گارانتی و اگه مقدوره خودتون حضورا برید که شاید در صورت ارسال هارد با پست دلیل ضربه خوردن در حمل و نقل قطعه رو پیش بکشن و همچنین حضور خودتون اونجا هم میتونه به قبول گارانتی توسط شرکت بیشتر کمک کنه.

zarrinfard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

یلاخره یکی از هاردهای ما هم نصفه نیمه به فنا رفت!!

(مدلش seagate Freeagent اکسترنال 1 ترا که 2 سالی از گارانتیش مونده. گارانتی ویستا)

البته خدا رو شکر کاملا به فنا نرفت و با هزار زحمت تونستیم ازش بک آپ بگیریم.

مشکلش اینه که توی کپی فایل ها (مخصوصا کوچیک) از روش هی انگار خاموش روشن بشه (تق تق صدا می ده و گیر می کنه). معمولا هم مجبوری که سیمش رو از برق بکشی و دوباره بزنی تو برق و کپی رو ادامه بدی. (فکر کنم هد هاش نیم تونن فایل رو سیک کنن. چون توی کپی فایل های بزرگ اکثریت مواقع مشکلی نداره)

حالا خدا رو شکر تونستم از دیتاش کپی بگیرم اما می مونه خود هارد (مخصوصا با قیمت های کنونی)

قائدتا مشکل سخت افزاریه (اگر نیست بگین)

می خوام ببرمش گارانتی. منتها هارد خیلی از مواقع درست کار میکنه. چی بگم و چی کار کنم که قشنگ بفهمن مشکل چیه و زیرش نزنن! چون به هر حال نمی خوام دوباره هارد خراب رو پس بگیرم.

ممنون می شم راهنمایی کنید (مخصوصا اگر تجربه ی خاصی با این گارانتی دارید)

مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟؟
منم هارد اکسترنال هیتاچی دارم همینوجوری شده و گارانتیش ویستا هست ولی زمانش تموم شده.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
مشکلتون حل شد یا هنوز پابرجاست؟؟
منم هارد اکسترنال هیتاچی دارم همینوجوری شده و گارانتیش ویستا هست ولی زمانش تموم شده.
با تاپیک مال 2 سال پیشه :دی بردم گارانتی یک نو بهم دادن :دی

بالا