• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل وای فای گلکسی نوت 8

irmpmn

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
امروز یه گلکسی نوت8 گرفتم ولی وای فاش کانکت نمیشه یعنی وایرلس رو پیدا میکنه ولی نمیتونه کانکت شه :(
شما میدونین باید چی کارکنم ؟
لطفا راهنمایی کنین
ممنون

aminika

Registered User
لایک‌ها
10
شما از این سایت رام جدید رو بگیر باهاش تبلت رو فلش بزن احتمالا درست میشه!
اگرم اموزش فلش زدن رو میخوای بگو برات بزارم! هرچند تو همین سایت هم گفته اگه بخونی!
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=26513
راستی من هم یک نوت 8 امروز گرفتم 1120 بدون گارانتی! که پشیمونم! تبلت تو مغازه خوب بود یا نمی دونم من متوجه نشدم! الان یکی دو منطقه تو سمت راست تبلت هر کدوم تقریبا نیم در یک سانت به قلم سخت پاسخ میده یعنی باید فشار بدی تا بنویسه! ولی با لمس خوبه! 60 تومن هم دادم یک برچسب ضدضربه 4 لایه انداختم روش دلم نمیاید برچسبشو بکنم ! شاید از برچسب باشه! نمی دونم!
پ ن: برچسبو کندم از برچسب نبود! دوستان به نظرتون چقدر توگلوش گیرکرده؟! مشکل خاد نیست ولی خوب اذیت میکنه دیگه!
پ ن 2:
آخیش راحت شدم! خیلی خندیدم! چقدر به این فروشنده بنده خدا و خودم فحش دادم! آخه تبلت رو بدون گارانتی گرفته بودم!
مشکل از کیس تبلت بود! از این کیس های آهنربایی براش گرفته بودم ، آهنرباش تو کار قلم اخلال ایجاد می کرد. خوب شد زود فهمیدم وگرنه همینطور داشتم تبلت رو تیکه تیکه می کردم! اول روکش صفحه رو و الانم کیفشو! گفتم شاید بقیه هم مشکل مشابه داشته باشن بدونن.

Last edited:
بالا