اگر نویز وجود داره کانال وای فای را عوض کنید. تو مراحل کانفیگ هست و از دفترچه یا اینترنت کانال های مناسب را پیدا کنید.سلام
جدیدا چند نفر دور و بر خونمون مودم wifi خریدن وقتی اونا مودمشونو روشن میکنن ،
لپ تاپ من که سیگنال اونا رو میبینه ، انگار حسودی میکنه و دیگه به لپ تاپ من وصل نمیشه !!!
حالا من چی کار کنم ؟
با تشکر از شما
1 - نمیدونم چطوری میرن قسمت تنظیمات . تازه اگه برم و کنسل رو بزنم ، نکنه مودم داغون بشهبرو تو تنظيماته مودمت تو قسمت wlan يا wireless
بعد cannel عوض كن
save كن
در صورت لزوم مودمم خاموش روشن كن
دوباره وصل شو ببين درست ميشه؟؟؟
قبلا تلاش كردي به مودمه اونا وصل بشي؟؟؟
اگه اره برو تو تنظيماته ويندوز لپ تاپت تو قسمت wireless manager ( اگه اشتباه نگفته باشم) ssid هرچي هست كه اسمش شبيه اونايي كه دورو ورتنو پاك كن
زمانی که مودمت روشنه.. تو مرورگر به این آدرس برو:1 - نمیدونم چطوری میرن قسمت تنظیمات . تازه اگه برم و کنسل رو بزنم ، نکنه مودم داغون بشه
2 - رفتم تو تنظيماته ويندوز لپ تاپت تو قسمت wireless manager . فقط خودم بودم .
http://www.8pic.ir/images/1ghwq1ogs0ppu7lld3b8.pngبرو تو تنظيماته مودمت تو قسمت wlan يا wireless
بعد cannel عوض كن
save كن
در صورت لزوم مودمم خاموش روشن كن
دوباره وصل شو ببين درست ميشه؟؟؟
قبلا تلاش كردي به مودمه اونا وصل بشي؟؟؟
اگه اره برو تو تنظيماته ويندوز لپ تاپت تو قسمت wireless manager ( اگه اشتباه نگفته باشم) ssid هرچي هست كه اسمش شبيه اونايي كه دورو ورتنو پاك كن
قسمت advanced
چیزی به اسم چنل وجود نداره در اون صفحه :تو advanced نگاه کنین .. اولین گزینه مربوط به تنظیمات وایرلس هست. از اونجا channel رو تغییر بدین.. ببینید رو چنده.. رو ۳ یا ۱۱ بزارین.
سمت راست عكس اخر چيه؟؟؟چیزی به اسم چنل وجود نداره در اون صفحه :
http://s5.picofile.com/file/8166150842/234.PNG
این که گفته روی auto بذار که الانم همونطور که میبینی هست دیگه .ftp://203.126.164.142/DSL-2730U/Setup%20Procedures/How%20to%20Change%20the%20Wireless%20Channel%20on%20the%20DSL-2730U.pdf
ببين اين كمك ميكنه؟؟
اتو ماله زمانيه كه شما هيچ تداخلي ندارياین که گفته روی auto بذار که الانم همونطور که میبینی هست دیگه .
روی 11 گذاشتم . باید منتظر بمونم یکی بیاد مودمشو روشن کنه ببینم بازم تداخل داره یا نه . چون الان قبل از اینکه تغییر بدمم فعلا کسی روشن نکرده بود .اتو ماله زمانيه كه شما هيچ تداخلي نداري
ولي الان كه تداخل داري (معمولا رو ٦ هست يا اتو) يكي ديگه رو انتخاب كن ببين سيگنالت بهتر ميشه؟؟؟؟
راستي با موبايل و بقيه دستگاه ها هم همين مشكلو داره؟ يا فقط لپ تاپ؟؟؟
الان یکی آومده ولی فعلا اوضاع خوبه . امیدوارم همینطور بمونهممكنه مشكل از لپ تاپ باشه
اگه تونستي يه جوري تست كن كه مطمئن باشي
راستي اگه فريمور مودمو به اخرين ورژن اپديت كني ممكنه بي تاثير نباشه
ولي اول اموزش كانفيگ مجددو از تو اينترنت پيدا كن
اگه هم ميبيني داستانه ميشه كه هيچ بيخيال