• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل پرداخت ناموفق

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
یک روز هست از این اسکریپت Virtual Freer برای فروش اکانت ویژه استفاده می کنیم از 12 پرداخت فقط 2 تا با موفقیت بوده بقیه رو نوشته ناموفق و همچنین پولی در حساب میهن پال نیومده
دوستان تا الآن این مشکل رو داشتن؟

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوست عزیز
اکثر کاربران پس از رسیدن به درگاه بانکی انصراف می دهند یا صفحه را می بندند

اما از 12 تا فقط 2 تا خیلی کم است

از درگاه کدام بانک استفاده می کنید؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوست عزیز
اکثر کاربران پس از رسیدن به درگاه بانکی انصراف می دهند یا صفحه را می بندند

اما از 12 تا فقط 2 تا خیلی کم است

از درگاه کدام بانک استفاده می کنید؟
بحث اینجاست که کاربر واقعا نیاز داره به اون فایل و میخواد که اکانت بگیره بعضاً هم شاکی هستن که چرا نتونستن بگیرن اما بنده هربار خودم تست کردم اوکی بوده و پرداخت انجام شده
درگاه بانک گردشگری هست و مشکلی تا به این لحظه برای بنده نداشته
خواستم بدونم چرا این مورد هست اصلا برای کسی پیش اومده این چند روز؟
باز هم این 24 ساعت گذشته 20 درخواست ناموفق بوده کلا یه اکانت هم نتونستن بخرن باز خودم تست کردم مشکلی نبود اصلا نمیفهمم جریان چیه

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
خیلیا قیمت فروش محصول نمیزارن و تنها راهش اینه تا یه مرحله ای از خرید برید تا بفهمی قیمت چنده
خودمم همین کارو میکنم ولی الزاما خریدار محصول نیستم

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
خیلیا قیمت فروش محصول نمیزارن و تنها راهش اینه تا یه مرحله ای از خرید برید تا بفهمی قیمت چنده
خودمم همین کارو میکنم ولی الزاما خریدار محصول نیستم
آخه بازم مشکل این نیست چون ما در تمام صفحات از ابتدا تا زمان پرداخت قیمت رو ذکر کردیم به صورت بولد هم ذکر کردیم کاربر هم مطمئناً می بینه

alireza940

Registered User
لایک‌ها
58
فریر رو آپدیت کردی؟؟
شاید مشکل از میهن پال باشه؟؟

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
بحث اینجاست که کاربر واقعا نیاز داره به اون فایل و میخواد که اکانت بگیره بعضاً هم شاکی هستن که چرا نتونستن بگیرن اما بنده هربار خودم تست کردم اوکی بوده و پرداخت انجام شده
درگاه بانک گردشگری هست و مشکلی تا به این لحظه برای بنده نداشته
خواستم بدونم چرا این مورد هست اصلا برای کسی پیش اومده این چند روز؟
باز هم این 24 ساعت گذشته 20 درخواست ناموفق بوده کلا یه اکانت هم نتونستن بخرن باز خودم تست کردم مشکلی نبود اصلا نمیفهمم جریان چیه

بهتر نیست به چندتا از دوستان از ای اس پی های مختلف و کارت های بانکی مختلف بگید تست کنن، 20 تا زیاده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یه نگاه به اینم بکن
http://forum.persiantools.com/t361643.html#post6658943

یه مشکلی توی ssl باید باشه و با کندی سرعت ssl شاید ربط داشته باشه
این دوستمونم خیلی شبیه شماست
من تو سایت ایشونم یکم مشکل داشتم که اصلا بره تو صفحه پرداخت بانکی بعدش درست شد
شما با یه مرورگر دیگه یا کامپیوتر دیگه تست کن مثل یه خریدار ببین مشکلی هست یا نه.ترجیحا از دوستاتون بخواین تست کنن و ISP فرق کنه هم بهتره

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
با گوگل کروم مشکلی نداره اما مثل اینکه با فایرفاکس ssl مشکل داره فریر هم آخرین نسخش هست
از دوستان کسی شرکتی مثل میهن پال نمیشناسه که فقط ثبت نام بخواد مشکل درگاه نداشته باشه و قطعی نداشته باشه هزار مدل مدرک و این چیزا نخواد؟

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
با گوگل کروم مشکلی نداره اما مثل اینکه با فایرفاکس ssl مشکل داره فریر هم آخرین نسخش هست
از دوستان کسی شرکتی مثل میهن پال نمیشناسه که فقط ثبت نام بخواد مشکل درگاه نداشته باشه و قطعی نداشته باشه هزار مدل مدرک و این چیزا نخواد؟

shetab.biz
این هم لایسنس مشابه فریر
billing.licenser.ir/cart.php

این مشکل هم 2 دلیل می تونه داشته باشه:
1- سرعت کند اینترنت کاربر که موقع وصل شدن به درگاه میپره بیرون و ناموفق میشه
2- چک کردن سایت توسط کاربر که آیا واقعا به سایت بانک وصل میشه و معتبر هست یا خیر!
البته این اسکریپت باگ زیاد داره ولی کار راه انداز هست
من خودم قبلا که استفاده می کردم از کاربرا که می پرسیدم متوجه می شدم 90% اشکال از خوشونه :)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
shetab.biz
این هم لایسنس مشابه فریر
billing.licenser.ir/cart.php

این مشکل هم 2 دلیل می تونه داشته باشه:
1- سرعت کند اینترنت کاربر که موقع وصل شدن به درگاه میپره بیرون و ناموفق میشه
2- چک کردن سایت توسط کاربر که آیا واقعا به سایت بانک وصل میشه و معتبر هست یا خیر!
البته این اسکریپت باگ زیاد داره ولی کار راه انداز هست
من خودم قبلا که استفاده می کردم از کاربرا که می پرسیدم متوجه می شدم 90% اشکال از خوشونه :)
ممنون فکر نمیکنم فریر مشکلی داشته باشه چون هربار تست کردم مشکلی نداشت یکبار هم با فایرفاکس تست کردم که مشکل ssl داشت که اون هم برمیگرده به درگاه
این درگاه شتاب معتبر هست؟ برای بانک خاصی هست؟

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
ممنون فکر نمیکنم فریر مشکلی داشته باشه چون هربار تست کردم مشکلی نداشت یکبار هم با فایرفاکس تست کردم که مشکل ssl داشت که اون هم برمیگرده به درگاه
این درگاه شتاب معتبر هست؟ برای بانک خاصی هست؟
اقتصاد نوین و پارسیان داره
من باهاش کار می کنم و دریافتی هم داشتم ولی موقع پرداخت 3% کارمزد می گیره

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
یه سوال فنی;
تو کارتخوان یا همون پز های پارسیان وقتی کسی بیاد شارژ بخره با کارت خودش یا کارت بکشه و پول بره به حساب و ما بهش پول نقد بدیم.چیزی از حساب صاحب پز کم میشه? یا پول آب و برق بریزه البته با یه کارت دیگه.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مشکل از اسکریپت نیست . اگرم پرداخت ناموفق بشه یا خودشون انصراف دادن و فقط خریدار خواسته یک تستی بکنه و تا رسیده به درگاه بانک صفحه را بسته . یا اینکه درگاه بانکت خرابه که اینم باز به شما و اسکریپت ربطی نداره و ایراد از سرورهای خود درگاهه .

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
مشکل از Freer و میهن پال فک نمیکنم باشه چون خودم دارم استفاده میکنم .
سمت شتاب.بیز هم نرید بهتره چون بیشتر از 3% و 1000 تومن کارمزد اتقال وجه کسر میکنه . مثلا من 140 درخواست میدم 130 واریز میکنه . واسه سایتی مثل سایت فروش کارت شارژ فک کنم بیشتر از در امد سایت بشه ...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
نه اونهایی که کارمزد زیاد کم میکنن خوب نیست پارس پال چطور هست دوستان؟
در مورد پرداخت ناموفق هم میهن پال میگه مشکلی نداره اسکریپت هم به نظر آخرین نسخش بدون مشکل هست نمیدونم جریان چی هست که کاربرها هم شاکی هستن!!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ما همچنان مشکل پرداخت ناموفق کاربرها رو داریم ممکن هست برای عید نوروز و تراکنش های زیاد بانکها به صورت اینترنتی باشه؟
دوستانی که با freer کار کردن نمیدونن علت اینکه بعد از فعال سازی پلاگین ایمیل همچنان یوزر و پسورد اکانت برای کاربر ایمیل نمیشه چی هست؟

بالا