• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Data Base

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقای احسان و سار اساتید: من از روی راهنمای نصب MT روی Win XP تقریباً موفق شدم اونو نصب کنم. حالا چرا تقریباً؟ چون با یه مشکل کوچولو برخورد کردم. و اون اینکه شما در بخش دوم گفتین که "دیتابیس لازم را بسازید." بعدش هم من در یکی از سوالات از قبل پرسیده شده خوندم که Access رو نمی شه برای MT استفاده کرد. حالا من چطوری و با چه برنامه ای اون رو بسازم و یه خورده مسخره تر اینکه من نمی دونم آیا کد خاصی رو باید برای این Data Base به کار ببرم یا اینکه نه.
اینم بی زحمت جواب بدین که اصلاً کار این دیتا بیس در MT چیه؟
من در کار با MT شاگرد دبستانی هستم. هیچی تقریباً نمی دونم و جای دیگه ای رو هم تا الان به غیر از اینجا اینقدر کامل پیدا نکردم. خواهشاً یه 2 خط بیشتر بنویسن من بتونم اینو راه بندازمش.

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
برای ساختن دیتابیسی که mt لازم داره میتونی از دیتابیس Mysql ویا از breckly استفاده کنی.در صورتی که از Mysql استفاده کنی نیاز به یه ابزار برای کار با اون هم دارین.در این مورد اگه باز یه سرچ همین جا بکنی به جواب میرسی :)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اگر قصد داريد ام تي رو روي ويندوز نصب كنيد ميتونيد از اين راهنما هم استفاده كنيد كه خيلي ساده همراه با تصوير توضيح داده
http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
توضيحي كه احسان داده براي نصب از همه زودتر به نتيجه ميرسه. مشاهير جان اون سايتي كه گفتي رو امتحان كردم اما جالب نيست . درسته تصويريه اما به نتيجه نميرسه! حد اقل من كه به نتيجه نرسيدم با اون هر چي انگولك كردم.

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
اگر قصد داريد ام تي رو روي ويندوز نصب كنيد ميتونيد از اين راهنما هم استفاده كنيد كه خيلي ساده همراه با تصوير توضيح داده
http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm
با سلام
مرسی از شما واقعاً راهنمای خوبی بود. نویسنده اش واقعاً روش زحمت کشیده بود. تقریباً همه چیز رو خیلی خوب توضیح داده بود.
ولی باز من مشکل دارم اون نه یکی بلکه 2 تا: (لازم به ذکره که من همه فایلهای MT رو در پوشه ای به نام weblog در localhost گذاشتم به همین دلیل آدرسها توش weblog دارند)
1- من تا قسمت mt-check.cgi رو رفتم و همه چیز درست بود. بعدش باید در آدرس بار می نوشتم:
http://localhost/weblog/mt-load.cgi که با یک Eror روبرو شدم:
Loading initial data into system...
Loading weblog...

An error occurred while loading data:

Tie 'db\blog.db' failed: Permission denied

این Eror اگه اشتباه نکنم برای date base هستش که متأسفانه این دوستمون نگفتن چطوری درستش کنم. من هم کلی در اینجاها جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردم که چطوری دیتابیس رو بسازم. (همون سوال اولم، اون بالا)
2- بعد اومدم نوشتم که:
http://localhost/weblog/mt.cgi تا وارد سیستم MT بشم و بعد User & Pass رو وارد کردم. حرف اول هر کدوم بزرگ و بقیه حروف کوچک. ولی اون رو هم ایراد می گیره و می گه:
Invalid login که البته خودم فکر می کنم از همون دیتا بیس باشه.
خواهشاً یه کم بیشتر بگین. بگین من با این دیتا بیس چی کار کنم. چطوری بسازمش. خوب بلد نیستم. گناه که نکردم که. حالا شما که بلدین به منم یاد بدین. با خدا صحبت می کنم حوری های خوشگل بهتون بده. خوبه؟ من فقط واسه یه دیتا بیس لنگم. اگر مطلبش به صورت لینک هم باشه خیالی نیست. انگلیسی هم باشه باز خیالی نیست. آلمانی هم همین طور اون هم قبوله. ولی دیگه بیشتر نه.
یکی بگه من با Mysql چطوری باید دیتابیس بسازم. خداییش گشتم ولی پیدا نکردم.
منتظرم.....

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
MR جان شما بخش دوم نوشته هاي احسان رو در مورد ام تي بخون.

نگاهي هم به اينجا بنداز. من خودم هم ام تي رو در اندازه ي شما بلدم. فكر كنم ايراد شما در اين قسمتي كه لينك دادم باشه.

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اولاً اجازه بدین از همه دوستان که تا به اینجا کمک کردند و مطالبی رو نوشتند و یا لینکهایی رو دادند تشکر کنم.
آقای "مشاهیر" لینک شما خیلی به دردم خورد ولی....
آقای "فایر بوی 8766" اون لینک شما هم خوب بود ولی....
آقای " ای بابا بی خیال" من فولدر db رو share کردم فکر کنم برای تعیین سطح دسترسی همین کافی باشه ولی....
آقا من یه چیزی بگم. آقاجان، من به خدا مشکلم data Base هستش. اگه اون data base ***** (اینجا فحش دادم بهش) رو بسازم دیگه فکر کنم تمومه.
بابا تو رو خدا یکی بگه من چطوری اون data base ***** رو بسازم.
همین.
مرسی.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شما مگه my sql رو نصب نكردي؟ مشكلت با ديتابيس چيه؟

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
نه اصلا از mysql استفاده نمیکنه با برکلی نصب کرده.
شما غیر از نصب DB_File Module و ساخت فولدر db هیچ کار دیگه ای نمیخاد بکنی.
شما چون داخل پوشه weblog فایلها رو ریختی باید این پوشه رو هم share کنی و خلاص ;).همونطور که پوشه db رو share کردی یعنی:
properties => web sharing =>share this folder
و در پنجره ای که باز میشه همه گزینه ها رو تیک بزن

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
اولاً تشکر می کنم از همه دوستان که با کمک هم تونستیم eror مربوطه رو عوض کنیم.
من طبق 2 تا راهنما که یکیش برای احسان خان هستش و دیگری از سایت amirreza.com همه کارها رو از اول پیش بردم و در آخر با این eror موقع mt-load مواجه شدم:
An error occurred while loading data:

Connection error: Access denied for user: 'ali@localhost' (Using password: YES)

در صورتی که من پوشه cgi-bin رو که همه فایلهای mt رو اون تو گذاشته بودم share کردم و همچنین از mysql هم استفاده کردم با یوزر و پسورد ali. یعنی همون اول که mysql رو اجرا کردم از من یوزر و پسورد خواست که من هر دو رو ali دادم. ولی حالا این بی ادبِ گستاخ می گه: accsess denied.
این یکی دیگه چرا؟؟؟؟:( :(
به همین دلیل mt.cgi هم اجرا نمی شه و همین eror یوزر رو می ده.
راستی چطوری می شه پسورد و یوزر رو در mysql عوض کرد؟
همین!!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
پسوورد فايل cgi رو كه قرار داري رو بردار. به mysql كاري نداشته باش.

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy8766 :
پسوورد فايل cgi رو كه قرار داري رو بردار. به mysql كاري نداشته باش.
جناب ممنون ولی فرقی نکرد. من پسورد رو از mt-db-pass.cgi پاک کردم ولی نشد. رقتم از تو mt.cfg پاک کردم eror عوض شد. از تو mysql از قسمت my.ini setup پسورد رو برداشتم باز هم فرقی نکرد. نمی دونم اشکال کار کجاست.

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
ای بابا همون کاری که گفتمو اگه تو روش نصب با برکلی میکردی مشکل حل میشد...
اما حالا که رفتی سراغ mysql...
اول اینکه یوزر mysql رو روی لوکال باید root بزنی و بدون پسورد(یعنی همه چیز رو توی mt-db-pass.cgi پاک کنی و سیو کنی)
یه دیتا بیس هم باید با یه ابزار کار با mysql درست کنی و اسم دیتا بیس رو هم که باید در mt.cfg وارد کنی.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از fireboy8766 :
توضيحي كه احسان داده براي نصب از همه زودتر به نتيجه ميرسه. مشاهير جان اون سايتي كه گفتي رو امتحان كردم اما جالب نيست . درسته تصويريه اما به نتيجه نميرسه! حد اقل من كه به نتيجه نرسيدم با اون هر چي انگولك كردم.
عجيبه فاير جان من تا به فقط از اين روش استفاده كردم خيلي راحت بهم خوب داده بدون هيچ مشكلي.
روشها ديگه متاسفانه امتحان نكردم. :blush:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شايد به دليل بي سواديه منه . نميدونم والا ... چون من اطلاعاتم در مورد اين جريانات فوقولاده پايينه و دوستمون رو هم همونطور كه خودم به نتيجه رسيدم راهنمايي كردم كه يه وقت دلسرد نشه از نصب برنامه مورد نظرش :) .

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از fireboy8766 :
شايد به دليل بي سواديه منه . نميدونم والا ... چون من اطلاعاتم در مورد اين جريانات فوقولاده پايينه و دوستمون رو هم همونطور كه خودم به نتيجه رسيدم راهنمايي كردم كه يه وقت دلسرد نشه از نصب برنامه مورد نظرش :) .
ممنونيم فاير جان من هم قصدي نداشتم
من تا به حال يه بار روي لوكال نصب كردم به همين خاطر از مشكلاتي كه پيش مياد چيزي نميدونم.

بالا