• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل DNS در شبکه LAN

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاااااااااام
دو تا کامپیوتر دارای کارت شبکه که مستقیم و بدون HUB به هم وصل هستند.
Server IP: 192.168.0.1
Client IP: 192.168.0.2
تنظیم Default Getewey در Client و همچنین Share شدن Connection که DialUP هست هم در Server انجام شده است. SubNetMask هم برای هر دو سیستم 255.255.255.0 تنظیم شده است.
اگر در Client یک IP را وارد کنیم، مثلا IP سایت Google رو، صفحه میاد و مشکلی نداره. اما اگه به جای IP یک ادرس URL بدیم، صفحه ای باز نمیشه !!!
Preferred DNS Server هم در کامپیوتر Server بر روی IP های 192.9.9.3 و 4.2.2.4 و ... تست شده است، اما مشکل حل نشده !!!
لطفا Help Me
:)

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه براي Share كردن اينترنت از ICS خود ويندوز استفاده كردي، بهترا كه خودت به صورت دستي به كارت شبكه ها IP ندي، وقتي كه يك اكانت DialUP را Share ميكني خود سيستم اخطار ميده كه ميخواهد تنظيمات مربوط به آي پي رو انجام بده، بهد خود ICS كه فعال شده مثل DHCP عمل ميكنه و تنظيمات لازم رو روي ساير سيستم ها انجام ميده مثلا همه عضو يه Workgroup به اسم MSHOME ميشن و به راحتي خودش كار ها رو پيش ميبره. ولي اگه از يه برنامه براي NAT كردا استفاده كردي اونوقت داستان يكم عوض ميشه ...!

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلاااااااام
ممنون.
من از نرم افزار خاصی استفاده نکردم، و روندی رو هم که رفتم، فکر میکنم استاندارد بوده، اما نمیدونم مشکل کار کجاست؟ واسم مهمه.
اگه لطف کنین ...
در ضمن اسم گروه کاری هم برای همه کامپیوتر ها MSHOME است.

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SlyCode :
سلاااااااام
ممنون.
من از نرم افزار خاصی استفاده نکردم، و روندی رو هم که رفتم، فکر میکنم استاندارد بوده، اما نمیدونم مشکل کار کجاست؟ واسم مهمه.
اگه لطف کنین ...
در ضمن اسم گروه کاری هم برای همه کامپیوتر ها MSHOME است.

اگه از برنامه خاصي استفاده نكردي خوب طبيعيه كه نتوني اينترت رو share كني!
ساده ترين كاري كه ميتوني انجام بدي اينه:
1- هر تنظيم مربوط به كارت شبكه مثل IP, DNS, Gateway, SubnetMask و ... رو از همه كامپيوتر ها پال كن!
2- توي Control Pasnel -> Network and Dial-up Connections روی اون کانکشنی که با اون به اینترنت ميخواهي وصل بشي right click كن و Properties را انتخاب كن
3-از توي صفحه اي كه باز ميشه Sharing رو انتخاب كن
4-گزينه Enable Internet Connection sharing for this connection رو تيك بزن
5- بعد Ok رو انتخاب كن
6- يه صفحه اخطار باز ميشه كه ميگه ميخواد آي پي دستگاه شما رو بزاره 192.168.0.1 و به بقيه سيستم ها خودش آي پي بده و .... كه شما هم مجددا Ok رو انتخاب كن

7- ديگه بايد زندگي شيرين شده باشه! حالا اگه با اين سيستم به اينترنت وصل بشي بقيه هم ميتونن با استفاده از اين كانكشن به نت دسترسي داشته باشن كه به اين ميگن ICS !

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايشالا كه مشكل حل شده ؟! :blink:

SlyCode

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلااااااااااااام
ممنون رفیق :)
راستش رو بخوای فکر کنم که مشکل اصلی ZoneAlarm بوده، حالا که روی یک سیستم دیگه تست میکنم بدون ZoneAlarm با اون روشهای گفته شده، جواب داد. ;)

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SlyCode :
سلااااااااااااام
ممنون رفیق :)
راستش رو بخوای فکر کنم که مشکل اصلی ZoneAlarm بوده، حالا که روی یک سیستم دیگه تست میکنم بدون ZoneAlarm با اون روشهای گفته شده، جواب داد. ;)

آره، ممكنه از ZoneAlarm بوده باشه، ولي تا اونجا كه يادمه تو ZoneAlarm هم مثل بقيه فاير والها يه جايي داشت كه ميشد رنج آي پي هاي لن رو تعريف كرد تا اونها رو بلاك نكنه، يه نگاه به تنظيماش بنداز حنما پيداش ميكني :)

بالا