• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل SSH

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
هر دم از این باغ بری میرسد !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
پورت 22 رو بستن KVM بگیر و پورت اش رو از 22 به یه چیز دیگه عوض کن .. فقط از طریق چیزپی ان با روش‌های جدید میشه مثل قبل از اینترنت استفاده کرد.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
پورت 22 رو بستن KVM بگیر و پورت اش رو از 22 به یه چیز دیگه عوض کن .. فقط از طریق چیزپی ان با روش‌های جدید میشه مثل قبل از اینترنت استفاده کرد.

منم مشکل کار با سرور شخصی دارم پورتمم 22 نیست بخاطر امنیت عوضش کردم ولی بازم تعطیله :( روش های جدید منظورت چیه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

تغییر پورت فایده نداره. انگار یه گوش گذاشتن روی همه پورتا تا اسم SSH میاد میبنده! چند روزه کارام مونده به سرور دسترسی ندارم.

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
سلام
سرور من پورتش پیش فرض نیست! ولی باز هم مسدود شده!کلا ssh تعطیل شده

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من که راحت استفاده میکنم .. H T T P S پر ا کسی رو که با Prox i fer استفاده کنید و تیک Appear as Internet Explorer 6 رو بزنید راحت کار میکنه ، هم SSH هم TeamViewer هم VNC و .....

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
این برنامه که چیزه خاصی نیست .. این برنامه فقط کارش این هست که امکان استفاده از P R o X Y رو برای همه نرم افزارها چه اونهای که P Ro X Y میگرین چه نمیگرن فراهم میکنه .. مهم سرور اش هست که فعلا S O CKS رو کاملا بستن این رو هم به گفتن من نیست .. اونها از قبل دارن روش کار میکنند که ببندن

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ip و پورت چی میدید؟ و یوزر و پسورد

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
من که راحت استفاده میکنم .. H T T P S پر ا کسی رو که با Prox i fer استفاده کنید و تیک Appear as Internet Explorer 6 رو بزنید راحت کار میکنه ، هم SSH هم TeamViewer هم VNC و .....

خسته نباشی دوست عزیز.
بنده به صورت نرمال عرض کردم.
وگرنه با این سرعت زغالی فک کن پر-کسی هم وصل بشی و بخوای از ریموت استفاده کنی,پیر میشه آدم

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر دسترسی به یه کامپیوتر با ویندوز در خارج دارید خودتون میتونید سرور اش رو درست کنید .. برای اطلاعات بیشتر PM .. تو اینترنت هم البته مجانی گیر میاد ولی امنیت نداره مخصوصا برای شما که میخواهی SSH وصل شی و ...

mndst

Registered User
لایک‌ها
0
چطور ميشه يک پروتوکل کامل مثل ssh‌ را مسدود کرد. مگه کد شده نيست؟ چيز خاصي رد و بدل مي‌کنه که مي‌شه تشخيصش داد. يا تمام پورت ها غير از پورت 80 را بستن؟
اين ديگه زياده رويه!

بالا