• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل Waiting هنگام Load وب سایت

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله دیدم
اما من هر دو تا گزینه رو disable کردم. الان هم از خود فایل configuration.php دیدم که هر دو گزینه متغیرهاشون برابر 0 هست. به نظر شما مشکل از چی هست؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
بله دیدم
اما من هر دو تا گزینه رو disable کردم. الان هم از خود فایل configuration.php دیدم که هر دو گزینه متغیرهاشون برابر 0 هست. به نظر شما مشکل از چی هست؟

حتما دارید از یه کامپوننت یا ماژول خاصی برای اینکار استفاده میکنید. نمیدونم از کجا داره این دستور رو میگیره ولی هردو الان کاملا فعال هستن. دلیل بالا بودن امتیازتون هم همینه. اگر غیرفعال شه امتیاز کلی شما کاهش شدیدی پیدا میکنه احتمالا

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا من فکر می کنم شما دارید اشتباه می کنید در مورد اصل مطلب.
من چندتا سایتی که خیلی سریع Load می شدند رو با GTmetrix چک کردم و اون ها هم GZIP و Cache شون روی 100 بود. این یک امتیاز محسوب میشه و باعث کاهش حجم سایت میشه

به نظرتون مشکل می تونه از کجا باشه؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
آقا من فکر می کنم شما دارید اشتباه می کنید در مورد اصل مطلب.
من چندتا سایتی که خیلی سریع Load می شدند رو با GTmetrix چک کردم و اون ها هم GZIP و Cache شون روی 100 بود. این یک امتیاز محسوب میشه و باعث کاهش حجم سایت میشه

به نظرتون مشکل می تونه از کجا باشه؟

درسته ولی بستگی به نوع سیستم مدیریت محتوا و فایلهای jquery و css سایتتون داره. نگفتم که مشکل مشخصا از این هست. میگم اگر غیرفعال بشه مشکلات بهتر خودشون رو نشون میدن. و تمام فایلهاتون بصورت یکجاو پکیج منتقل نمیشن. اونوقت میشه بهتر بررسی شون کرد

بالا