ببخشید یکم گیج شئم اگه ممکنه به صورت شماره گزاری شده بگید یعنی مرحله به مرحله رفتم تو مای ادمین هیچ پایگاه داده ای نداشت
خب مرحله به مرحله میگم »
ببخشید یکم به شما شما از تو استفاده میکنم تا راحت تر بتونم توضیح بدم، بخاطر استفاده ازش عذرخواهی می کنم.
1. خب یوزر شما رو قبول نمی کنه، چون داخل دیتابیس یوزری تعریف نشده و یوزر باید داخل یه تیبل که برای نگهداری یوزرها استفاده میشه، نگهداری بشه، به طور مشابه به تیبل های دیگه که نام بردم هم نیاز دارید.
2. خب اسن مرحله باید اینا رو بسازید که می تونید فایل all.sql رو از داخل فایل زیپ باز کرده و محتواش دستوراتیه که برات تیبل ها رو می سازه که با یه نگاه ساده می تونی بفهمی کدوم دستور کدوم تیبل رو می سازه، تب sql محلی هست که این دستورات باید وارد بشه، اگه پیداش نکردی فک کنم تب دوم باشه،
3. حالا باید قسمتی که من نوشتن administrator می تونی اسم مورد نظر رو برای مدیر انتخاب کنی و راحت با همون دستور چندتا مدیر دیگه هم اضافه کنی (به طور مشابه)، البته من اشتباهی نوشتم admininistrator یعنی یه in اضافی گذاشتم،
4. پسورد رو همون که هست معادل admin میشه که بعد از لاگین کردن می تونی تغییرش بدی،
5. راستی بعد از وارد کردن کدها در قسمت sql حتما Go رو زده باشید.
6. کدوم قسمتش رو متوجه نمی شی؟