• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشگل عدم قبول نام کاربری و رمز ورود توسط دیتابیس

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام من اسکریپت سیستم مدیریت لینکدونی پرشین رو نصب کردم ولی وقتی میخام با نام کاربری و رمز عبور admin وارد بشم خطا میده که (( نام کاربری به این نام در دیتابیس وجود ندارد )) مشگلش از کجاست؟
در ضمن تمام مراحل رو درست رفتم و پوشه install رو هم حذف کردم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
اول باید بگم، phpMyAdmin رو باز کنید و دیتابیس مربوط به این اسکریپت رو انتخاب کنید، حالا اگه تیبلی نداشت داخل تب SQL (حتما داخل دیتابیس مربوط به همین اسکریپت باشید.)، دستورات زیر رو بزنید (اگه تیبل ها وجود داشت، روش رو بعد از کدها گقتم):

برای راحتی بیشتر داخل فایلی با نام all.sql پیوست کردم.

پیوست اینجا کار نکرد، هر دو فایل رو داخل یه فایل زیپ گذاشتم، دانلود از اینجا

حالا روی Go کلیک کنید.

حالا اگه تیبل ها وجود داشت (باید 4 تیبل users,robot,feed,link وجود داشته باشد.)، وارد تیبل users شوید، یوزر را پاک کرده و داخل تب SQL ، این دستور را وارد کرده و Go را بزنید.

دستور داخل فایل one.sql پیوست شد.

موفق باشید.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
ببخشید یکم گیج شئم اگه ممکنه به صورت شماره گزاری شده بگید یعنی مرحله به مرحله رفتم تو مای ادمین هیچ پایگاه داده ای نداشت

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
انقد نوشتم، من هیچ وقت چیزایی رو که بلدم به بقیه یاد نمیدم، حالا یه بار اومدم، یاد بدم، یه لایک نزدی؟ یعنی خوشت نیومد از آموزش؟

شرمنده، ولی وقتی از یه لایک دریغ می کنی، منم از آموزش دریغ می کنم :دی

شوخی کردم، یوزر و پسورد هاست رو برام با ایمیل و یوزری که می خوای بسازی پ.خ کن، واقعا توضیح بخوام خط به خط بدم طول می کشه و نمی رسم.

موفق باشید.

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
ببخشید یکم گیج شئم اگه ممکنه به صورت شماره گزاری شده بگید یعنی مرحله به مرحله رفتم تو مای ادمین هیچ پایگاه داده ای نداشت

خب مرحله به مرحله میگم »

ببخشید یکم به شما شما از تو استفاده میکنم تا راحت تر بتونم توضیح بدم، بخاطر استفاده ازش عذرخواهی می کنم.

1. خب یوزر شما رو قبول نمی کنه، چون داخل دیتابیس یوزری تعریف نشده و یوزر باید داخل یه تیبل که برای نگهداری یوزرها استفاده میشه، نگهداری بشه، به طور مشابه به تیبل های دیگه که نام بردم هم نیاز دارید.

2. خب اسن مرحله باید اینا رو بسازید که می تونید فایل all.sql رو از داخل فایل زیپ باز کرده و محتواش دستوراتیه که برات تیبل ها رو می سازه که با یه نگاه ساده می تونی بفهمی کدوم دستور کدوم تیبل رو می سازه، تب sql محلی هست که این دستورات باید وارد بشه، اگه پیداش نکردی فک کنم تب دوم باشه،

3. حالا باید قسمتی که من نوشتن administrator می تونی اسم مورد نظر رو برای مدیر انتخاب کنی و راحت با همون دستور چندتا مدیر دیگه هم اضافه کنی (به طور مشابه)، البته من اشتباهی نوشتم admininistrator یعنی یه in اضافی گذاشتم،

4. پسورد رو همون که هست معادل admin میشه که بعد از لاگین کردن می تونی تغییرش بدی،

5. راستی بعد از وارد کردن کدها در قسمت sql حتما Go رو زده باشید.

6. کدوم قسمتش رو متوجه نمی شی؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اقا خیلی خیلی مممنون تا این مرحله ( حالا اگه تیبل ها وجود داشت (باید 4 تیبل users,robot,feed,link وجود داشته باشد.)، وارد تیبل users شوید، یوزر را پاک کرده ) پیش رفتم ولی فایل پیوستی در one.sql ندیدم که بخام بقیه مراحل رو برم لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

nicEngineer

Registered User
لایک‌ها
61
اقا خیلی خیلی مممنون تا این مرحله ( حالا اگه تیبل ها وجود داشت (باید 4 تیبل users,robot,feed,link وجود داشته باشد.)، وارد تیبل users شوید، یوزر را پاک کرده ) پیش رفتم ولی فایل پیوستی در one.sql ندیدم که بخام بقیه مراحل رو برم لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

خواهش می کنم،

اولش رو اشتباه فهمیدید، من نمی دونستم دیتابیس شما تیبلی داخلش هست یا نه، واسه همین گفتم اگه نبود، خب منطقیه که تیبلی برای فراخوانی یوزر نیست و قطعا وقتی تیبلی نباشه، پس یوزری نیست، پس باید تیبل و یوزر مورد نظر رو ساخت، ولی اگه تیبل ها بود، نیازی به ساخت تیبل نیست پس شما باید یه یوزر بسازید چون ممکنه یوزر قبلی پسوردش یا یوزرش مشکل داره، پس یوزر قبلی رو پاک کنید،

حالا شما چون تیبل داشتید نیازی به مرحله دوم نداشتید و ندارید، الان با یوزری که ساختید (بدون وارد کردن اطلاعات داخل one.sql)، وارد بشید و پسوردتون رو عوض کنید، اگه یوزر کار نکرد و ارور خطا بودن رو داد، برید داخل تیبل users داخل phpMyAdmin و یا یوزر رو پاک کنید و با دستور داخل one.sql که مجددا داخل تب SQL بنویسید و اجرا کنید (gGo رو بزنید)، یا بدون پاک کردن یوزر، کنار یوزر edit رو کلیک کنید، و یوزر رو به یوزر دلخواهتون تغییر بدید، به جای پسورد اینو بنویسید (21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3) ، حالا Go رو بزنید،

توضیح دیگه ای خواستید در خدمتم.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
آقاییی شما که این قدر ماهرید یه راهنمایی بکنید .من چه جوری می تونم یه sqlقدیمی رو ار کامپیوترم پاک کنم در حال حاضر با یکی دیگه کار میکنم ولی اون فبلی هم هست و فایلاش حجم زیادی از رمم رو اشغال کرده .نمیتونم تشخیص برم کدوم رو بایدuninstalکنم؟؟
=====================
Montreal kitchen

Montreal armoire de cuisine

Montreal kitchen remodeling

Montreal bathroom remodeling

بالا