• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مطالب وبلاگم کپی نمی شه !

experience

Guest
لایک‌ها
4
من اون مشكل tooltip را فهميدم از كجاست. اگر كسي پست قبليم تو اين بحث را خوانده باشه متوجه مي شه كدوم را مي گم. يك ايراد عجيب و غريب. نشان داده نشدن tooltip كه با خاصيت title روي لينك ها گذاشته شده بود.
ايراد از اينجا بود كه من براي underline زير لينك بجاي استفاده از text-decoration به خاطر تفاوت رنگ underline با رنگ لينك از border-bottom استفاده كرده بودم.
براي همين نشان نمي داد. اين احتمالا يك باگ هست توي IE چون با اپرا مشكلي نبود.

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اون مشكل tooltip را فهميدم از كجاست. اگر كسي پست قبليم تو اين بحث را خوانده باشه متوجه مي شه كدوم را مي گم. يك ايراد عجيب و غريب. نشان داده نشدن tooltip كه با خاصيت title روي لينك ها گذاشته شده بود.
ايراد از اينجا بود كه من براي underline زير لينك بجاي استفاده از text-decoration به خاطر تفاوت رنگ underline با رنگ لينك از border-bottom استفاده كرده بودم.
براي همين نشان نمي داد. اين احتمالا يك باگ هست توي IE چون با اپرا مشكلي نبود.
آره منم الان تست كردم فكر ميكنم يه باگ باشه :rolleyes: !!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اين underline چيز به خصوص براي لينکهاي فارسي خيلي ضايعس و يا بايد بيخيالش شد يا بريم سراغ border-bottom ..

راستي زن نوشت هنوز همون مشكلات رو داره!

experience

Guest
لایک‌ها
4
اين underline چيز به خصوص براي لينکهاي فارسي خيلي ضايعس و يا بايد بيخيالش شد يا بريم سراغ border-bottom ..  

راستي زن نوشت هنوز همون مشكلات رو داره!

خوب عابر جان حل براي مشكل tooltip شما پيشنهادي داري ؟
من توضيح دادم كه دليل بوجود آمدن آن مشكل نمايش پيدا نكردن tooltip استفاده از border-bottom بود !
البته در خود متن وبلاگ كه معمولا از tooltip استفاده نمي كنيم براي لينكها border-bottom امكانات بهتري در اختيارمان مي گذاره. از جمله سايز و رنگ.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من الان كه ازمايش ميكنم مي بينم border-bottom با tooltip دركنار هم مشكلي ندارن! توي ie هم دارم چك ميكنم!

experience

Guest
لایک‌ها
4
من الان كه ازمايش ميكنم مي بينم border-bottom با tooltip دركنار هم مشكلي ندارن! توي ie هم دارم چك ميكنم!
:shock: :shock: :shock:
با IE ورژن چند ؟
خيلي عجيبه. البته من فكر مي كنم اشكال اينجاست كه شما براي تغيير لينك مثلا در حالت A:hover يا visited از اين ويژگي استفاده نمي كني و فقط براي خود لينك مي ذاريش !
در اون صورت بله حق با شماست tooltip مشكلي نداره.
لطفا براي hover استفاده كن ازش. يعني يك حالتي باشه متفاوت با حالت خود لينك.

بالا