• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه لپ تاپ جدید ایسوس ASUS N55SF غول برتر این برند با مک بوک (PRO یا AIR)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Fakor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت آخر؟ شما کجا تشریف دارید؟

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان عزیز قیمت امروز این لپ تاپ : 2470 فقط هم 1 مغازه توی بازار ایران داشت کسی خواست آدرس بدم برید استعلام کنید...

موفق باشید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوست عزیز من میخواستم ورش دارم,اما اون قسمت پد دستگاه رو تراشیدی انگار,:D
چیکار باهاش کردی؟حالا هیچ جوری درست نمیشه؟بعد اخرین قیمت رو برام بفرست

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144

دوست عزیز پد این مدل کلا همینطوریه! اگر باهاش کار کنی بعد از مدتی همینجوری میشه. من دو روز پیش کارکرده همین مدل رو خریدم که اونهم پدش کمی براق شده البته نه به این شدت. در کل لپ تاپ بسیار خوبی هست مخصوصا کیفیت صداش که قابل مقایسه با هیچ مدل دیگه ای نیست. در ضمن فروشنده عزیز مثل اینکه در نوشتن مشخصات بخاطر کپی پیست از یه سایت دیگه اشتباه کردن چون همونطوری که در روی برچسب روی کارتن دستگاه هم نوشته سرعت هارد 5400 هستش و نه 7200 و صفحه نمایش هم HD هستش نه FullHD

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24

دوست عزیز این مدل ، مدلش همینه و باید کل پد موس براق بشه ، من بردمش گارانتی دعوا هم کردم باهاشون ، حاضر شدند برام عوض کنند ولی گفتند نوع پد موس این مدل باید براق بشه و رنگ اولیه اش مات هستش...
در هر صورت اگر خواستید وقتی خریداری کردید میتونید برید پد موسش رو عوض کنید حتی اگر گرانتی هم نبرید هزینه اش 50 تومن هستش...

دوست عزیز پد این مدل کلا همینطوریه! اگر باهاش کار کنی بعد از مدتی همینجوری میشه. من دو روز پیش کارکرده همین مدل رو خریدم که اونهم پدش کمی براق شده البته نه به این شدت. در کل لپ تاپ بسیار خوبی هست مخصوصا کیفیت صداش که قابل مقایسه با هیچ مدل دیگه ای نیست. در ضمن فروشنده عزیز مثل اینکه در نوشتن مشخصات بخاطر کپی پیست از یه سایت دیگه اشتباه کردن چون همونطوری که در روی برچسب روی کارتن دستگاه هم نوشته سرعت هارد 5400 هستش و نه 7200 و صفحه نمایش هم HD هستش نه FullHD

نه هاردش 7200 هستش ، ضمناً توضیحات صفحه نمایشش زیادی طولانی هستش و روی جعبه جا نمیشه ، و مطمئن باشید Full HD هستش .

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
برا ما هم بفرستید قیمت اخر رو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا