• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه یا آوانته با مزدا 3 یا مگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
دوستان یه آوانته مدل 87 دارم دنده ای سفید بدون رنگ با کارکرد 70000 تا از اول هم بیمش تخفیف خورده
روش یه dvd دابل دین و باندای 6975 اصلی سری قدیم و دوربین دنده عقب نصبه روکش فابریک +کف پایی های فابریک +شیشه های دودی نصب شده که ارزششون حدود 1.200 هزار تومن هست
ماشین دارای 4 حلقه لاستیک پهن کومهو با عاج 90 درصد هم هست که الان حدوده 1 میلیون قیمت داره وسواری ماشین رو از لاستیک فابریک خیلی بهتر کرده +باطری نو پوما که از گارانتیش جدوده 5 ماه مونده
تمام لوازم مصرفی هم مثل لنت ها صافی بنزین و... با جنس اصلی تو نمایندگی مرکزی تعویض شده که فاکتور هاش هم به طور کامل موجوده همین طور سرویس 5000 هزار تای ماشین به طور مرتب تو نمایندگی مرکزی انجام شده که تو سیستمشون هم ثبت شده و فاکتور هاشم موجوده
قیمت هم 35 میلیون مقطوع برا تعویض گذاشتم پول لازم هم نیستم و عجله ای هم ندارم چون با این پول دوباره این ماشین رو خودم بخوام بخرم بهم نمیدن برا همینم جایی آگهی ندادم فقط مد نظرم هست که با ماشینایی که نوشتم تعویض کنم
مزدا 3 نسل قدیم تیپ 3 یا مگان اتومات مدل 88 به بالا هم به شرط بدون رنگ بودن و کارکرد زیر 70 تا تعویض می کنم همین طور ماکسیما اتومات مدل 85 یا 86 که بدون رنگ باشه وکارکرد زیر 100 تا داشته باشه
اینم عکس

Last edited:

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
دوست من چرا ميخوای تعويض کنی؟
مگان که لوازم جالبی نداره و قيمت ها واقعا بالا، مزدا تری هم سری قديم هيچ امکانات اضافه اي بهت نميده، حتی دزد خورش هم خوبه.
بنظر من اگرم ميخوای تعويض کنی فقط به آزرا 2010 سالم فکر کن يا نهايتا تری نيو.....

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوست من چرا ميخوای تعويض کنی؟
مگان که لوازم جالبی نداره و قيمت ها واقعا بالا، مزدا تری هم سری قديم هيچ امکانات اضافه اي بهت نميده، حتی دزد خورش هم خوبه.
بنظر من اگرم ميخوای تعويض کنی فقط به آزرا 2010 سالم فکر کن يا نهايتا تری نيو.....

تایید میشه

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
حرف های دوستان تایید میشه
ولی دوستان عزیزم توجه کنید که ماشین هایی که شما گفتید رو من حدود 25 تا 50 میلیون پول باید روشون بزارم در حالی که بودجه ای که که می تونم رو ماشینم بزارم جدود 7 تا 10 ملیون تومن است
در مورد تعویضم، این ماشین با کارایی که من روش کردم از نو هم بهتر و شیکتره ولی میخوام اگه شد یه تنوع بدم و از اون مهم تر یه اتومات بگیرم
ممنون از توجه و وقتی که گذاشتید

رنگ و تصادف نداره؟
کدوم شهرید؟
رنگ و تصادف خیر
تهران

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
بلکم بیشتر
الان آزارا 2010 حدود 90 تا 95 ملیونه
و مزدا 3 نیو هم 70 تا 95 تومنه

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
داداش این هیوندا نمایندگیش تو تهران کجاس؟
چه شرکتی اینارو وارد میکنه؟
نمایندگی مرکزیش توی بلوار نخل جاده مخصوص، آساطوری هم تو نارمک هست وچن جای دیگه هم تو تهران و شهرای مرکز استان داره
کرمان خودرو به صورت ckd وارد میکنه و خودش هم خدمات پس از فروش و گارانتیش رو تو سطح کشور انجام میده

mohammad_84

Registered User
لایک‌ها
192
عزیز این ماشین رو از اول داشتی؟
خرج و مخارج و استهلاکش چطوره؟

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314

استهلاکش در سطح بسیار بسیار پایینی هست آوانته (تو خارج بهش النترا میگن) معروفه به کم خرج بودن و کم استهلاک بودن تو چین و عربستان خیلی از تاکسی ها همین آوانته موجود توایران یعنی مدل (2004)هستن
ماشین دست پسر داییم بود که من ازش برداشتم

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
یکی از خصیصه های این ماشین بی ازار بودن و استهلاک خیلی پایینش هست.جوری که خیلیها که این ماشین رو دارن یادشون نمیاد کی تعمیرگاه رفتن:blush:

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
درسته عزیزم
با ماکسیما اتومات مدل 86 یا 85 با کارکرد زیر 100 تا که بدون رنگ و مشکل باشه هم تعویض می کنم مابه التفاوتش رو هم نقدا پرداخت می کنم
در ضمن 3 روز آینده نیستم کاری داشتید همین جا یا پیغام خصوصی بزارید بر می گردم جواب میدم

Moskapa

Registered User
لایک‌ها
11
مزدا تری قدیمی همونطوری که یکی از بچه ها هم تو پست های بالا گفته به شدت دزد خورش خوبه ،

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
عزیز الآن با 35 میلیون پژو 207 اتوماتیک هم نمیدن !
این ماشین حیفه چون ماشین جون داریه به نظرم اگر فقط ماشین مد نظرت پیدا شد تعویض کن وگرنه فروشش حیفه
موفق باشی

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
تایید می کنم این ماشین خیلی کم اصطلاکه و کم خرجه پدرم داره کاملا ازش راضیه!
درضمن شتاب خیلی خیلی خوبی هم داره... خصوصا تو مدل های دنده ایش.

به عنوان آپ حساب کن

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
ممنون از همه دوستان عزیزم
آپ

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
نمایندگی مرکزیش توی بلوار نخل جاده مخصوص، آساطوری هم تو نارمک هست وچن جای دیگه هم تو تهران و شهرای مرکز استان داره
کرمان خودرو به صورت ckd وارد میکنه و خودش هم خدمات پس از فروش و گارانتیش رو تو سطح کشور انجام میده
ممنون که جوابم رو دادی...

ایشالا به چیزی که میخوای برسی ...

تومایه های 20 - 25 میخوام ماشین بخرم ؛ نمیدونم میتونم آوانته تمیز پیدا کنم یا نه

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
ممنون که جوابم رو دادی...

ایشالا به چیزی که میخوای برسی ...

تومایه های 20 - 25 میخوام ماشین بخرم ؛ نمیدونم میتونم آوانته تمیز پیدا کنم یا نه
پارسال همین ماشین من رو با همین مشخصات با 23 تومن بت می دادن ولی امسال....
فکر نکن من هم از این افزایش قیمت خوشحالم پارسال می تونستم 10 تومن رو ماشینم بزارم و یه ماکسیما خوب بگیرم ولی امسال باید 25 تومن بزارم و همون ماشین رو بخرم
با 25 شاید یه زانتیای خوب مدل پایین پیدا کنی ولی آوانته خیلی بعیده مگر یه مدل 84 یا 85 که رنگ دار باشه
در پناه حق

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شرایط بده . فشار زیاده ...

میگردیم و با کمک خدا یه ماشین خوب میابیم

حق نگهدارت مسعوت جون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا