• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معاوضه یا آوانته با مزدا 3 یا مگان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
میای بالا؟ یا نمی یای ؟ تو سرت میزنم تا بیایی :blush:

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
نفروشش لطفاً ببینیم چی میشه!
با یه نگاه عاشقش شدم!:D

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداش به خدا حیفه

این ماشین سالاره

قیمتی هم که گذاشتی مفته

یه پرشیا داره داداشم مدل 90

اگه فروشنده باشی من بهش اطلاع میدم ببینم بر میداره

هیوندایی ورنا هم خصوصیاتش مثل همین هستش ولی این از ورنا سرتره

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
اولا بازم از دوستان تشکر می کنم
در مورد ورنا هم که دوستان گفتن از نظر سایز و قدرت موتور(110 ورنا و142 اسب آوانته) و کلاس ، آوانته در یه رده بالاتر قرار می گیره و مقایسه این 2 تا با هم صحیح نیست آوانته رو میشه با ماشین هایی مثل کرولا و مزدا 3 و مگان مقایسه کرد
در مورد فروشم فعلا منتفی است مگر این که کسی یه دونه از اون ماشین هایی که گفتم داشته باشه تا با هم معاوضه کنیم چون همین طور که دوستان گفتن فروش ماشین های خارجی با وضع ارز فعلی کار اشتباهی هستش و با این پول می تونم یه 206 صفر بگیرم
از همه ممنونم

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
اولا بازم از دوستان تشکر می کنم
در مورد ورنا هم که دوستان گفتن از نظر سایز و قدرت موتور(110 ورنا و142 اسب آوانته) و کلاس ، آوانته در یه رده بالاتر قرار می گیره و مقایسه این 2 تا با هم صحیح نیست آوانته رو میشه با ماشین هایی مثل کرولا و مزدا 3 و مگان مقایسه کرد
در مورد فروشم فعلا منتفی است مگر این که کسی یه دونه از اون ماشین هایی که گفتم داشته باشه تا با هم معاوضه کنیم چون همین طور که دوستان گفتن فروش ماشین های خارجی با وضع ارز فعلی کار اشتباهی هستش و با این پول می تونم یه 206 صفر بگیرم
از همه ممنونم

مرسی:rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا