• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معايب XDA Atom٠

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از همه دوستان تشكر ميكنم. تصميم گرفتم XDA Atom Exec رو بگيرم.

موفق باشيد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها یه اتم الان رسید دستم
20.gif
تست و مقایسه می کنم نتیجه کارو می نویسم...
167.gif

راستی بچه ها، الان قیمت اتم و اتم اگزک و hp 6828 چنده؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها یه اتم الان رسید دستم
20.gif
تست و مقایسه می کنم نتیجه کارو می نویسم...
167.gif

راستی بچه ها، الان قیمت اتم و اتم اگزک و hp 6828 چنده؟

فرهاد بدون تعصب بنویس:)

حواست باشه هر دوش اینجا موجود هست;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد بدون تعصب بنویس:)

حواست باشه هر دوش اینجا موجود هست;)

چشم حسین جان:happy:
اولاً که بنده کی با تعصب چیزی نوشتم؟
45.gif

دوماً که تایتن تقریباً نشد، الان موقعیتی هستش که گوشی خودم رو بدم و به جاش یه آی پک 6828 بگیرم..واسه همین جوانب کارو در نظر می گیرم...

راستی حسین جان، ipaq 6828 این برنامه های جانبی o2 رو روخودش رو داره یا نه؟ مثلاً equlizer و ...؟ اگه نه، می شه ریختشون؟ کلاً کارکردی با 6828 ؟
73.gif

درضمن موقع مکالمه، دکمه سبزه رو نگه دارم باید speakerphone فعال بشه دیگه؟ این اتفاق می یفته ولی وقتی روی اسپیکر فونه صدای من نمی ره! مشکل از کجاست؟
73.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اول بگم که من الان دارم اس200 رو می فروشم چون دلم خونه ازش (سرعت...)، واسه همین یه طرفه و اینا حرف نمی زنم!
38.gif

اوکی، این نتیجه ی چند تا تست و مقایسه ی ساده:

در اتم:
خیلی زود روی دستگاه لک می یفته. خیلی کثیف به نظر می یاد الان این!!
صدای طرف مقابل هنگام مکالمه خیلی صاف و واضح می یومد. البته ولوم تا آخر بود و من توی خونه بودم.
عدم وجود سافت کی ها کـــاملاً احساس می شد! کنترل دستگاه بصورت یه دستی واقعاً وحشتناکه.
با AEBPlus مشکل داره. نمی تونه action menu رو نشون بده، و نمی تونه با long press صفحه رو خاموش کنه (اینا setting های دلخواه منه..!
27.gif
)
واما باطریش... مصرف باطریش خدایی خیلی خیطه
24.gif
24.gif
24.gif

وقتی دستگاه صفحه ش روشنه و هیچ کاری نمی کنه، متوسط جریان برقش حدوداً 160ma
وقتی که دستگاه صفحه ش روشنه ولی بک لایت خاموش حدوداً 90 (این یکی خوبه!)
وقتی که با پاکت مایند یه mp3 می زارم، در حال بک لایت روشن و صدای تقریباً زیاد، 350ma و با بک لایت خاموش حدوداً 320ma
با همون مقدار صدا و بک لایت روشن با هندزفری حدوداً 230ma و بک لایت خاموش حدوداً 180ma
(اول camera توی بک گراند بود، ام پی تری که گذاشتم مصرفش رسید به
24.gif
24.gif
24.gif
460ma )
مقادیر بالا، خیــــــــلی بیشتر ازچیزیه من با اس200 می گیرم و می بینم!! شاید حدود 2برابر باشن! این اتم فقط امشب دستمه، ولی می تونم حدس بزنم در صورت استفاده ی مولتی مدیا، زیاد دووم نیاره.
دیگه بگم... صداش استریوئه، که واقعاً cool هستش
51.gif
و خیلی خیلی بیشتر از اس200 بلند می شه، بعدم اسپیکرها جلوی دستگاه هستن که باعث می شه بتونین راحت دستگاه رو بزارید یه کنار روی یه سطح صاف حتی پتو(!) و آهنگ یا کتاب صوتیتون رو گوش کنید... کلاً از لحاظ پخش با صدای بلند، خیلی حال کردم با دستگاه، تقریباً تنها چیزی بود در اتم که تفاوتش واقعاً چشم گیر بود در مقایسه با اس200!
از لحاظ صفحه، 0.11 اینچ از اس200 کوچکتره. ولی این کمبود کوچولو رو من بخوبی حس می کنم! یعنی خیلی کوچیک به نظرم می یاد این صفحه اش!
از لحاظ کیفیت صفحه، رسماً، جلوی اس200 هیــــــــــچ حرفی واسه گفتن نداره!
311.gif
رنگ ها توی اتم غیر طبیعی هستن، بخصوص قرمز و صورتی
ولی یه قابلیت فوق العاده داره اتم، اینکه بک لایتش رو می شه در 10 level تنظیم کرد! توی تاریکی کار کردن باهش خیلی خیلی راحت تره از اس200
هدفون هاش، کاملاً پوز هدفون های اس200 رو می خوابونه! بحثی درش نیست
39.gif
ولی ولی ولی... برعکس اس200 که با یه هندزفری کریتیو (630) کیفیتش وااااقعاً عالی شده بود، اتم با هندزفری 3rd party وضعش خیلی خرابه
208.gif
bass خیلی کمتره (حتی اگه اکولایزر اتم رو تنظیم کنید و xbass رو توی پاکت میوزیک روشن کنید) . توی بک گراند صدا هم یه "هیــس" اساسی هستش! ولی جک هندزفریش به مراتب بهتره از جک هندزفری اس200 ، محکم سر جاش قرار گرفته و چه هندزفری چه تبدیل خیلی خوب داخلش سفت می شن!
واسه پخش divx ، حداکثر بیتریتی که می تونه بخونه (صدا و تصویر) ، 1 مگابیت هستش. و اکثر سریال ها الان با بیتریت حدود 1.2 مگابیت هستن. وقتی یه اپیزود desperate housewives رو گذاشتم (350 مگ، 41 دقیقه) و بنچ مارک گرفتم، 15% فرم هارو انداخت اتم. ولی، می شد باهش کنار اومد
23.gif

عکس هارو مقایسه نکردم دیگه حسش نبود!
71.gif

سرعت نصب برنامه هاش، برعکس چیزی که انتظار داشتم، کـــــم بوووووووووووووود...
69.gif

ولی سرعت کلی دستگاه، نسبت به اس200 بیشتره (غیب گفتم
39.gif
)
ولی آیا این اختلاف سرعت، به حدود 200هزار تومن اختلاف قیمت می ارزه؟!
164.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام فرهاد جان
آقا اول از همه بگم که نمی دونم عکسا رو کجا آپلود کردی چون اصلا" چیزی دیده نمی شه،
در مورد مقایسه هم واقعا" تعجب برانگیزه،ممنونم از مقایسه ای که کردید،اما امیدوارم که مقایسه آقا حسین رو در این رابطه هم ببینیم(چون اتم اگزک هم مورد مقایسه قرار می گیره)
من اتم معمولی نداشتم که با اتم اگزک مقایسه کنم،البته اینم بگم که فرهاد با آمار و اطلاعات مقایسه کرد،اما من و دو تا از همکارام که اونا اس 200 دارن،به صورت قضاوتی و به قولی شهودی مقایسه ها رو انجام می دادیم،
در مورد رنگهای غیر طبیعی در اتم،نمی دونم اما همون آرت آن آیس رو که از خودت گرفتم رو وقتی که بچه ها دیدن،خیلی بابت کیفیت تعریف کردن،
یه موردی رو در مورد هندزفری اتم خدمت دوستان دیگه علاوه بر صحبتهای فرهاد اضافه کنم و اونم اینه که با ولوم وی خود هندزفری زیاد کار نکنید،خود من ولوم صدا رو تو دستگاه و پاکت میوزیک تنظیم کرده بودم و به صورت دستی و از طریق ولوم هندزفری صدا رو کنترل می کردم،الان بعد از 4 ماه که از استفاده می گذره،تنظیم ولوم دچار مشکل شده،وقتی که می خواید صدا رو تنظیم کنید(از طریق هندزفری)خش خش می کنه و گاهی اوقات هم مثلا" یه گوشی کاملا" قطع می شه،درست شبیه همون چیزی که در مورد ولوم ضبط های قدیمی می افتاد!!!
در مورد فریم هایی که می ندازه،کاملا" حق با فرهاد هست،
اما در پایان ای کاش اون دوتا دوستم اینجا بودن و نظراتشونو می گفتن(یکی مازیار بود که دوتا پست زد و دیگه نیومد،بهش می گم بیاد،امیدوارم نگه وقت ندارم:lol: )
اما فرهاد جان،حداقل در مورد اتم اگزک بهتون می گم،تفاوت فقط در سرعت نیست،مثلا" شما می تونید رو اس 200 از نرم افزار بی نظیر ضبط خبرنگاری رسکو با کلی امکانات بهره بگیرید،خیلی موارد دیگه هست مثلا" همین تمی که دکتر معرفی کردن،تم آکواریم که متحرک هست،دوستان من اصلا" سراغش نرفتن،
با این تفاسیر منتظر نظرات و مقایسه های آقا حسین هم می مونیم تا ببینیم چی پیش میاد،شاید حسین نظرمون رو عوض کرد و باعث شد که اتم رو با اس 200 یکی از بچه ها طاق بزنم:lol:
موفق باشی فرهاد جان،

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مجتبی جان، اولاً که خیلی ارادتمندیم
26.gif

بعد در مورد رنگ ها، من دو تا دستگاه رو گذاشتم کنار همدیگه و هردو شروع کردن به پخش یک ویدئوی کانورت شده (به سبک خودم
51.gif
39.gif
) ، اصلاً تابلو بود، اس200 صفحه نمایشش خیلی خیلی رنگهاش طبیعی تر بود، برادرم هم تایید کرد.. در مورد فرم انداختن هم مجتبی جان، اتم اگزک با اون هیولایی که در قلبش نهفته س حق نداره فرم بندازه
39.gif
اون فرم هایی که می نداخت به خاطر این بود که من art on ice رو با بیتریت خیلی بالایی (1800 بود فکر کنم!!) تبدیل کرده بودم! بعدم یه روز این dvd man رو گیر بیارید
39.gif
، بعد مقایسه کنید، آخه ویدئوهای کانورت شده مخصوص اس200 رو ایشونم دارن
38.gif

بعدم مجتبی جان، رسکو آدیو هم کاملاً بسته به cpu هستش، چون مستقیم mp3 ضبط می کنه. البته بگم ها، من درسته که خودم اس200 دارم ولی سعی کردم کاملاً بی طرف حرف بزنم، اس200 با توجه واسه ی شروع عــالی هستش، اگه به جای هدفون اضافی هم یه دونه ازون هدفون های بلوتوث SE رو خریده بشه و یه سری توییک هایی که توی xda-dev گفتن روی دستگاه پیاده کنیم، یه وسیله ی مولتی مدیای عالی می شه، ولی ولی ولی سرعتش کمه و اعصاب خورد کن، می شه باهش کنار اومدها ولی نه واسه همیشه!!، من گفتم اس200 رو با اتم عمراً عوض نمی کنم (عمدتاً به خاطر این اختلاف غیر منطقی قیمت) ، نگفتم که مثلاً با p525 یا tytn یا m700 یا ارواحنا فداه flame عوض نمی کنم که
21.gif

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سلام

از همه دوستان تشكر ميكنم. تصميم گرفتم XDA Atom Exec رو بگيرم.

موفق باشيد
امروز زنگ زدم رمضاني، گفت Atom Exec رجيستر شده نداره، معلوم هم نيست كي مياره. :(
گفت قيمتش هم 850است. در ضمن گفت ppc بهتر از اون آورده. حالا ميخوام امروز بعد از ظهر بلندشم برم علا الدين ببينم جريان چيه.

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که دارم مینویسم بعدش حق نداره کسی چیزی بنویسه:D (شوخی)

و اما از مشگلات اتم این که

1-موقع ای که دستگاه باطریش تموم میشه دیگه روشن نمیشه تا اینکه باطریشو در بیاری
2-اگر مدت زیادی سافت ریست نکنی گوشی شدیدا به مشگل هنگ پیدا میکنه (در گوشیهای دیگه ندیدم) حتی همه دکمه های دستگاه قفل میکنه
3-اگر با هدفون آهنگ گوش کنی به شدت گرم میکنه
4-جزو ضعیف ترین باطریهای هست بین pda هایی که داشتم وکار کردم
5-رادیو این گوشی از رادیو sx1 هم ضعیف تره
6-شدیدا گانفیلیکت (مشگل) دارند برنامه های آلارم خود گوشی و برنامه اضافه شده خود شرکت o2
7-به ندرت وقتی که گوشی زنگ میخوره اصلا شما نمیتونید کلیدی یا چیزی رو بزنید که جواب بدید (به ندرت)
8- یه نمه مشگل بد آنتن دادن

پ.ن:با بقیه مشگلات که گفته میشه کاملا مخالفم:p

سلام دوستان الان کخ انم خودمو فروختم می گم مشکلاتشو البته طی یک مقاله کاملن می گم به طور خلاصه فقط کلاس داره همین .من روزی 30 تا خدودا sms می زنم scren protector قسمت کیبوردم کاملا واضخ خط افتاده دوم کیفیت mp3player فو قالاده پایین هست نسبت به sony ericsson دوربین کلا بی مصرف و ای کاش نداشت. رنگ چراغهای زیر صفخه کلید فوق الاده ضایع. صدای مکالمه توی خونه که ساکته خوبه ولی توی مهر آباد بودم از 10 تا زنگ 9 تاشو اصلا نمی فهمیدم طرف چی داره می گه.عدم نصب arbyze . و باتریشم که زیاد تعریف نداره بقیشو بعدا می گم

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
امروز زنگ زدم رمضاني، گفت Atom Exec رجيستر شده نداره، معلوم هم نيست كي مياره. :(
گفت قيمتش هم 850است. در ضمن گفت ppc بهتر از اون آورده. حالا ميخوام امروز بعد از ظهر بلندشم برم علا الدين ببينم جريان چيه.
اقا اگه رفتید حتما ما رو هم در جریان بگذارید.....:D
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من میبینم که اینجا یه اتفاقهایی داره میوفته مجبورم به همه دوستان یه چیز بگم:blush:

دوستان از جمله فرهاد جیگر:D

من دیشب بهت گفتم فرهاد تو همین قسمت pocket pc هم یه جا نوشتم همین طور همه بچه هایی که با من چت میکنن هم گفتم که:

اون دوستانی که میخوان تازه ppc بگیرن .. ایهاناس ppc معجزه نمیکنه فکر نکنید یه چیزی میگیرید فرای تصور نه آقا در حد یه 386 هم کار کامپیوتری تون رو راه نمیندازه(بقول به کی از دوستان تو bmc مردم برا کلاس میخرن ):blink:

برای اون دسته دوستان که فقط تا بحال یه مدل ppc داشتن میگم که به دین به پیغمبر من از imate-pocket pc داشتم و کار کردم تا به این atomexec برسید حداقل با 11 مورد کار کردم اینو خیلی محکم میگم که آب پاکی رو دست همتون بریزم هیچ تفاوت فاحشی بین اینها نبود مگر مثلا فلانی رادیو داشت اون یکی tv داشت اون یکی مثلا صداش 2 دسی بل بیشتر بود اون یکی کمتر بود خودشونو جر بدن مثلا سرعت load این بازی اینقدر برا اون یکی نصف اینه

میدونم میخندید ولی خدایی فکر کنم با ppc از همه بیشتر کار کردم حتی دکتر خودمون بابا فکر نکنید آپولو دستتون آمده .همش یکی انسان تنوع طلب میره دنبالش خدا شاهد من هنوز که هنوز بعضی وقتها این jam خودم میگیرم دستم بسی لذت میبرم که ....:D

بابا اینا شگل عوض شده خاک همین سر و تهشو بزنی همون خاک حالا زینتش میدن میگنن تو پاچه ها 800 تومن 900 تومن .همینه دیگه :cool:

بحث چقدر عرفانی شد:p ;)

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بابا اینا شگل عوض شده خاک همین سر و تهشو بزنی همون خاک حالا زینتش میدن میگنن تو پاچه ها 800 تومن 900 تومن .همینه دیگه :cool:
من خودم الان يه K750دارم كه خيلي ازش راضي هستم. من برنامه نويسم؛ بخاطر اين ميخوام PPC بگيرم كه ميخوام برنامه نويسي براي PPCرو تجربه كنم.
همين...

موفق باشيد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
من خودم الان يه K750دارم كه خيلي ازش راضي هستم. من برنامه نويسم؛ بخاطر اين ميخوام PPC بگيرم كه ميخوام برنامه نويسي براي PPCرو تجربه كنم.
همين...

موفق باشيد

موفق باشید دوست عزیز:)

کلا ppc چیز خوبیه حالا قرار نیست که همش بد باشه کلی خوبی داره بابا ولی اینو گفتم که یه چیز گفته باشم

پ.ن: به چیزی که دل نداره دل نبند:)

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید دوست عزیز:)

کلا ppc چیز خوبیه حالا قرار نیست که همش بد باشه کلی خوبی داره بابا ولی اینو گفتم که یه چیز گفته باشم

پ.ن: به چیزی که دل نداره دل نبند:)
ممنون دوست من.
همون طوري كه خودت پيشنهاد دادي، ميخوام Atom Exec بگيرم. ولي مثل اينكه رجيستر شدش نيست.
توي مخابرات آشنا (پارتي) نداري؟
38.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون دوست من.
همون طوري كه خودت پيشنهاد دادي، ميخوام Atom Exec بگيرم. ولي مثل اينكه رجيستر شدش نيست.
توي مخابرات آشنا (پارتي) نداري؟
38.gif

مبارک عزیز راستی همین جا یه چیز بکم تا یادم نرفته من هم با اتم و هم با اگزگ کار کردم واقعا از نظر سرعت تکه این اگزگ جدا میگم :rolleyes:

ولی آشنا که ندارم عزیز دل :blush:

s_epehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ربطی به عمق تصویر 256K نداره سپهر خان,

این مشکل فقط در اتم (معمولی) دیده شده, دلیلش اشکال در طراحی دستگاست. نویزی که ایجاد می شه البته صدای واقعاً ضعیف (و زیر) ی داره, تنها افرادی متوجهش می شن که گوششون به فرکانس های بالا حساسه.
نه قربونت بشم همه 256 ها مثل P990 هم همین صدا رو دارن چه ربطی به طراحی دستگاه داره اصلاً LCD جداس​

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

به اميد خدا تا چند وقت ديگه ميخوام XDA Atom بگيرم. از يكي از دوستان كه Atomداشت و اونو فروخت درموردش سوال كردم و معايب و محاسنشو بهم گفت.
لطفا دوستاني كه Atom دارند در مورد اين معايب اظهار نظر كنند و بگند آيا براي اونا هم ايجوري هست يا نه.
معايب:
1. آنتن دهي در حد متوسط، كه براي PPC در حد قيمت 700تومان، اصلا خوب نيست.
2. دوربين نچندان خوب (گرچه 2مگا پيكسل است اما دوربينش چندان خوب نيست).
3. اگه مثل من زياد SMS ميزنيد، بخاطر تايپ زياد SMS از طريق LCD، مونيتور خط ميفته.
4. هنگام صحبت كردن در جاي شلوغ صداي طرف مقابل شنيده نميشه و نيز نميتوان صدا را افزايش داد!!(در مورد اين موضوع حتما اظهار نظر كنيد لطفا)
5. اگه باهاش MP3 گوش بديد (از طريق هدفون) زود داغ ميكنه.

محاسن:
1. زيبابي و شيك بودن فوق العاده.
2. سرعت بالاي CPU.
3. داشتن WM5 و برنامه هاي متنوع.

موفق باشيد

سلام
با توجه به تجربه چند ماهه با اتم اگزک نظر خودم رو میگم :
1- موافقم ولی این مشکل فقط برای PPC ها نیست و برخی از سایر گوشی ها هم این مشکل رو دارند .
2- دوربین های اکثر گوشی ها این مشکل رو دارند که تعداد پیکسل واقعی ندارند مگر چند گوشی خاص .
3- من با stylus زیاد کار کردم بدون پروتکتور ولی تا حالا به این مشکل بر نخوردم .
4- صدای دستگاه مشکلی نداره و همینطور که سایر دوستان گفتند امکان کم و زیاد کردن ولوم هنگام صحبت وجود داره .
5- زیاد از هدفون استفاده نکردم ولی در حد معمول مشکلی نداشتم .

این که دارم مینویسم بعدش حق نداره کسی چیزی بنویسه:D (شوخی)

و اما از مشگلات اتم این که

1-موقع ای که دستگاه باطریش تموم میشه دیگه روشن نمیشه تا اینکه باطریشو در بیاری
2-اگر مدت زیادی سافت ریست نکنی گوشی شدیدا به مشگل هنگ پیدا میکنه (در گوشیهای دیگه ندیدم) حتی همه دکمه های دستگاه قفل میکنه
3-اگر با هدفون آهنگ گوش کنی به شدت گرم میکنه
4-جزو ضعیف ترین باطریهای هست بین pda هایی که داشتم وکار کردم
5-رادیو این گوشی از رادیو sx1 هم ضعیف تره
6-شدیدا گانفیلیکت (مشگل) دارند برنامه های آلارم خود گوشی و برنامه اضافه شده خود شرکت o2
7-به ندرت وقتی که گوشی زنگ میخوره اصلا شما نمیتونید کلیدی یا چیزی رو بزنید که جواب بدید (به ندرت)
8- یه نمه مشگل بد آنتن دادن

پ.ن:با بقیه مشگلات که گفته میشه کاملا مخالفم:p

1- دقیقا همینطوره .
2- موافقم .
4- نمیدونم .
5- موافقم چون sx1 دارم .
6- از این لحاظ تا حالا مشکلی نداشتم .
7- از این لحاظ تا حالا مشکلی نداشتم .

M.K_Soft

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزيز من نظرم اين هست كه آيميت جمين رو بخرم.
اما با صحبت هاي بعضي از دوستان به شك افتادم.
لطف مي كنيد اگه راهنماييم كنيد.

بالا