اول بگم که من الان دارم اس200 رو می فروشم چون دلم خونه ازش (سرعت...)، واسه همین یه طرفه و اینا حرف نمی زنم!
اوکی، این نتیجه ی چند تا تست و مقایسه ی ساده:
در اتم:
خیلی زود روی دستگاه لک می یفته. خیلی کثیف به نظر می یاد الان این!!
صدای طرف مقابل هنگام مکالمه خیلی صاف و واضح می یومد. البته ولوم تا آخر بود و من توی خونه بودم.
عدم وجود سافت کی ها کـــاملاً احساس می شد! کنترل دستگاه بصورت یه دستی واقعاً وحشتناکه.
با AEBPlus مشکل داره. نمی تونه action menu رو نشون بده، و نمی تونه با long press صفحه رو خاموش کنه (اینا setting های دلخواه منه..!
)
واما باطریش... مصرف باطریش خدایی خیلی خیطه
وقتی دستگاه صفحه ش روشنه و هیچ کاری نمی کنه، متوسط جریان برقش حدوداً 160ma
وقتی که دستگاه صفحه ش روشنه ولی بک لایت خاموش حدوداً 90 (این یکی خوبه!)
وقتی که با پاکت مایند یه mp3 می زارم، در حال بک لایت روشن و صدای تقریباً زیاد، 350ma و با بک لایت خاموش حدوداً 320ma
با همون مقدار صدا و بک لایت روشن با هندزفری حدوداً 230ma و بک لایت خاموش حدوداً 180ma
(اول camera توی بک گراند بود، ام پی تری که گذاشتم مصرفش رسید به
460ma )
مقادیر بالا، خیــــــــلی بیشتر ازچیزیه من با اس200 می گیرم و می بینم!! شاید حدود 2برابر باشن! این اتم فقط امشب دستمه، ولی می تونم حدس بزنم در صورت استفاده ی مولتی مدیا، زیاد دووم نیاره.
دیگه بگم... صداش استریوئه، که واقعاً cool هستش
و خیلی خیلی بیشتر از اس200 بلند می شه، بعدم اسپیکرها جلوی دستگاه هستن که باعث می شه بتونین راحت دستگاه رو بزارید یه کنار روی یه سطح صاف حتی پتو(!) و آهنگ یا کتاب صوتیتون رو گوش کنید... کلاً از لحاظ پخش با صدای بلند، خیلی حال کردم با دستگاه، تقریباً تنها چیزی بود در اتم که تفاوتش واقعاً چشم گیر بود در مقایسه با اس200!
از لحاظ صفحه، 0.11 اینچ از اس200 کوچکتره. ولی این کمبود کوچولو رو من بخوبی حس می کنم! یعنی خیلی کوچیک به نظرم می یاد این صفحه اش!
از لحاظ کیفیت صفحه، رسماً، جلوی اس200 هیــــــــــچ حرفی واسه گفتن نداره!
رنگ ها توی اتم غیر طبیعی هستن، بخصوص قرمز و صورتی
ولی یه قابلیت فوق العاده داره اتم، اینکه بک لایتش رو می شه در 10 level تنظیم کرد! توی تاریکی کار کردن باهش خیلی خیلی راحت تره از اس200
هدفون هاش، کاملاً پوز هدفون های اس200 رو می خوابونه! بحثی درش نیست
ولی ولی ولی... برعکس اس200 که با یه هندزفری کریتیو (630) کیفیتش وااااقعاً عالی شده بود، اتم با هندزفری 3rd party وضعش خیلی خرابه
bass خیلی کمتره (حتی اگه اکولایزر اتم رو تنظیم کنید و xbass رو توی پاکت میوزیک روشن کنید) . توی بک گراند صدا هم یه "هیــس" اساسی هستش! ولی جک هندزفریش به مراتب بهتره از جک هندزفری اس200 ، محکم سر جاش قرار گرفته و چه هندزفری چه تبدیل خیلی خوب داخلش سفت می شن!
واسه پخش divx ، حداکثر بیتریتی که می تونه بخونه (صدا و تصویر) ، 1 مگابیت هستش. و اکثر سریال ها الان با بیتریت حدود 1.2 مگابیت هستن. وقتی یه اپیزود desperate housewives رو گذاشتم (350 مگ، 41 دقیقه) و بنچ مارک گرفتم، 15% فرم هارو انداخت اتم. ولی، می شد باهش کنار اومد
عکس هارو مقایسه نکردم دیگه حسش نبود!
سرعت نصب برنامه هاش، برعکس چیزی که انتظار داشتم، کـــــم بوووووووووووووود...
ولی سرعت کلی دستگاه، نسبت به اس200 بیشتره (غیب گفتم
)
ولی آیا این اختلاف سرعت، به حدود 200هزار تومن اختلاف قیمت می ارزه؟!