• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبرترین دارالترجمه تهران ؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود
دوستان کسی می دونه معتبرترین دارالترجمه تهران کدومه ؟
در واقع چند متن دارم که یکیش با حکم قضائی و اینترپل ایران برای پلیس بین الملل فرستاده شه
و دو تا مقاله هست که باید ترجمه کنم

و برای این دو نیاز دارم به یه دارالترجمه معتبر که هر دو ترجمه رو نباید انتشار بده جائی
اولیش که بخاطر محرمانه بودن تا زمان لازم هست و دومی کپی رایت

البته در بحث کپی رایت روش خودم رو دارم و هیچ موسسه ای نمی تونه انتشار بده و اگه بده به آسونی مقصر شناخته می شه. اما می خوام موسسه چیپی نباشه که هم برای خودش دردسر درست کنه و زیان مالی ببینه و من هم درگیر شکایت نشم.

ممنون می شم دوستان اگه دارالترجمه معتبری رو می شناسند بفرمایند و اینکه ملاکشون از اعتبار موسسه چی هست.

قدمت ؟
سابقه مترجمان ؟
سابقه کار با مراجع رسمی قضائی ؟
و...

ممنونم

BrainDusk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مثلا کجا انتشار بده !؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز میتونید برای مورد اول از وزارت امور خارجه هم سوال کنید.
برای مورد دوم هم ، خودتون اگر نمیتونید ترجمه کنید به هر دارالترجمه ای بدید که رسمی باشه اوکی هست. مقاله که به درد اونها نمیخوره و کاریش نمیتونن بکنن !
شما هستید که روی اون مقاله کار کردید و تمامی تجربیات را در اون مقاله بدست اوردید. بنابراین کپی رایت اون مال شماست و کسی نمیتونه بدون اجازه ی شما
در مجامع بین المللی استفاده کنه. اگر شما در صورتی که کسی استفاده کنه ازش شکایت کنید خیلی خیلی برای طرف از لحاظ اعتبار و ... بد خواهد شد. بنابراین
کسی مگر .... باشد که بخواهد از مقالات دیگران استفاده کند! :blink:
راستی برای مقاله مگر نیاز دارید که مهر دالترجمه داشته باشد؟

بالا