• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
با سلام
این CPU G3258 اگه قیمت رو در میاوردید خیلی خوب میشد

babak.y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
شما این کیس رو موجود دارید؟
http://www.amazon.com/Corsair-Graphite-Mid-Tower-Computer-CC600TM/dp/B004X63JWS
اینم لینک سایتش هست:
http://www.corsair.com/en/graphite-series-600t-mesh-mid-tower-gaming-case
توی سایتتون مدل های مختلفش هست اما من دنبال مدلی که روی در بغلش 4 تا فن 120 می خوره هستم.
اگر ندارید می تونید بیارید؟
ممنون

وقت بخیر

فعلا مدل های پر فروش کورس ایر تحویل فوری موجوده مثل : 730T , 760T , 750D , 900D

600T رنگ سفید در شیشه ای داره ولی مشکی جای نصب فن داره

چند روز اینده میتونید سفارش بدید براتون میارم در صورتی که یکی اون 4 تا مدل هم بخواید که همین فردا میتونم براتون ارسال کنم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوستانی که سفارش دادن محبت کنید کالایی که خریدید + ادرس محل سکونت ( ادرس کامل , نه به صورتی باشه که مثلا میدان فلان منزل اقای فلان نه همچین چیزی نباشه چون برگشت بخوره هزینه پست دوباره دریافت میشه , دقت کنید ) + اسم و فامیل + کد پستی ( فارسی ) به همراه اس ام اس کنید

09368268100

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
با سلام
این CPU G3258 اگه قیمت رو در میاوردید خیلی خوب میشد

وقت بخیر

سعی میکنم تو همین هفته بهتون قیمت بدم , لطفا تا اخر هفته دوباره یاداوری کنید ( الان نمیتونم قیمت بدم چون بچه های ما امارات نیستن چند روز دیگه برمیگردن میتونم موجودی بگیرم )

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
وقت بخیر

سعی میکنم تو همین هفته بهتون قیمت بدم , لطفا تا اخر هفته دوباره یاداوری کنید ( الان نمیتونم قیمت بدم چون بچه های ما امارات نیستن چند روز دیگه برمیگردن میتونم موجودی بگیرم )

با سلام
خداییش داره داستانی میشه این مورد آآآ
من دیگه روم نمیشه پست بدم خدمتتون یجورایی
از یه طرف هم معلوم نمیکنه شاید همین فردا بازاری ها بزارن پشت ویترینشون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
با سلام
خداییش داره داستانی میشه این مورد آآآ
من دیگه روم نمیشه پست بدم خدمتتون یجورایی
از یه طرف هم معلوم نمیکنه شاید همین فردا بازاری ها بزارن پشت ویترینشون

دیگه انتخاب با خودتونه دوست عزیز

در واقع من اصلا سی پی یو کار نمیکنم مگه اینکه بعضی از مدل هایی که تو ایران نباشه بخوام واسه مشتری بیارم

من واسه شما یکی از این سی پی یو میخرم میارم ولی شرکت X به وقتش ازش 500 تا 1000 تا میاره واسه فروش که مطمعنا با قیمتی که بنده دارم میفروشم متفاوته

شما 2 تا 3 روز دیگه اس ام اس بفرستید جهت یاداوری بچه های شرکت برگشتن سریعا قیمت میگیرم , ولی میگم اگر سفارش تایید شد دیگه این سی پی یو تو بازار حتی هزار تومن هم باشه امکان کنسل کردنش نیست که تو قوانین پست اول هم ذکر کردم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اجناس اقایان : نوروزی - بنی هاشم - خاجی - جوهری نیا - سر افراز - مهدی پور - شاملو - کاظمی , ..... = همگی از سیستم های مختلف پستی ( تیپاکس - ترمینال - پیشتاز - پست هوایی..... ) ارسال شد

ممنونم از خریدتون

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام وخسته نباشید
میخواستم ببینم که آیا شما امکان تهیه samsung 840 evo mSata SSD رو دارین (120 یا 240 گیگ) ؟؟؟
اگه آره لطف کنید قیمت رو بفرمایید
خیلی ممنون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
فروش فوق العاده :

دوستان 2 دستگاه مانیتور BenQ XL2720T 3D Gaming Monitor موجوده به دلایل مالی به قیمت تموم شده دبی به فروش میرسه , فروش فوری

فقط و فقط 1.890.000

بعدا از این مانیتور اگر برای فروش بیارم قیمتش 2 میلیون تومنه ! از دست ندید ! ولی الان سری خریدم دارم میدم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سوال فنی ؟

از دوستان عزیزی که تاپیک دنبال میکنن یه سوالی داشتم :

من در حال حاضر رو لپتاپم از Samsung 840 Pro 128GB دارم استفاده میکنم ولی الان قصد جایگزین کردن دارم به Samsung 850 Pro 512GB و الان حدود 1 سال نیم هست که روی اس اس دی قبلی ویندوز نصبه و خیلی از سیو نرم افزار ها بک اپ و خیلی های دیگه نصبه و از اونجایی که بخوام از صفر رو اس اس دی تمامشون رو دوباره اینستال کنم کار فوق العاده زمان بریه به حدی که منو از جایگزین کردن اس اس دی جدید پشیمون میکنه تا جایی که اطلاع دارم بخوام با اکرونیس ایمیج هم بک اپ بگیرم رو اس اس دی جدید ریستور کنم میدونم به خاطر تغییر سخت افزار که همون اس اس دی جدید با حجم بیشتر باشه قبول نمیکنه و سوالم اینه ایا نرم افزاری سراغ دارید که من بتونم بک اپ بگیرم و بدون مشکل رو اس اس دی جدید ریستور کنم بدون خطا ارور یا هر چیزه دیگه ای ؟ فقط هم درایو ویندوز برام مهمه , ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

الان دقیقا روی 2 تا لپتاپ میخوام همین کار انجام بدم ولی یکیشون اس اس دی 128 سامسونگ PM800 هست که میخوام تغییر بدم به 120 گیگ EVO

m343

Registered User
لایک‌ها
356
سوال فنی ؟

از دوستان عزیزی که تاپیک دنبال میکنن یه سوالی داشتم :

من در حال حاضر رو لپتاپم از Samsung 840 Pro 128GB دارم استفاده میکنم ولی الان قصد جایگزین کردن دارم به Samsung 850 Pro 512GB و الان حدود 1 سال نیم هست که روی اس اس دی قبلی ویندوز نصبه و خیلی از سیو نرم افزار ها بک اپ و خیلی های دیگه نصبه و از اونجایی که بخوام از صفر رو اس اس دی تمامشون رو دوباره اینستال کنم کار فوق العاده زمان بریه به حدی که منو از جایگزین کردن اس اس دی جدید پشیمون میکنه تا جایی که اطلاع دارم بخوام با اکرونیس ایمیج هم بک اپ بگیرم رو اس اس دی جدید ریستور کنم میدونم به خاطر تغییر سخت افزار که همون اس اس دی جدید با حجم بیشتر باشه قبول نمیکنه و سوالم اینه ایا نرم افزاری سراغ دارید که من بتونم بک اپ بگیرم و بدون مشکل رو اس اس دی جدید ریستور کنم بدون خطا ارور یا هر چیزه دیگه ای ؟ فقط هم درایو ویندوز برام مهمه , ممنون میشم دوستان پاسخ بدن

الان دقیقا روی 2 تا لپتاپ میخوام همین کار انجام بدم ولی یکیشون اس اس دی 128 سامسونگ PM800 هست که میخوام تغییر بدم به 120 گیگ EVO
نظر شخصی بنده رو بخواین هر نرم افزاری یکسری باگ داره و اگر فقط براتون درایور ویندوز مهمه با نرم افزار Driver Genus یا DriverPack Solution همین الان میتونید بک آپ بگیرید و هم بعد از نصب ویندوز جدید درایور رو نصب کنید
البته میتونید از پشتیبانی لب تاب هم درایور به روز و بهینه رو دانلود کنید

اما اگر فایلها براتون مهمه بهترین راه کپی گرفتن در یک هارد دیگه است

و برای نرم افزار هنوز هم با تعویض ویندوز یک برنامه کاملی نیست که بتونه کل رجیستری و به قول معروف کش رو حفظ و ریستور کنه (چون حتی بیلد نامبر ویندوز هم تاثیر داره)

برای سیو کرد بوک مارکهای فایرفاکس از نرم افزار Mozbackup و کروم با همگام سازی با جیمیل بهترین راهکاره

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
نظر شخصی بنده رو بخواین هر نرم افزاری یکسری باگ داره و اگر فقط براتون درایور ویندوز مهمه با نرم افزار Driver Genus یا DriverPack Solution همین الان میتونید بک آپ بگیرید و هم بعد از نصب ویندوز جدید درایور رو نصب کنید
البته میتونید از پشتیبانی لب تاب هم درایور به روز و بهینه رو دانلود کنید

اما اگر فایلها براتون مهمه بهترین راه کپی گرفتن در یک هارد دیگه است

و برای نرم افزار هنوز هم با تعویض ویندوز یک برنامه کاملی نیست که بتونه کل رجیستری و به قول معروف کش رو حفظ و ریستور کنه (چون حتی بیلد نامبر ویندوز هم تاثیر داره)

برای سیو کرد بوک مارکهای فایرفاکس از نرم افزار Mozbackup و کروم با همگام سازی با جیمیل بهترین راهکاره

ممنون از پاسختون دوست گلم

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
سلام.
از ایشون یک جفت موس و کیبرد دیواستاتور خریداری شد و صحیح و سالم به دستم رسید.
یکی از بهترین موس و کیبرد هایی که در تمام عمرم داشتم :دی
نمیدونم چرا اجازه ی ثبت فیدبک ندارم! مینویسه You are not allowed to view this page.

باتشکر.

بالا