سوال فنی ؟
از دوستان عزیزی که تاپیک دنبال میکنن یه سوالی داشتم :
من در حال حاضر رو لپتاپم از Samsung 840 Pro 128GB دارم استفاده میکنم ولی الان قصد جایگزین کردن دارم به Samsung 850 Pro 512GB و الان حدود 1 سال نیم هست که روی اس اس دی قبلی ویندوز نصبه و خیلی از سیو نرم افزار ها بک اپ و خیلی های دیگه نصبه و از اونجایی که بخوام از صفر رو اس اس دی تمامشون رو دوباره اینستال کنم کار فوق العاده زمان بریه به حدی که منو از جایگزین کردن اس اس دی جدید پشیمون میکنه تا جایی که اطلاع دارم بخوام با اکرونیس ایمیج هم بک اپ بگیرم رو اس اس دی جدید ریستور کنم میدونم به خاطر تغییر سخت افزار که همون اس اس دی جدید با حجم بیشتر باشه قبول نمیکنه و سوالم اینه ایا نرم افزاری سراغ دارید که من بتونم بک اپ بگیرم و بدون مشکل رو اس اس دی جدید ریستور کنم بدون خطا ارور یا هر چیزه دیگه ای ؟ فقط هم درایو ویندوز برام مهمه , ممنون میشم دوستان پاسخ بدن
الان دقیقا روی 2 تا لپتاپ میخوام همین کار انجام بدم ولی یکیشون اس اس دی 128 سامسونگ PM800 هست که میخوام تغییر بدم به 120 گیگ EVO
نظر شخصی بنده رو بخواین هر نرم افزاری یکسری باگ داره و اگر فقط براتون درایور ویندوز مهمه با نرم افزار Driver Genus یا DriverPack Solution همین الان میتونید بک آپ بگیرید و هم بعد از نصب ویندوز جدید درایور رو نصب کنید
البته میتونید از پشتیبانی لب تاب هم درایور به روز و بهینه رو دانلود کنید
اما اگر فایلها براتون مهمه بهترین راه کپی گرفتن در یک هارد دیگه است
و برای نرم افزار هنوز هم با تعویض ویندوز یک برنامه کاملی نیست که بتونه کل رجیستری و به قول معروف کش رو حفظ و ریستور کنه (چون حتی بیلد نامبر ویندوز هم تاثیر داره)
برای سیو کرد بوک مارکهای فایرفاکس از نرم افزار Mozbackup و کروم با همگام سازی با جیمیل بهترین راهکاره