• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
درود همشهری
روکش کابل های پاور میتونید گیربیارید؟
برای پاور Corsair RM1000 80Plus Gold Full Modular PSU
و مانیتوری که موجوده IPS هست ؟

وقت بخیر

نه متاسفانه

مانیتور که موجوده از هر مانیتور IPS که تو بازاره کیفیتش بالاتره تضمین میکنم اگر نبود مبلغ عودت میدم ! چند تا Review ازش بخونید مخصوصا تامز هارد ویر ! که این مانیتور با 4K ایسوس و مانیتور های بالای 1000 دلار در بعضی از مشخصات تکنیکی مقایسه کرده ! که سرتر بوده

پ.ن : من تقریبا با 99% مانیتور های ایسوس و اکثر برند های مطرح مثل BENQ کار کردم که میگم , این مانیتور هم بعد از کلی جستجو تصمیم گرفتم تعدادی ازش برای فروش بیارم

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دوست عزیز این فن چند: CPU FAN NOCTUA NH-D14

وقت بخیر

دوست گلم بهتره از بازار تهیه کنید , این جنسی که به فراوونی پیدا میشه اختلاف قیمتش هم در حدی نیست که به صرفه باشه ! یه سری اجناس مثل گرافیک ... بله قیمتا از بازار خیلی پایینتره که خریدش توجیح کنندست

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25
گرافیک فعلا بدون بتل 4 موجوده 740 تومن 4 گیگ هم 890

سی پی یو هم 1.200

اجناسی که تو بازار فراوونه واسه این میگم تهیه کنید چون به نفع خریدار دارم کار میکنم وگرنه واسه من فرقی نمیکنه چی سفارش بدید ! قیمتش هم 190 تومنه

بله، با توجه به قیمتهایی که دادید، حق دارید که بگید از بازار تهیه کنیم، چون قیمت کارت گرافیکتون عالیه و پایینتر از این توی ایران گیر نمیاد، اما اون دو تای دیگه برای من مشتری نوعی به صرف نیست، چون فقط قراره 1 عدد وارد بشه، متشکرم، منظورتونو گرفتم.

Last edited:

hamidfloyd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه این کیسو بخام همه مبلغ رو باید الان واریز کنم ؟اگرنه چقدر از مبلغ رو باید پیشخرید بدم
Vengeance C70.

شرایط پیشفروشتون به چه صورته؟ ممنون میشم همینجا بگید

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
سلام قیمت تمام شده تحویل درب منزل این مانیتور BenQ XL2720T چند تمام میشه و اینکه شامل مهلت تست 48 ساعت و تضمین سالم رسیدن هست یا خیر و درصورتیکه جوابتون مثبت هست لطفا نحوه خرید رو پخ کنید ممنون و موفق باشید عزیز

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اگه این کیسو بخام همه مبلغ رو باید الان واریز کنم ؟اگرنه چقدر از مبلغ رو باید پیشخرید بدم
Vengeance C70.

شرایط پیشفروشتون به چه صورته؟ ممنون میشم همینجا بگید

درود بر شما

شرایط پیش فروش به این صورت هست که بنده مبلغ کامل از خریدارم میگیرم و دقیقا با پول پرداخت شده اجناس تهیه میکنم + هزینه های جانبی و کرایه تا ایران و حداقل سود ممکن

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام قیمت تمام شده تحویل درب منزل این مانیتور BenQ XL2720T چند تمام میشه و اینکه شامل مهلت تست 48 ساعت و تضمین سالم رسیدن هست یا خیر و درصورتیکه جوابتون مثبت هست لطفا نحوه خرید رو پخ کنید ممنون و موفق باشید عزیز

درود بر شما دوست گلم

قیمت تمام شده تمامی اجناس تا بندرعباس هست که وقتی رسید هزینه ارسال به شهرستان از خریدار دریافت میشه حالا با هماهنگی با یکی از شرکت های پستی ارسال میشه

مانیتورها به محض اینکه کاربر دریافت کرد 48 ساعت مهلت تست کامل دارند ( مثل شرایط شرکت گارانتی کننده در دراز مدت ) اگر مشکلی پیش بیاد بنده به صورت توافقی یا مدل جایگزین میدم یا مبلغ عودت به درخواست خریدار

قیمت نهایی مانیتور هم 1.980.000

m343

Registered User
لایک‌ها
356
وقت بخیر

نه متاسفانه

مانیتور که موجوده از هر مانیتور IPS که تو بازاره کیفیتش بالاتره تضمین میکنم اگر نبود مبلغ عودت میدم ! چند تا Review ازش بخونید مخصوصا تامز هارد ویر ! که این مانیتور با 4K ایسوس و مانیتور های بالای 1000 دلار در بعضی از مشخصات تکنیکی مقایسه کرده ! که سرتر بوده

پ.ن : من تقریبا با 99% مانیتور های ایسوس و اکثر برند های مطرح مثل BENQ کار کردم که میگم , این مانیتور هم بعد از کلی جستجو تصمیم گرفتم تعدادی ازش برای فروش بیارم
گرامی رو این مدل مانیتور حتما یک سرچی میکنم
اما در مورد کابلها برای خود شرکت Corsair هست و هرجایی که شما کیس رو تهیه میکنید مطمنا دارن دقیقا این نوع کابلهاس که جایگزین کابلهای عادی پاور میشن
http://s1.freeupload.ir/i/00001/w7sz3cj9riq5.jpg
ممنون

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
گرامی رو این مدل مانیتور حتما یک سرچی میکنم
اما در مورد کابلها برای خود شرکت Corsair هست و هرجایی که شما کیس رو تهیه میکنید مطمنا دارن دقیقا این نوع کابلهاس که جایگزین کابلهای عادی پاور میشن
http://s1.freeupload.ir/i/00001/w7sz3cj9riq5.jpg
ممنون

کابلا که 100% هست تاریخ 10 همین ماه که رفتم شماره همراه دبی اینجا میزارم میتونید تماس بگیرید یاداوری کنید چک میکنم

aidin619

Registered User
لایک‌ها
112
کابلا که 100% هست تاریخ 10 همین ماه که رفتم شماره همراه دبی اینجا میزارم میتونید تماس بگیرید یاداوری کنید چک میکنم
سلام .از این کابلها اگر قیمتش مناسب باشه منم میخوام .

@jalal

Registered User
لایک‌ها
128
دوست گلم شما پایینترین قیمتی که در بازار داری چنده ؟

پ.ن : دوستانی که خواهان محصولات اپل هستن غیر از گوشی مدلی که مد نظرشون هست با پایینترین قیمتی که دارن بگن در صورتی که بتونم با قیمت خیلی عالی تقدیمشون میکنم
درود.دوست عزیز من قیمت درستی ندارم شما لطفا قیمت را بفرمایید.ببخشید شما جنس اکبند میارید؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
درود.دوست عزیز من قیمت درستی ندارم شما لطفا قیمت را بفرمایید.ببخشید شما جنس اکبند میارید؟

وقت بخیر

اوکی بعدا قیمت میدم , جنس اک اک تحویلتون میدم خودتون وکیوم باز میکنید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
درود.دوست عزیز چونکه لینکی که میخواستم براتون بذارم داخلش توضیحات زیاد داره فقط قیمتی که داخل خود سایت اپل زده براتون میذارم.
mac pro:2,999$
mac mini:599$
mac mini os x servsr:999$

قیمت ها به ترتیب :

10.340

2.150
3.560

majofempire

Registered User
لایک‌ها
90

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام داداش خوبی
اگه واقعا وارد کننده اصلی هستی ما خریداریم چون کار ما همینه فروش تبلت ,لپ تاپ ,موس ,کیبورد,قطعات بصورت انبوه می باشیم ما در بابل هستیم و می تونیم خوب همکاری کنیم اگه می خواهید می تونید به سایت ما هم سری بزنید البته هنوز کامل نشده
http://parsargham.ejens.com/

درود بر شما

پیام خصوصی شد

بالا