• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

phenom80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان گلم مانیتور موجود شده ولی چند تا نکته هست باید بگم

این مانیتور فوق العاده کمیابه به صورتی که تو ایالات متحده هم درست حسابی پیدا نمیشه , نیواگ هم نداره امازون هم تحویلش واسه 20 روز دیگست , حتی تو ایبی هم 1300 و 1400 دلاره ! اگر صبر کنید در اینده قیمتش افت میکنه

ASUS ROG SWIFT PG278Q 3D NVIDIA G-SYNC

سلام زمان تحویل مانیتور چقدر هست؟ اگر الان سفارش ثبت بشه

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

volfsboy

Registered User
لایک‌ها
219
با سلام میخاستم بدونم شما این وسیله رو دارید یا چطور میتونم تهیه کنم؟
http://www.corsair.com/en/corsair-link-lightning-node

وسلیه ای است که برای تززین درون کیس با نور led میباشد.
من دنباله یه همچین چیزی هستم. میتونید راهنماییم کنید؟
با تشکر فراوان.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
با سلام میخاستم بدونم شما این وسیله رو دارید یا چطور میتونم تهیه کنم؟
http://www.corsair.com/en/corsair-link-lightning-node

وسلیه ای است که برای تززین درون کیس با نور led میباشد.
من دنباله یه همچین چیزی هستم. میتونید راهنماییم کنید؟
با تشکر فراوان.

وقت بخیر

متاسفانه اطلاع ندارم دوست عزیز

farid23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام.یه چیزی واسم خیلی عجیبه.شما که توی سایتتون قطعات واقعا حرفه ای میفروشید پس چرا از محصولات گروه XSPC یا شرکتهای دیگه که توی قطعات واترکولینگ هستند نمیارید؟درسته که توی ایران میفروشن ولی به ندرت پیدا میشه و
قیمتاشون سر به فلک میکشه.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلـام هانی جان
بله این دوستمون درست میگن منم اتفاقا چند بار گفتم :دی
اگه بتونین هانی جان تو سایت یه بخشی برای قطعات XSPC و EK بزنین و اکثر قطعاتش از جمله بلاک ، بلاک کارت گرافیک ، فیتینگ در سایزهای مختلف ، شیلنگ ، رادیات ووو بزنین و قیمتاشونو مثل اجناس دیگه ثبت کنین خسیلی خوب میشه و یکی از خریداراش خود منم :ی البته مخزنم :دی

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام.یه چیزی واسم خیلی عجیبه.شما که توی سایتتون قطعات واقعا حرفه ای میفروشید پس چرا از محصولات گروه XSPC یا شرکتهای دیگه که توی قطعات واترکولینگ هستند نمیارید؟درسته که توی ایران میفروشن ولی به ندرت پیدا میشه و
قیمتاشون سر به فلک میکشه.

سلـام هانی جان
بله این دوستمون درست میگن منم اتفاقا چند بار گفتم :دی
اگه بتونین هانی جان تو سایت یه بخشی برای قطعات XSPC و EK بزنین و اکثر قطعاتش از جمله بلاک ، بلاک کارت گرافیک ، فیتینگ در سایزهای مختلف ، شیلنگ ، رادیات ووو بزنین و قیمتاشونو مثل اجناس دیگه ثبت کنین خسیلی خوب میشه و یکی از خریداراش خود منم :ی البته مخزنم :دی

درود بر شما

ممنونم از پیشنهاد , اینا قطعات لوکس گرون قیمتی هست مشتری هاش هم از انگشت های دست فراتر نمیره در واقع اوردنش جز ضرر چیزی نداره , من قبلا خیلی ریسک میکردم ولی میبینم مارکت اصلا توانایی نداره هر ایتمی بیارم نهایتا تا 1 ماه بمونه فروش بره از لیست خط میخوره میره واسه سفارش , متاسفانه این 2 برند EK , XSPC فقط باید از فروشگاه های اینترنتی تهیه کرد در واقع هیچ پخش کننده ای نداره امارات که من بخوام ازشون بگیرم

ولی خب واسه تست این پمپ هست تا چند وقت دیگه موجود میشه

http://www.frozencpu.com/products/1...5_Swiftech_MCP655-B655655-PWM.html?tl=g57c595

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
خیلی مهم | خیلی مهم | خیلی مهم | خیلی مهم |خیلی مهم |

توجه :

دوستان گلم بنده بنا به دلایلی یه سری از مساعل هفته اینده قصد دارم برم امارات ( مثل همیشه )

خیلی از ایتم ها هم هست موجوده که بنده قیمتی ازشون ندارم وقتی رسیدم در سریعترین زمان ممکن لیست از شرکت تهیه میکنم با پایینترین قیمت ممکن همینجا اعلام میکنم , قطعات مختلفی هست که خواهانش هم زیاده , شماره کارت هم میزارم که بعد از تایید مشتری مبلغ واریز کنه و تایید به خط دبی اس ام اس کنه که کالا براش خریداری بشه , این تایم از سفارشات فوق العاده خاصه به صورتی که ایتم های خیلی زیادی هست که مثلا الان قابل سفارش نیست , پیگیر تاپیک باشید اطلاعات بیشتر مثل زمان دقیق رفتن هم اعلام میکنم ( فردا پاسپورت میفرستم برای ویزا چند روز طول میکشه وقتی رسید بلیت میگیرم تاریخ میگم ) این پارت جدید از دست ندید که تا چند ماه اینده دیگه تکرار نمیشه ( زمانش هم فقط 3 روزه ( چون برمیگردم ایران ) )

مهرداد11

Registered User
لایک‌ها
158
داداش بازیهای پی اس 4 دست دو گیر میاد؟ :)

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
داداش بازیهای پی اس 4 دست دو گیر میاد؟ :)

درود بر شما

دسته دوم که نه ولی نو میتونم براتون بیارم , تا چند روز دیگه Destiny عرضه میشه پیگیر تاپیک باشید قیمت اعلام میکنم , نحوه خرید هم به این صورته :

شماره همراه دبی میزارم + شماره کارت کافیه یک اس ام اس بفرستید که قصد خرید مثلا کالای ... دارید تایید کردم مبلغ به کارت واریز میکنید و بعد تایید دوباره اس ام اس میکنید که مبلغ واریز شده کالا براتون میخرم بازی اینجور لوازم هم مسافری با خودم میارم تحویل میدم

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
سلام خدمت جناب آشوری عزیز / احوالتون قربان ؟
جناب آشوری شماره همراهتونو عوض کردین ؟ من چندین بار طی دو هفته
گذشته تماس گرفتم ولی تشریف نداشتین .
این دو مورد رو اگر زحمتی نیست برام قیمت بدین :
لینک پاور
لینک مادربرد

Last edited:

RAMPAIGE

Registered User
لایک‌ها
36
درود بر شما

دسته دوم که نه ولی نو میتونم براتون بیارم , تا چند روز دیگه Destiny عرضه میشه پیگیر تاپیک باشید قیمت اعلام میکنم , نحوه خرید هم به این صورته :

شماره همراه دبی میزارم + شماره کارت کافیه یک اس ام اس بفرستید که قصد خرید مثلا کالای ... دارید تایید کردم مبلغ به کارت واریز میکنید و بعد تایید دوباره اس ام اس میکنید که مبلغ واریز شده کالا براتون میخرم بازی اینجور لوازم هم مسافری با خودم میارم تحویل میدم
داداش شما چه طوری مسافری تعداد بالا جنس میارید؟؟تا چه تعداد از هر جنسی توی فرودگاه اجازه میدن خود شخص بیاره؟؟یا جنسا از طریق باربری از دبی به ایران میفرستید؟؟

بالا