S.A.M.U.R.A.I
Registered User
دوست عزیز جواب خصوصی رو بدید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
پاسخ دادم دوست عزیز
سلام
بزرگوار رم لپ تاپ 4گیگ ddr3 باس 1333 چیا موجود دارید ؟؟؟ ممنون میشم قیمت لطف کنید
وقت بخیر
لوازم لپتاپ کار نمیکنم
دوست عزیز جواب خصوصی رو بدید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
بزرگوار رم لپ تاپ 4گیگ ddr3 باس 1333 چیا موجود دارید ؟؟؟ ممنون میشم قیمت لطف کنید
دوستان گلم مانیتور موجود شده ولی چند تا نکته هست باید بگم
این مانیتور فوق العاده کمیابه به صورتی که تو ایالات متحده هم درست حسابی پیدا نمیشه , نیواگ هم نداره امازون هم تحویلش واسه 20 روز دیگست , حتی تو ایبی هم 1300 و 1400 دلاره ! اگر صبر کنید در اینده قیمتش افت میکنه
ASUS ROG SWIFT PG278Q 3D NVIDIA G-SYNC
haf 935 موجود هست ؟
سلام زمان تحویل مانیتور چقدر هست؟ اگر الان سفارش ثبت بشه
با سلام میخاستم بدونم شما این وسیله رو دارید یا چطور میتونم تهیه کنم؟
http://www.corsair.com/en/corsair-link-lightning-node
وسلیه ای است که برای تززین درون کیس با نور led میباشد.
من دنباله یه همچین چیزی هستم. میتونید راهنماییم کنید؟
با تشکر فراوان.
سلام.یه چیزی واسم خیلی عجیبه.شما که توی سایتتون قطعات واقعا حرفه ای میفروشید پس چرا از محصولات گروه XSPC یا شرکتهای دیگه که توی قطعات واترکولینگ هستند نمیارید؟درسته که توی ایران میفروشن ولی به ندرت پیدا میشه و
قیمتاشون سر به فلک میکشه.
سلـام هانی جان
بله این دوستمون درست میگن منم اتفاقا چند بار گفتم :دی
اگه بتونین هانی جان تو سایت یه بخشی برای قطعات XSPC و EK بزنین و اکثر قطعاتش از جمله بلاک ، بلاک کارت گرافیک ، فیتینگ در سایزهای مختلف ، شیلنگ ، رادیات ووو بزنین و قیمتاشونو مثل اجناس دیگه ثبت کنین خسیلی خوب میشه و یکی از خریداراش خود منم :ی البته مخزنم :دی
سلام مانیتور asus vx239h میخوام، قیمت لطفاً.
داداش بازیهای پی اس 4 دست دو گیر میاد؟
داداش شما چه طوری مسافری تعداد بالا جنس میارید؟؟تا چه تعداد از هر جنسی توی فرودگاه اجازه میدن خود شخص بیاره؟؟یا جنسا از طریق باربری از دبی به ایران میفرستید؟؟درود بر شما
دسته دوم که نه ولی نو میتونم براتون بیارم , تا چند روز دیگه Destiny عرضه میشه پیگیر تاپیک باشید قیمت اعلام میکنم , نحوه خرید هم به این صورته :
شماره همراه دبی میزارم + شماره کارت کافیه یک اس ام اس بفرستید که قصد خرید مثلا کالای ... دارید تایید کردم مبلغ به کارت واریز میکنید و بعد تایید دوباره اس ام اس میکنید که مبلغ واریز شده کالا براتون میخرم بازی اینجور لوازم هم مسافری با خودم میارم تحویل میدم