• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

gheysar1364

Registered User
لایک‌ها
19
درود
دوست عزیز پیشنهاد میکنم بجای این کیس و اجناس گران قیمت و تزئینی،چهار تا پردازنده درست و حسابی بیاری هم خیلی بهتره و هم استقبال بیشتری میشه/
شب خوش

leaderr

Registered User
لایک‌ها
33
درود
دوست عزیز پیشنهاد میکنم بجای این کیس و اجناس گران قیمت و تزئینی،چهار تا پردازنده درست و حسابی بیاری هم خیلی بهتره و هم استقبال بیشتری میشه/
شب خوش
با اجازه استارتر محترم
شما قیمت دلاری این پردازنده ها رو کنار قیمت ریالیش در بازار تهران قرار بده میبینی که حدود سی تومن اختلاف دارن حالا به نظر شما میصرفه که از دبی وارد بشن

bi5tvxq

Registered User
لایک‌ها
35
با اجازه استارتر محترم
شما قیمت دلاری این پردازنده ها رو کنار قیمت ریالیش در بازار تهران قرار بده میبینی که حدود سی تومن اختلاف دارن حالا به نظر شما میصرفه که از دبی وارد بشن
با اجازه جناب اشوری
دوستان اصلا بحث دلار و سی تومن و این حرفا نیست جناب اشوری هم که از امریکا خرید نمیکنه که بخواد دلار باشه ایشون با دینار خرید میکنه.
ثانیا جناب اشوری این فروم و سایت رو واسه کسایی زده که قطعاتی که لازم دارن و در ایران کمیاب یا نایاب رو وارد میکنه و یه ویژگی که هیچ فروشنده ای نداره رو دارن و این است که انتخاب کالا به عهده خریداره واگر اون قطعه موجود باشه اصلا کوتاهی ندارن .
انواع پردازنده ها و مادربردها و گرافیکها تو ایران موجود هستند ولی جناب اشوری تو کار قطعاتیه که یکی دو ماه اینده به ایران میان و اگه کسی دوست داشته باشه مثل بقیه ی مردم دنیا با موجود شدن قطعه مورد نظرش بتونه اونا رو تهیه کنه درخواست شو با جناب اشوری مطرح میکنه ...

milad0111gh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
Corsair H100i Liquid CPU Cooler چه قیمته ؟
و پاور هم تا 250 که مدیریت کابل داشته باشه چی داری ؟

beloti274

Registered User
لایک‌ها
106
به خدا آقای عاشوری کارشون خیلی درسته ای ولا
به قوله دوستمون انتخاب قطعه اختیاری هست
آقای عاشوری فقط قطعاطی رو میارن که صرفا بچه ها زیاد درخواست میکنند و هنوز در ایران موجود نیست یا اگه هست قیمتش دوبله سوبله چوبله هست
و قطعاتی رو وارد میکنن که خودشون میدنن فروش میره مثلا کیس کورسیر 750T من دو ماه قبل از ایشون خریدم هنوز هم فکر نکنم ایران موجود باشه
تشکر از آقای عاشوری

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
درود
شب خوش

وقت بخیر

ممنونم از پیشنهادتون , ولی اگر قرار باشه بنده هم چند تا سی پی یو مادربردی که همه جا میفروشن وردارم بیارم که دیگه کارم متمایز از دیگران نیست ! هیچ فرقی بین بنده و تاپیک های همسایه دیگه نیست

• Like
Reactions: nry

mrp7

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام شما پردازنده پنتیوم 3258 (اصلا تو ایران پیدا نمیشه ) را ممکنه قیمت بدهید؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام جناب اشوری
قیمت این چند درمیاد؟
intel water cooler bxts13x
ممنون

وقت بخیر

واتر اینتل موجود نیست

پ.ن : امضا شما رو دیدم احیانا اداپتور مانیتور ایسوس ندارید ؟ یکی از دوستانم میخواست الان یادم اومد فکر کنم مدل مانیتور هم سری MS باشه 23 اینچ

اداپتور 19 ولت 2.1 امپر

Skill_Master

Registered User
لایک‌ها
366
وقت بخیر

واتر اینتل موجود نیست

پ.ن : امضا شما رو دیدم احیانا اداپتور مانیتور ایسوس ندارید ؟ یکی از دوستانم میخواست الان یادم اومد فکر کنم مدل مانیتور هم سری MS باشه 23 اینچ

اداپتور 19 ولت 2.1 امپر
ممنون
نه متاسفانه ولی اگر گیرم اومد بهتون خبر میدم

nima971

Registered User
لایک‌ها
154
وقت به خیر هانی عزیز قیمت این مدل کیبرد:
Razer Death Stalker Ultimate
دوربین عکاسی هم کار میکنید؟
کنسول بازی چطور؟

بالا