توجه : مهم
دوستان عزیز لطفا موقعی که تو سایت ثبت نام میکنید ادرس و مشخصات دقیق وارد کنید
کد پستی صحیح ( کد پستی نباشه کالا ارسال نمیشه ! اقا پستچی خونمون بلده اینا نداریم باید کد پستی باشه چون اینجا هم از من تحویل نمیگیرن) + اسم و فامیل کامل ( اینجوری نباشه بنویسید منزل اقای .... اسم + فامیل ) , شماره تماس صحیح , خلاصه تمام مشخصات کامل و دقیق باشه تا منم مجبور نباشم دوباره کاری زنگ به زنم تک به تک مشتری ها !
مثلا همین الان 3 تا مشتری ادرس دقیق ننوشته منم 1 ساعت دیگه دارم میرم اداره پست بسته بفرستم حالا این موقع صبح زنگ هم بزنم اون شخص معلوم نیست جواب بده یا نه ! هم کار خودتون عقب میوفته هم برنامه کاری ما بهم میریزه به خاطر سهل انگاری مشتری منم نمیتونم روزانه برم اداره پست ! پس خواهشا دقت کنید
( اگر بنا به دلایلی ادرس اشتباه هم نوشتید ( مثلا ادرس شخص دیگه ای ) ما هیچ مسعولیتی در قبالش نداریم کالا میره به همون ادرسی که ثبت شده , اگر هم بنا به هر دلیلی بسته دوباره برگشت بخوره هزینه ارسال دریافت میشه )
تمامی خرید ها بعد از اینکه هزینه ارسال واریز شد میره به مرحله پست در غیر این صورت کالا پیش ما میمونه چه هزار تومن چه 10 میلیون تومن ارزشش باشه متاسفانه من بخوام ضرر خودم تو همین مورد جمع بزنم به بیشتر از 500 هزار تومن میرسه که مشتری بعد از اینکه کالا براش ارسال شد هزینه پستی واریز نکرد ! به دفعات خیلی زیاد هم پیش اومده