• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
قویترین گرافیک 970 از برند EVGA و قویترین 970 مارکت !

EVGA GTX 970 ACX 2.0 FTW

+ 1 سال گارانتی تعویض

فایل های ضمیمه

• EVGA GTX 970 FTW.jpg
    EVGA GTX 970 FTW.jpg
    176.1 KB · نمایش ها: 23
  • EVGA GTX 980 SuperClocked.jpg
    EVGA GTX 980 SuperClocked.jpg
    99.2 KB · نمایش ها: 21
Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
مهم

دوستان عزیز وقتی ما جنسی به شما میفروشیم و تحویل سیستم پستی میدیم هیچ مسئولیتی در قبالش نداریم که پست , باربری , تیپاکس .... کالا رو زود تحویل شما بدن یا دیر چون از دست ما خارجه پس لطفا صبر داشته باشید بارها و بارها تاکیید کردم الان یه مشتری از تهران تماس گرفته کیس + چند تا قطعه دیگه خریده تقریبا 3 روز هم هست که من فرستادم ولی هنوز به دستش نرسیده که تماس گرفتن شاکی هستن که اقا تقصیر شماست شما کالا کلا نفرستادی و من پولم میخوام رفتم ترمینال گفتن باری به نام شما نیومده ( الان هم دوستمون شاکی هست که من امشب کل پولم میخوام و دیگه صبر نمیکنم من مسخره شما نیستم ! اگر پول ندادید شکایت میکنم ! ) یا مثلا پارسال قبل از عید همین اقا از ما یه ست کیبرد و موس گرفت که ما قبل از تعطیلات فرستادیم و بسته بعد از تعطیلات به دست کاربر رسیده زنگ زده اقا شما چند روز منو پیچوندی پولم دستت بود الان جنس به عنوان مثال بعد از 1 هفتست دست من رسیده خب متاسفانه فکر نمیکنه که کجای کار اشتباه بوده و کجای کار درست ما وظیفه خودمون درست انجام دادیم کالا فرستادیم حالا خورد به تعطیلات که نباید تماس بگیرید هرچه از دهنتون در میاد بگید , متاسفانه مشتری فکر میکنه 0 تا 100 سیستم حمل و نقل مال پدر بندست که منم توش خساست میکنم کالا تحویل بدم , اینجا ایرانه و سیستم از بیخ مشکل داره دست من نیست کالا شما وقتی تحویل پست داده میشه من هیچ مسئولیتی در قبالش ندارم

ببینید وقتی کالایی خرید میکنید بنده فروشنده از شما خریدار عجلم بیشتره که جنس سریعا براتون بفرستن چون هیچ دلیل منطقی نداره که من بخوام جنس پیش خودم نگه دارم , پس لطفا تمام مشکلات این چنینی گردن فروشنده نندازید که با تهمت زدن یا هرچیز دیگه ای هیچ کاری پیش نمیره

Last edited:

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
با سلام .
صحبتهای آقای اشوری کاملا تایید میشه بنده خودم هر کسی برام کالایی از جایی میفرسته یا برای کسی میفرستم حداقل حدود 5 الی 6 روز طول میکشه دوستان توجه کنند اینجا ایران هست و امریکا نیست که از اونجا تا دبی 3 روزه میرسه لطفا دقت کنند دوستان من هیچوقت از دست فروشندگان ناراحت نشدم چون تقصیر اونا نیست و تقصر پست هست .

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
خرید اینترنتی ندارم ولی همین مدل میتونم بیارم با 1 سال گارانتی تعویض

Alfa awus036h luxury
180 تومن
این فقط 18 دلاره چطوری اینقدر گرون میگیرید؟
شما نوشتی 2 درصد کارمزد میگیرید!

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
این فقط 18 دلاره چطوری اینقدر گرون میگیرید؟
شما نوشتی 2 درصد کارمزد میگیرید!

دوست گلم ما کلا خرید اینترنتی نداریم ( انجام میدیم ولی فقط برای مشتری های که خودم تایید میکنم )

در مورد کارمزد هم حتما اشتباهی پیش اومده چون ما درصدی کار نمیکنیم

این مدل سری luxury هست که یه سری متعلقات اضافه داره و از پک معمولی قیمتش بالاتره و به تضمین اورجینال بودن میفروشم اگر نبود مبلغ پس میدم چون این سری فیک زیاد داره , متاسفانه از 180 تومن پایینتر برام نمیصرفه حالا تصمیم با خودتون هست بعد از تایید سفارش هم در صورتی که بار اماده ارسال داشته باشم به ایران 1 هفته ای تحویل میدم در غیر این صورت باید صبر کنید تا تکمیل بشه

عکس ها پیوست کردم میتونید ببینید

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    146.3 KB · نمایش ها: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    217.2 KB · نمایش ها: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    250.4 KB · نمایش ها: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    131.9 KB · نمایش ها: 37
Last edited:

RezaOptic

Registered User
لایک‌ها
7

RezaOptic

Registered User
لایک‌ها
7
دوست گلم ما کلا خرید اینترنتی نداریم ( انجام میدیم ولی فقط برای مشتری های که خودم تایید میکنم )

در مورد کارمزد هم حتما اشتباهی پیش اومده چون ما درصدی کار نمیکنیم

این مدل سری luxury هست که یه سری متعلقات اضافه داره و از پک معمولی قیمتش بالاتره و به تضمین اورجینال بودن میفروشم اگر نبود مبلغ پس میدم چون این سری فیک زیاد داره , متاسفانه از 180 تومن پایینتر برام نمیصرفه حالا تصمیم با خودتون هست بعد از تایید سفارش هم در صورتی که بار اماده ارسال داشته باشم به ایران 1 هفته ای تحویل میدم در غیر این صورت باید صبر کنید تا تکمیل بشه

عکس ها پیوست کردم میتونید ببینید
آقا این کالا آیا کالای ماست ؟ رسیده ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
ببخشید شما چه قطعاتی رو وارد می کنید لب تاپ هم وارد می کنید ممنون

S.A.M.U.R.A.I