سلام باتری مک بوک پرو 2012 دارید؟راستی یکی از پیچ های باتری هم گم شده اطلاع دارید از کجا میتونم تهیه ش کنم؟
سلام Ryzen7 3800X داری؟ همراه با مادربرد x570 میخوام
دلیل خاصی داره؟سلام , وقت بخیر
به زودی 3700X موجود میشه , مدل 3800X در برنامه ما برای موجود شدن نیست.
دلیل خاصی داره؟
سلام
قیمت رایزن5 3600 رو میفرمایید؟
درود دوست عزیز
با چه قیمتی میتونید مانیتوره LG 27UL550 یا LG 27UL650 رو به من تحویل بدید؟
فوری و به قیمت مناسب میخوام.
در باز کردن سایت دچار مشکل هستم دوست عزیز!
والا دوست عزیز ، کلا اجازه ی ورود به سایت رو نمیداد ولی با غیرفعال کردنش مساله حل شد، این مواردی که شما میفرمایید رو من تنظیم نکردم، فقط میخواستم اطلاع داده باشم که البته الان که فکر میکنم بهتر این بود که موضوع رو در پ خ عنوان میکردم و به همین دلیل پست بالایی رو ویرایش میکنم.سلام , وقت بخیر
شما اولین کاربری هستید که این موضوع اعلام کردید.
تنظیمات امنیتی اضافه ای که روی سرور انجام شده و در صورت عدم شناسایی و اپدیت انتی ویروس ها ممکنه با پیغام ورودی مواجه بشید اما این موضوع از سوی کاربر هست و دلایلی همچون اعمال تغییرات اضافه در نرم افزار انتی ویروس یا ویندوز- عدم شناسایی کدهای امنیتی جدید - استفاده از نسخه های کرک شده انتی ویروس ها - عدم اپدیت بودن و برخی از تنظیمات دیگه باعث این موضوعات میشه.
پ.ن : هاست وب سایت ما روی شرکتی در حال پشتیبانی هست که بزرگترین سایت های ایران همچون دیجی کالا در حال ارائه دریافت سرویس هستن و در تمام مدت در حال رصد لحظه ای هست.
لطفا تنظیمات بررسی و در صورت نیاز تغییر و در صورتی که همچنان مشکل برای شما وجود داره لطفا از طریق راه های ارتباطی با پشتیبانی انلاین فروشگاه در ارتباط باشید.
پشتیبانی انلاین فروشگاه در تلگرام :
T.ME/PCMAXHW1
ایمیل :
PCMAXHW@GMAIL.COM
سلام مادربرد برای نسل 9 اینتل چیزی ندارید ؟
ارزون قیمت میخام
سلام شما خرید های بجز قطعات کامپیوتر هم انجام میدید؟
مثل تلسکوپ
لینک امازون