• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام . یه پیشنهاد دارم واردات را محدود به قطعا کامپیوتر و لوازم جانبی نکنید . بر خی از قطعات خودرو در تهران تقریا با سود 100 در صد فروخته میشه و قسمتت جالب هم اینه که ارجینال نیستند . برخی از قطعاتی که صدای همه از بی کیفیتی و قیمت بالا در اومده طبق تجربه های کاری خودم ایناست
1) دیسک و صفحه
2) شمع خودرو . من خودم خواهان شمع سوزنی ایریدینیوم 4 پلاتینه هستم ولی قیمتش تو ایران خیلی زیاده تازه تقلبی هم هست
3) روغن خودرو که الان برخی از برند ها در هر 1000 کیلومتر 0.5 لیتر کم میکنه
4) سیستم صوتی . کنترل ارجینال ضبط پایونیر 30 تومن در میاد پایه آدم .

یه پیشنهاد دیگه به نظرم قیمت گذاری به این سبک که قیمت تو تهران 100 تومنه من میدم 90 زیر قیمت تو ایران خو ب هست ولی عالی نیست . به نظرم قیمت گذاری به شیوه هزینه تمام شده برای شما به علاوه سود کم منطقی و در عوض سود کمتر فروش بیشتر . میتونه قیمت هارو تو ایران بشکونه . و رقابتی رو میتونه ایجاد کنه که سودش فقط تو جیب شما میره . و خریدر هم هزینه کمتری میکنه .

بازم پیشنهاد . کیت های رم 16 32 64 به دلیل قیمت بالا خریدار زیادی نداره اما 2*4 باس بالا با قیمت واقعا مناسب میتونه بازار قبضه کنه

بازم پیشنهاد . چند درصد جامعه مشتری قطعات های اند هستند بالا نیست . اما قطعات سطح پایین رو تمام اداره جات سطح عمومی جامعه لازم دارند و میتونه فروش شمارو بالا ببره

اینا پیشنهاد های دوستانه بود امید وارم ناراحت نشده باشید . اگر کمکی از دستم بر بیاد رو من حساب کنید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام . یه پیشنهاد دارم واردات را محدود به قطعا کامپیوتر و لوازم جانبی نکنید . بر خی از قطعات خودرو در تهران تقریا با سود 100 در صد فروخته میشه و قسمتت جالب هم اینه که ارجینال نیستند . برخی از قطعاتی که صدای همه از بی کیفیتی و قیمت بالا در اومده طبق تجربه های کاری خودم ایناست
1) دیسک و صفحه
2) شمع خودرو . من خودم خواهان شمع سوزنی ایریدینیوم 4 پلاتینه هستم ولی قیمتش تو ایران خیلی زیاده تازه تقلبی هم هست
3) روغن خودرو که الان برخی از برند ها در هر 1000 کیلومتر 0.5 لیتر کم میکنه
4) سیستم صوتی . کنترل ارجینال ضبط پایونیر 30 تومن در میاد پایه آدم .

یه پیشنهاد دیگه به نظرم قیمت گذاری به این سبک که قیمت تو تهران 100 تومنه من میدم 90 زیر قیمت تو ایران خو ب هست ولی عالی نیست . به نظرم قیمت گذاری به شیوه هزینه تمام شده برای شما به علاوه سود کم منطقی و در عوض سود کمتر فروش بیشتر . میتونه قیمت هارو تو ایران بشکونه . و رقابتی رو میتونه ایجاد کنه که سودش فقط تو جیب شما میره . و خریدر هم هزینه کمتری میکنه .

بازم پیشنهاد . کیت های رم 16 32 64 به دلیل قیمت بالا خریدار زیادی نداره اما 2*4 باس بالا با قیمت واقعا مناسب میتونه بازار قبضه کنه

بازم پیشنهاد . چند درصد جامعه مشتری قطعات های اند هستند بالا نیست . اما قطعات سطح پایین رو تمام اداره جات سطح عمومی جامعه لازم دارند و میتونه فروش شمارو بالا ببره

اینا پیشنهاد های دوستانه بود امید وارم ناراحت نشده باشید . اگر کمکی از دستم بر بیاد رو من حساب کنید

درود بر شما دوست گلم

حقیقتا دوست ندارن فضای خیلی خشک و قانون مداری واسه تاپیک درست کنم وقتی کاربری پیشنهادی میده خیلی هم خوشحال میشم ! جمع دوستانست پیشنهاد بدید انتقاد کنید !

ممنونم از پیشنهادتون , بنده که چندین دفعه به بچه ها گفتم هر وسیله ای که نیاز دارید برام پیام خصوصی کنید نه فقط کامپیوتر ! اطلاعات + عکس کالا درخواستی بفرستید و قیمتی که در ایران دارید بفرستید ( دوستانی که به هر نحو قیمت کاذب بدن به ضرر خودشون تموم میشه چون من نمیتونم قیمت دقیق بدم ! برای این قیمت داخل میگیرم که رنج قیمت فروش ایران و خرید امارات با هم مقایسه کنم که ایا اون فروشنده در دبی جنس ارزون فروخته یا گرون ! ) بازار امارات مثل بازار ایرانه ! هر جایی یه قیمته ! یکی پایین میفروشه یکی بالا ! حجم کالاهای درخواستی زیاده منم در مورد بعضی هاشون اطلاعات درستی ندارم ! ولی مشتری دقیقا حرف های من پیش ببره و بهش عمل کنه نتیجه خیلی خوبی ازش میگیره ! و به نفع هر 2 تموم میشه !

شما هم قطعه درخواستی برام خصوصی کنید چک میکنم ! هیچ محدودیتی در واردات کالا ندارم !

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دادا مانیتور ایسر مدل K272HULbmiidpبیاری؟
نسبت به قیمتش عالیه
اس اس دی adataمدل500میتونی بیاری60گیگ زیر 200میخوام
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

OmidSpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید! این لپتاب اونجا موجوده؟؟ و حدود قیمتش اگه لطف کنید با تشکر
GS70 2PE Stealth Pro

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دادا مانیتور ایسر مدل K272HULbmiidpبیاری؟
نسبت به قیمتش عالیه
اس اس دی adataمدل500میتونی بیاری60گیگ زیر 200میخوام

این مدل موجود نیست ولی اگر Asus VG278HE 3D بخوای موجوده قیمت هم 1.760

اس اس دی هم بهتره از بازار تهیه کنید

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
این مدل موجود نیست ولی اگر Asus VG278HE 3D بخوای موجوده قیمت هم 1.760

اس اس دی هم بهتره از بازار تهیه کنید
من مانیتور رزلوشن بالا میخوام 2kباشه

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
من مانیتور رزلوشن بالا میخوام 2kباشه

در واقع شما مانیتور QHD میخوای !

پس بهتره مانیتور های دل انتخاب کنی !

---------------

BenQ XL2411T 120Hz, 24", 3D-ready LED monitor
1.350

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141

در واقع شما مانیتور QHD میخوای !

پس بهتره مانیتور های دل انتخاب کنی !

---------------

BenQ XL2411T 120Hz, 24", 3D-ready LED monitor
1.350
اره داش
چه مدل هایی هست با چه قیمتی؟

saman2336

Registered User
لایک‌ها
45
سلام قیمت این مدلها رو لطف میکنی

Cooler Master Eisberg 240L Prestige

nzxt kraken x60

Corsair H110

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام قیمت این مدلها رو لطف میکنی

Cooler Master Eisberg 240L Prestige

nzxt kraken x60

Corsair H110

کولر مستر L موجود نیست ولی 240M هست که کارایی بهتر از H110 داره همین الان هم موجود دارم فوری 440 تقدیمتون میکنم

موجود نیست

510 تومن

saman_rm

Registered User
لایک‌ها
120
S27A950 3D LED samsung
اگر از این مانیتور تونستین پیدا کنین من یه دونه لازم دارم تو دوبی موجود هستش

saman_rm

Registered User
لایک‌ها
120
این مانیتور حتی یکی هم ازش دبی موجود نیست خیالت راحت ! 100% تضمین میکنم ! بهتره به جای اینکه پول بابت ظاهر این مانیتور بدید مدل های جدید و بهتر با قیمت بهتری تهیه کنی ! 3D این مانیتور مفت هم نمیارزه منم چند سال پیش گول ظاهر خوردم و از همین مدل خریدم !

Asus VG278HE براتون میارم که این سامسونگ در برابرش هیچ حرفی برای گفتن نداره ! این ایسوس یکی از خدایانه تصویره !
قیمت چند؟؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455

Asus VG278HE 144HZ 2MS NVIDIA 3D VISION 2
فقط 1.760

پ.ن : اگر همون سامسوگ هم پیدا میشد الان قیمتش از این ایسوس خیلی بالاتر بود !

==============

یکی از بهترین موس های Razer

Razer Naga Molten
فقط 295 تومن

Last edited:

shinooda

Registered User
لایک‌ها
28
دروود دوست گرامی.
گرافیک AMD R9 290 4GB یا ASUS 770 GTX وارد نمیکنید ؟ اگه جواب آره هستش قیمت ریالی رو به بنده بگید که چقدر مبلغش میشه.

OmidSpc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام و خسته نباشید! این لپتاب اونجا موجوده؟؟ و حدود قیمتش اگه لطف کنید با تشکر
GS70 2PE Stealth Pro

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
دروود دوست گرامی.
گرافیک AMD R9 290 4GB یا ASUS 770 GTX وارد نمیکنید ؟ اگه جواب آره هستش قیمت ریالی رو به بنده بگید که چقدر مبلغش میشه.

وقت بخیر

770 فعلا کار نمیکنم ولی 290 تا اخر شب لیست چک میکنم میزارم

GS70 2PE Stealth Pro

وقت بخیر

مدل فرستادم برای سورسم در دبی و منتظرم , Asus , Alienware هم موجوده سری گیم

بالا