وقت بخیر
100% هست ولی بنده امار ندارم
متاسفانه دوستان اینجا فکر میکنن که بنده همین 248 مفت خریدم این قیمت میفروشم استقبال خوبی نشده در نتیجه تا فروش نره نمیتونم واسه عینک اقدام کنم چون نمیصرفه برام بودجه بزارم واسه وسیله ای که به سختی فروش بره
من و شما تلفنی قبلا صحبت کردیم بفرمایید قیمتی خریدتون همین 248 که سفارش دادید اومد چند بوده ؟ قیمت بفرمایید تا دوستانی که فکر میکنن ارزونه دستشون بیاد , والا 1.620 واسه این مانیتوز قیمت طلایی امیدوارم زودتر تو ایران بیاد تا با قیمتای نجومی شاهد باشن !
درود
بله این مانیتور به دلیل سنگین بودن بی نهایتش که حدود 9 کیلو هست و دردسرهایی که شاید از دوستان این حرفو بشنون براشون یه قصه باشه اما وارد کردن یک جنس واقعا خیلی سخته اقایون پرشین تولزی فکر نکنین یه کالای 9 کیلیویی وارد کردنش اسونه من مانیتوری که وارد کردم دور فکر میکنم دنیا چرخید هزاران دردسر و بدبختی کشیدیم حدود 1890 قیمت نهاییش بود که برام افتاد و قیمتی که من از اونور خریدم بدون هزینه ی لنج و این دردسرها قیمت خالص این مانیتور توسط یکی از دوستان در دبی از تایوان سفارش داده شد که قیمتش تو تایوان برا 1400 تومن دقیق افتاد تا وقتی از تایوان به دبی و از دبی به قشم و از قشم به دستم رسید 490 دیگه فقط هزینه های جانبی شد من خودم پول ندارم وگرنه این مانیتوری که گذاشتن vg248qe مانیتور خودمه اگر پول داشتم یک ثانیه تعمل نمیکردم و خریدمو انجام میدادم و از دو مانیتور لذت میبردم بالاخره دوستان موقعیتا رو از دست ندین خیلی کم اتفاق میفته !
صحبتی که گفتین که " بیاد تو ایران " باید بگم این مانیتور من مطمئنم پاش به ایران نمیرسه شاید مدلا مشابهش بیاد اما این مدل هیچ وقت نخوهد امد و اگر احتمال 1% هم بیاد من از یکی از آشناها که فروشگاه دارن گفتن اگر این مانیتور بیاد با گارانتی حدود 2 تومن و 2100 قیمت خواهد خورد و به همین دلیل نمیاد چون کالای خاص هست و کی نمیخره !
بالاخره من اون روز نتونستم عینکشو بیارم و الانم گفتن شما زحمتشو بکشین اما اگر نتونین من باز هم اونو میارم چون میخام از نهایت این مانیتور لذت ببرم !
دوستان یکی از بهترین مانیتورهای سری گیمینگ هست از دست ندین شایدحالا خودم برداشتم