توجیحی نداره دوست من، توجیحش این هست که متاسفانه اکثر فروشنده ها می خوان سود زیاد کنند، و سواستفاده میکنند از شرایط بازار، و تعیین قیمت ها خیلی عجیب هست تو مملکت ما
همین پلی استیشن 4 وقتی اول رلیز شد ه قیمت 399 دلار، یک ماه بعد امد تو ایران پر شد حدود 2700 حتی بالای 3 تومن هم قیمت دیدم من، و الان همون کنسول هست حدود 1.600 تومن
چون پرشد تو بازار و بیشتر فروشنده ها وارد کردن و رقابت بین فروشنده ها بالا گرفت و مجبور شدند فروشنده های گرون فروش که جنساشون رو هی پایین تر بیارند تا از بقیه عقب نمونند، و دلایل دیگر باعث ارزون شدنش شد،
اما این مانیتور شما اگر تو بازار ایران فروشنده های زیادی وارد میکردند و فروش می رفت و رقابت بین انها ایجاد میشد، قیمت این مانیتور به حدود 1800 میرسید.
البته من کار شما رو می پسندم که کالاهای خاص وارد میکنید که تو بازار ایران پیدا نمیشه و یا بعد از مدتها وارد میشه و اماده عرضه میشه، و واقعا ممنونم بابت این کارتون و امیدوارم همیشه ادامه بدید به این کارتون.
من خودم زمانی که سیستمم رو اپگرید می کردم به شدت دنبال کیس کولر مستر کازموس 2 بودم ولی نتونستم پیدا کنم و کازموس 1 گرفتم اخر و اینجا دیدم شما به یک بنده خدا دارید وارد میکنید، ویاد ان موقع افتادم و افسوس خوردم.
انشالله در اینده مزاحم شما خواهم شد، ولی خوندم ظاهرا شما به تهران و یا شهرستان جنس ارسال نمیکنید درسته ؟ یعنی باید حضوری فقط گرفت، اخه چطوری ما از تهران بیاییم بندرعباس برای یک کالا ؟