درود و سلام خدمت شما
هنوز 780Ti کلاسفید موجود نشد ؟ به شدت لازم دارم
اگه موجوده بفرمایید تا مبلغ واریز بشه
بله درسته جناب اشوری شارژ نداشتم اینجا میگم خبرشو بزودی بهتون میدم ممنون از لطفتوندرود بر شما
تلفنی هماهنگ کردیم
فعلا که مدل خاصی مد نظرم نیست میخوام به اندازه بودجم یه گرافیک بردارم میخواستم مشخصاتشون رو با هم مقایسه کنم.
در صورتی که مدلشو مشخص کنم میشه به همراهتون تماس گرفت تا اطلاع پیدا کرد از موجود بودنش و اینکه خرید به چه صورت هست؟
با سلام
امکانش هست از کابل Display port که موجود دارین عکس یا لینک بذارین؟
ممنون
مونیتور LG IPS 23EA63V هم هست تو دستو بالت کاکو؟
ببخشید دوست عزیز .درود بر شما
دوست گلم لطفا در تاریخی که قصد خرید دارید تماس بگیرید تا قیمت دقیق استعلام بگیرم
من جی اسکیل پیشنهاد میدم , چیزی که تو این مملکت گرون شد دیگه پایین اومدنی نیست هر روز هم بدتر میشه
برند MadCatz هم هیچ نوع وارد کننده ای در کل امارات نداره و همش دسته یک فروشگاه زنجیره ای هست به صورتی که شما هیچ جای دبی به غیر از یک جا نمیتونی MadCatz پیدا کنید برای قیمت گیری هم باید شخصا اونجا باشم اگر خریدتون نهایتا تا هفته اینده قطعی که تماس بگیرید در اون تاریخ دبی هستم بهتون قیمت میدم
ببخشید دوست عزیز .
راستش من تا اواسط خرداد ( ببخشید اشتباها اون بالا گفتم مرداد ) 1 تومن پول گیرم میاد . با قیمت هایی که از خود سایت MadCatz دیدم قیمت R.A.T.7 + S.T.R.I.K.E.5 حدودا 300 دلار درمیاد که شاید با بودجم بخونه . ولی میخوام الان یه حدود قیمت دستم بیاد تا بعد از امتحانای پایانترم دانشگاه اگه بودجه ش رو داشتم سفارش بدم (قطعی). اگه هم که قیمتش بیشتر میشه به جای R.A.T.7 بیام R.A.T.5 رو بردارم یا از الان یه کم پول پس انداز کنم واسه اونموقع . فقط قیمت رو نمیدونم که ممکنه چه قدر کمبود داشته باشم .
شما بی زحمت نمیتونی هفته دیگه که تشریف میبرید دبی یه قیمت برای من بگیرین تا یه برنامه بریزم ؟! راستشش من کل نت رو زیر و رو کردم هیچ جا این دوتا جنس رو برای فروش نداشتن تو ایران . آخرین امیدم شمایید .
با سپاس