• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معتبر ترین و قدیمی ترین وارد کننده سخت افزار در پرشین تولز - WWW.PCMAXHW.COM

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
اون H80i چند درومد ؟

H80i اصلا واتر خوش قیمتی نیست منم به اصرار 6 نفر از مشتریام اوردم 450 , 60 تومن قیمت تک البته در صورت خرید حداقل 10 عدد قیمت مناسبتر بود ( البته چندین دفعه مدل جایگزین پیشنهاد دادم ولی قبول نکردن ) و به شما هم پیشنهاد نمیدم چون قیمت خریدش هم فوق العاده بالاست ولی خب این 6 نفر از دوستان فقط خواهان این مدل بودن

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
sandisk extreme 16 gb usb 3 می خوام دارید می تونید گیر بیارید ؟

caixa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
اقاي اشوري جواب مارو ندادين قربان:(

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
میتونید حدود قیمتش رو با مثلا دلار همین الان بگید . یعنی می خوام ببینم هزینه هایی جانبی که روش میاد ، میارزه به هزینش یا نه . من دو عدد می خوام البته شرمنده عزیز جان .. تو آمارون اینا قیمتاش هست . فقط اصل باشه دیگه از جای معتبر خریداری میشه ؟ تا جایی هم که من می دونم خیلی ها در به در دنبال این فلش هستن . یکیش آقا احسان که اس اس دی وارد می کنه :)

Last edited:

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
میتونید حدود قیمتش رو با مثلا دلار همین الان بگید . یعنی می خوام ببینم هزینه هایی جانبی که روش میاد ، میارزه به هزینش یا نه . من دو عدد می خوام البته شرمنده عزیز جان .. تو آمارون اینا قیمتاش هست . فقط اصل باشه دیگه از جای معتبر خریداری میشه ؟ تا جایی هم که من می دونم خیلی ها در به در دنبال این فلش هستن . یکیش آقا احسان که اس اس دی وارد می کنه :)

البته ایشون فلش نمی خواد ها ... یکجایی نوشته بودن این فلش و هر کی گیر بیاره بخره اگه گیر آورد بگه به ما از کجا خریدم :) .. سوء تفاهم ایجاد نشه . کلا بخ خاطر سرعتش مشتری های خاض خودش رو داره منظور من همینه

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
داداش سی پیو میاری ؟
اگه میاری سی پیو 4 هسته ای اینتل با فرکانس 2 به بالا سوکت 775 LGA
چند در میاد ؟

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
البته ایشون فلش نمی خواد ها ... یکجایی نوشته بودن این فلش و هر کی گیر بیاره بخره اگه گیر آورد بگه به ما از کجا خریدم :) .. سوء تفاهم ایجاد نشه . کلا بخ خاطر سرعتش مشتری های خاض خودش رو داره منظور من همینه

قیمت حدودی 120 تومن هست

داداش سی پیو میاری ؟
اگه میاری سی پیو 4 هسته ای اینتل با فرکانس 2 به بالا سوکت 775 LGA
چند در میاد ؟

وقت بخیر

775 دیگه تولید نمیشه دوست عزیز

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
سلام مجدد اقای اشوری جواب ما رو هم بدین اگه ممکنه.

majid.S

Registered User
لایک‌ها
9
فقط همین کیس هارو دارین ؟ مدل دیگه با قیمت مناسب اگه دارین بزارین تو سایت . اینا اکثرا زیادی گرونن.
مرسی

بالا