rohallah_t
Registered User
سلام و عرض ادب
جناب آشوری وسایل های ما کی ارسال میشوند!؟
با تشکر
با تشکر
سلام و عرض ادب
با تشکر
سلام
آقای آشوری گرافیک های EVGA GeForce GTX 780Ti Classified KINGPIN و EVGA GeForce GTX 780 Ti Dual Classified w/ EVGA ACX Cooler
موجود دارین یا باید سفارش بدیم؟برا sli می خوام یکی از این دو مودلو می خوام بر دارم البته 2تا.
واترکولینگ xspc ام کار می کنین؟اگه آره مدل بگم بم قیمتشو بگین
درودXSPC کار نمیکنم
درود
علت اینکه XSPC کار نمیکنید چی هست؟
این برند توی دبی کم پیدا میشه یا چیز دیگه ای هست؟
چون من میخواستم در آینده نزدیک مزاحمت بشم یک کیس کامل ببندم، روی XSPC یا EKWB برای واتر کولر حساب کرده بودم.
ممنون از پیشنهادتون،من برای بازی های انلاین واستفاده از امکانات team speak که مخصوص این کیبرد هست این کیبرد رو انتخاب کردموقت بخیر
لاجیتک تو بازار فراوونه دوست عزیز اگر هم نباشه به زودی میاد ! اگر مدل بهتری بخواید در حال حاضر اینو موجود دارم فوری تقدیمتون میکنم ! تضمین میکنم از لحاظ کیفیتی از لاجیتک هم سرتره ! ست گیمینگ کولر مستر هم دارم موس + کیبرد کیفیت مشابه لاجیتک
CORSAIR RAPTOR K50 GAMING KEYBOARD 16.8M BACKLIGHTING COLORS
COOLER MASTER CM STORM DEVASTATOR - LED GAMING KEYBOARD AND MOUSE COMBO BUNDLE
ممنون از پیشنهادتون،من برای بازی های انلاین واستفاده از امکانات team speak که مخصوص این کیبرد هست این کیبرد رو انتخاب کردم
چون شنیده بودم بعضی شرکت های ایرانی refurbished های بازار خارج و تعمیر شده ها رو به عنوان اکبند وارد میکنن و میفروشن،واسه همین میخواستم ببینم قیمتش تو دبی چقدره و اختلاف قیمت ارزشش رو داره یا نه
ممنونم
قیمت از فروشگاه های تبریز فروشگاه تکسان تو پاساژ سهند 305 تومن
با توجه به قیمت دلاریش معقوله
از کجا میشه فهمید این چیزا رو که ریفوربیشد یا تعمیری هست؟
ممنون از راهنمائیتوناگر G510S هست ( G510 نیست حتما S هست ) قیمتش مناسبه تهیه کنید
شما یه سرچ کنید مشخص میشه , معمولا این نوع حرف و حدیث ها که نمیدونم جنس فلانی ارزونه اینا ! افرادی که توانایی رقابت کردن تو بازار ندارن سعی میکنن شایعه ای درست کنن که جنس خودشون گرونتر بفروشن ! نمونش همین بازارچه هم زیاده !
نمیگم نیست ولی خب قطعات کامپیوتر چند تا ریوییو ازش بخونید چند تا سرچ کنید همه توضیحات هست مشخص میشه و معمولا شما حتی با نگاه کردن به اطراف دستگاه چک کردن برچسپ ها و بعضی ها از روی سریال نامبر معلوم میشه این کیبرد هم سرچ کردم مدل G510 ازش ریفر اومده تو بازار ولی واسه S چیزی پیدا نکردم
درود بر شما
دوست گلم هم شما میدونی و هم بنده که این مانیتور ما بیاریم واسه فروش تا 1 سال اینده باید تاپیک اپ کنیم شاید یک نفر مشتری براش پیدا بشه ! که شک دارم
واقعا میگم نمیخرن ! مگه اینکه دوستان سفارش بدن ما تعدادی بیاریم اگر تقاظا به حد قابل قبولی بود چرا که نه از همه برند ها خودم میارم واسه فروش ولی در حال حاضر فقط سفارشی هست , اگر هم خواهان مانیتور هستید یک پیشنهاد ویژه دارم من یه سری از اجناسم هنوز دبی هست اگر تا نهایتا 2 روز اینده اقدام کنید برای سفارش من مانیتور تا 2 هفته اینده بهتون تحویل میدم ( این پیشنهاد فقط برای این 2 مدل 4K هست که موجوده , برای باقی ایتم ها باید صبر کنید تا اخر هفته که سفارشات شروع کنم تحویل هم 45 تا 55 روزست ) ولی اگر خریدتون این مدل ایسوس یا سامسونگ هست قطعی شد تماس بگیرید تا من بگم بچه ها اضافه کنن همراه اجناسم بفرستن ایران
ممنون جناب آشوری.
کاملا با حرفتون موافقم. متاسفانه خیلی از حرفه ای ها و گیمر ها با این سایت و سایت شما آشنایی ندارن و فقط چندتا پاساژ مشهور تهران رو می شناسند.
من دنبال این مانیتورم: Asus PG278q
http://rog.asus.com/324842014/gamin...ilable-july-g-sync-144hz-wqhd-gaming-monitor/
خبری ازش شد یا امکان سفارشش بود اگه زحمتی نبود بهم خبر بدین
ممنونم
سلام اقای اشوری
منم با مانیتوری که فرهاد میخاد بخره کاملا موافقم و اگه باشه منم صد در صد یکی میخام
علت های اینکه من 4K رو هنوز تصمیم ندارم بخرم اینه که واقثعا خیلی گرونه و باید حتما دو گرافیک باشه که بتونیم به بهترین نحو بازی ها رو بالای 60 فریم با تنظمیات اولترا اجرا کنیم .
حالا فرهاد که دو گرافیک داره خوبه