راجب SSD یک سری اطلاعات کامل میخوام که تصمیم بگیرم چی بخرم؟!
اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا پ.خ بده ممنون
سلام دوست گرامیب من همنجا توضیحات رو با اجازه ی هانی جان ( استاتر محتر تایپک ) عرض میکنم تا همه ی کاربران ببینن :
در مورد SSD باید بگم که اول باید ببینی چقد بودجه دارید با توجه به بودجه اس اس دی مورد نظرتون رو تهیه کنین خب هر کسی که میخاد اس اس دی تهیه که صد در صد و در بدترین وضعین مبلغی بالغ بر 300 هزار تومن رو داره در این شرایط SSD های سامسونگ که
برترین SSD ها به جساب میروند بسیار کار آمد هستن : الان اس اس دی های SAMSUNG 840 EVO با توجه به قیمتی که دارند بسیار بسیار عالی هم از نظر کیفیت و هم از نظر سرعت و هم از نظر قیمت خوب هستند و قیمت 120 گیگ اینا قیمتی از 330 تومن تا 380 تومن تو بازار پیدا میشه . خب اول باید بگم که اکثر SSD سامسونگ بذدون گارانتی هستند و این ممکنهخودش کمی خریدار رو به شک بندازه اما خوشبختانه خود بنده بیش از 8 تا از اس اس دی های سامسونگ رو تست کردئم و حتی یکی از اونا هم مشکل و موردی نداشتند و خیلی کم پیش میاد این موضوع .
پس نتیجه میگیریم :
اگر شما به دنبال بهتریبن سرعت هستید ===> SSD SAMSUNG 840EVO
اگر شما به دنبال سرعت و طول عمر بیشتر اس اس دی هستید : SSD SAMSUNG 840 PRO که خب قیمت بسیار بیشتری داره دلیلشم در پایان خدمتتون عرض میکنم .
اگر شما به دنبال بهترین گارانتی SSD هستید و سرعت براتنون اهمیتی نداره : ادیتا پیشنهاد میشه که طبق تستای بنده روی سیستم های اند سرعت رید 450 و سرعت رایت 250 دارند ولی خب دارای گارانتی 5 ساله ی اونگ هستند .
و در نهایت اگر میخاهید بهترین اس اس دی دنیا با بهترین قیمت را در دست داشته باشید فقط و فقط EVO .
در پایان عرض میکنم تنها تفاوت PRO با EVO در طول عمر بیشتر پرو هست که برای مایی که هر 3 سال حداکثر سیستم رو اپدیت میکنیم هعمون ایوو خوبه و حتی بعضی جاها ایوو بهتر از پرو تو سرعت عمل میکنه و بنظر بنده با قیمتی که پرو داره ارزش خرید نداره بیا قیمت 128 گیگ پرو میتونین 250 گیگ ایوو رو دریافت کنین .