• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نكته خيلي جالبي بود جناب Seymour ...همينطور عكسها! مرسي.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از چی بدت اومد؟
4_6_2v.gif
یکیش همین قضیه ی Nina.به شدت Disgusting بود...
4hvafma.gif

راستی میشه بگی اینا کین؟سر در نیاوردم.
questionedf.gif

2uj7g4g.jpg
2lx9xqc.jpg

m49_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگه یادتون باشه یک انیمیشنی بود که سالهی 59 و60 میداد به اسم باغ گلها که یه راوی داشت با دو تا دختر بچه که تو ایران اسمشون را شبنم و نسیم گذاشته بودن.
فکر میکنم اسم اصلیه انیمیشن flowers story باشه.
اهنگ این انیمیشن را میخواستم یا اسم اهنگ را.
با تشکر از همه دوستان.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دوستان اگه یادتون باشه یک انیمیشنی بود که سالهی 59 و60 میداد به اسم باغ گلها که یه راوی داشت با دو تا دختر بچه که تو ایران اسمشون را شبنم و نسیم گذاشته بودن.فکر میکنم اسم اصلیه انیمیشن flowers story باشه.اهنگ این انیمیشن را میخواستم یا اسم اهنگ را.با تشکر از همه دوستان.
سلام:)
اول از همه به جمع ما خوش اومدين:happy:

بعدش اينکه فکر نکنم اسم اين کارتون اين باشه:eek:، اگه بتونين اسمه دقيقشو پيدا کنين من سعی ميکنم آهنگ ها رو براتون پيدا کنم.;)

------------------------------------
برادر ويلی ... طبق معمول ;):D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسم انگلیسی Oshin
وای ساحل واقعاً حوصله داری بشينی دوباره اوشين نگاه کنی؟:blink::p

و اما من دنبال تورنت اون سريال کره اي يه بودم که به تورنت درامای ژاپنی forbidden love برخورد کردم و الان دارم دانش ميکنم:D. ديشب قسمت اولشو ديدم و ديدم که وای عجب سريال (به قول شين يين) گوگولی اي هست.:p دفعه بعد براتون ميفرستم.;) عشق بين معلم و شاگرد!:lol: معلم خانم و شاگرد پسر!:blink::p

hptakki1.jpg

هنر پيشه زن اين سريال matsushima nanako خيلی معروف و نازه :happy:و فکر کنم از سر سريال great teacher onizuka که با Takashi Sorimachi بازی کرد خيلی مشهور شد.:D

ost_1.jpg

gto-drama10.jpg

zrzutekranu04kg.png

gto04.jpg

-----------------------------------

اينم برای ساحل , آهنگ tsukiyo no monogatari از گروه kat tun:;)

اينم برای youtube شاناری ها:
راستی ممکنه يه نگاهی بکنين ببينين تورنت سريال کره اي forbidden love (با داستان کاملن متفاوت) رو ميتونين پيدا کنين يا نه؟ ممنون:happy:

919a1093_img_2_l.jpg

2.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
یکیش همین قضیه ی Nina.به شدت Disgusting بود...
4hvafma.gif
قضيه نينا؟ منظورت چيه؟ چی رو ميگی؟ نينا خواهر لولو رو ميگی؟
4_12_3.gif

راستی میشه بگی اینا کین؟سر در نیاوردم.
questionedf.gif

2lx9xqc.jpg
آها اينا همون سران 6 خانواده قدرتمند کيوتو هستن که گروه های شورشی رو ساپورت مالی ميکنن. همون کيريهارا (پير مرده) که لولو ماسکشو برداشت که ببينتش رييس اين گروه هست. دختره نميدونم کيه! :eek:ولی با هميناست.

(يه چيزه عجيب ديگه، اين لپتاپم عکس دختره رو نشون نميده امروز که دانشگاه بودم عکسشو ديدم!:blink:حالا يکی بگه اين يعنی چی؟:blink:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من کارتون onegai twins رو دیدم ... خنده دار بود
square.gif
... چقدر طبیعت این سری onegai ها ( teacher + twin ) جذاب بود
rainbowf.gif
... رفتم یه سرچی کردم و دیدم که کل وقایع این دو سری ، توی منطقه ی lake kizaki اتفاق میفته و سازنده های کارتون سعی کردن که کاملا فضای اونجا رو شبیه سازی کنن
painting.gif
... حالا این عکس ها رو ببینید تا بفهمید چه زحمتی کشیدن واسه این شبیه سازی :
rollingf.gif
خيلی خيلی جالب بود.
4_17_209.gif

يه بار از جانبه خودم دستت درد نکنه
4_19_2.gif
، يه بارم از طرف استادم، اونم خيلی تشکر کرد.
4_19_1.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هی هر روز ميخوام جواب سپهر رو بدم نميشه! :pخوب:
سپهر تو Hellsing رو ديدی يا نه؟:eek: کارتون قهرمانی خون دار ومپايری، فعلاً فقط همينو داريم و مقداره خونش هم قابل قبوله!:D:lol: سريال 13 قسمته 2 قسمت ultimate اش هم در اومده.;)

Hellsing%20%2874%29.jpg

چيزه ديگه اي که توش خون باشه ديگه نداريم يعنی اصلاً در مقايسه با اين يا elfen lied به حساب نميآن:( ولی اگه يه چيز باهال ميخوای که هيجان انگيز باشه ، خون هم داشته باشه در سطح bleach , بهت توصيه ميکنم که get backers رو که من فرستادم از لرد سياه بگيری:D. بازم مثل bleach اولش نشون نميده که چه کارتونی هست:eek: ولی بده 5-6 قسمت درست ميشه و ديگه نميتونی از پاش بلند شی:D، مخصوصاً يه قاتل حرفه اي خيلی باهال داره که من عاشقشم:wub::p:lol::

676126_DV_L_F.jpg

اينم قاتل من:D:

97_jackal.jpg

Dr%20Jackal.jpg

23-akabane-noooo-2.jpg

خوب بزار ببينم ديگه چی خوبه؟
4_12_12.gif

آها برو بشين yu yu hakusho رو از دنيل بگير و ببين:D با وجود اينکه کارتون قديمی هست، قسمتی نيست که آدم احساس خستگی بکنه! :cool: کارتون با هيجان باهال ولی از اين کارتون ها انتظار داستان عميق مغز کار گيرنده نداشته باش، اينا رو محض لذت بردن بايد ببينی!:cool:

1607%7EYu-Yu-Hakusho-Posters.jpg

از کارتون هايی که فرستادم samurai champloo و samurai deeper kyo رو هم بگير و ببين. سمورlی چامپلو که از اون چيزای بايدی هست.:D

676408.jpg

snapshot20060305170430.jpg

samuraideeperkyo.jpg

mtvanimeweek_SamuraiDeeperKyo.jpg

راستی basilisk رو يادم رفت بگم، از برادر شينوبی يا لرد سياه بگير. فکر کنم از اين حسابی خوشت بياد;)

baji_02.gif

خوب فعلاً اينا رو درياب تا من يه بار ديگه يه سريه ديگه رو بهت بگم :f34r::p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از بین ملت اینجا کسی هست بتونه خط این ژاپنی هارو بخونه ؟؟
اصلا یه جوری هست که من میگم غیر ممکنه , چهار نوع نوشتن دارن کاتاکانا , هیراگانا , روماجی , کانجی ...
يه توضيح اضافه کنم البته مثله اينکه قبلاً هم گفته بودم ولی خوب يه باره ديگه برای اعضای جديد:

هيراگانا و کاتاکانا کاراکتر های ژاپنی هستن که اساس نوشتار ژاپنيند. هيراگانا اکثراً شکل گرد مانندی داره و برای آخر جمله ، کلمه های کاربردی و لغات اصيل ژاپنی استفاده ميشه.

کاتکانا اکثراً شکل کشيده و مستقيمی داره و برای نوشتن لقاتی که ژاپنی نيستن استفاده ميشه مثلاً تلوزيون، يا اگه بخوان اسمه منو يا شما رو که تو ژاپنی نيست بنويسن از کاتاکانا استفاده ميکنن.

کانجی اصلاً کاراکترهای چينی هست و همون طور که ميدونين چينی حروف الفبا ندارن و برای هر لغتی يه شکل دارن! حالا ببينين اينا چه حافظه اي دارن که شکل نوشتن تمام لغت ها رو حفظ کردن!!!:blink: ژاپنی ها هم از چينی ها يه پله باهوش ترن که هر 2 تا زبون رو بلدن!!!!!:blink::blink::blink:

رومانجی يا romanji از roman letters گرفته شده و برای علامت ها و اعداد اين جور چيژا اکثراً استفاده ميشه و همينطور ژاپنی اينگيليسی نوشتن که ماها استفاده ميکنيم.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کلا برای من که دوست دارم انیمه های پر از زد و خورد و خونینم نشستن پای این کارتون کمی عجیب بود اما شخصیت های متنوع که هر کودوم نماد یک نوع ادم بودن ... دایالوگ های خیلی عالی ..... موضوع گنگ و مبهم ..... و بیشتر از همه اهنگا ی قشنگ این کارتون منو پای خودش نشوند !
من که گفتم قشنگن!:D
این انیمه اصلا خون نداره عموما جنگ نداره اگر هم داشته باشه خیلی مختصر و ساده و سریع ... کلا هیجانی نیست ! اصلا شبیه سایر کارتون ها هم نبود....... این کارتون جز اون کارتون هاییه که باید دید ! به همه با هر سلیقه ای که دارن این کارتون توصیه میشود
تاييد ميشه ;)

----------------------------

من واقعاً خوشحالم که ميبينم سپهر و آريانا و برادر شينوبی به جمع معرفی کنندگان کارتون ها پيوستن!:) چون اطلاعات من يه نفر که کافی نيست:(، الان از اين 3 تا کارتون 2 تاشو من نديده بودم!:blink: لطفاً به کارتون ادامه بدين. ممنون :happy:

در ضمن زنگ تفريح خوبی هم برای من بود.:p

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
اولا که با عرض Arigato فراوان .....

خوب:
سپهر تو Hellsing رو ديدی يا نه؟ کارتون قهرمانی خون دار ومپايری، فعلاً فقط همينو داريم و مقداره خونش هم قابل قبوله! سريال 13 قسمته 2 قسمت ultimate اش هم در اومده.

اتفاقا اینو قبلا بهم گفته بودی منم گرفتم اما من هیچ وقت نشسته بودم ببینم دیشب که کاراس تموم شد نشستم بصورت مخلوط این و کاراس درهم بدون وقفه دیدم :D (دیوانگی هم عالمی داره !) خشونت Hellsing مقابل برسرک و Elfen Lied من بهش B می دم .... می دونی منو بشدت یاد Ninja Scroll بیانداخت یعنی تو همون حال و هوا همون مدل نقاشی بود به برادر Shinobi توصیه می شود !

در مورد باقیشم یه نگاهی می کنیم ببینیم چی به چیست

===

off
من دیگه امتحانام تموم شد دوباره وقتم کم می شه :( ..... امیدوارم مشکل خواهر Xing Ying (شین یین / شینگ یینگ / زینگ یینگ / زین یین ؟)

راستی دانیل کجاس ؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کسی کارتونای زیر رو داره!
1.زنان کوچک
2.مهاجران
3.باخانمان(پرین!)
4.ای کیوسان یا می تی کمن
5.فوتبالیستا(تاکرو شون با تیم امید کیتا هارا نه س.با شون!)
6.دوقلو های افسانه ای
7.میو میو ئمیو عوض می شه!
این کارتونا کارتونای محبوب من بودن اگه کسی هر کدوم داره خبر بده!
سلام برادر شيان

من فوتباليست ها رو ندارم ولی فکر کنم دوست های کانادا ايم دارن ولی نميدونم کدوم season ش رو ميگی:eek:. اسمه ژاپنيشو بگو بپرسم ببينم ميتونم برات بگيرم يا نه!;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اولا که با عرض Arigato فراوان .....
خواهش:blush:
خشونت Hellsing مقابل برسرک و Elfen Lied من بهش B می دم ....
موافقم ;)
می دونی منو بشدت یاد Ninja Scroll بیانداخت یعنی تو همون حال و هوا همون مدل نقاشی بود به برادر Shinobi توصیه می شود !
نه...
مشابه ninja scroll ميخواين، بايد بشينين samurai deeper kyo رو ببينين :cool:
امیدوارم مشکل خواهر Xing Ying ...
منم همينطور، اميدوارم حال خواهر هر چه زودتر خوب شه و ما هم دوباره به زودی ببينيمشون :happy:
راستی دانیل کجاس ؟
تو چرا سوالای منو ميپرسی:hmm::D؟
آره يه چند روزی يه دنيل نيست ....!!!:eek::( کسی خبری ازش نداره؟:eek:

يه سوال ديگه: کسی نميدونه برادر سيفروث کجاست؟ خيلی وقته که هيچ خبری ازش نداريم!!!:(
از خواهر پانتی هم خبری نيست؟ چرا همه مفقود الاسر شدن؟!:blink::eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Negative .....
این جا داره ولی باید رجیستر کنی بعدم نمی دونم زیرنویسه یانه
http://www.animeyume.org/series.php?id=1631&show=torrents
anime yume رو که من چند سالی هست عضوشم:D، نصفه تورنت هامو از اينجاا ميگيرم مخصوصاً نآياب هاشو;) ولی اون زبونش ايتاليايی هست:(

برادر شينوبی به من لينک اين تورنت رو دادن ولی من هنوز امتحانش نکردم. خوبيش به اينه که ميتونيم special يک و چهار رو با هم بگيريم:D:

http://www.mininova.org/tor/475288
اگه گرفتی خبرشو به منم بده :happy:
تو گفتی ولی من نخوندم :D ....
36_1_4.gif
پس من برا کی ميگم؟؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نظر م عملی ترین راه حله . قبلا خواهر ین ین ( مبتکر تشکیل گروه یاهو ) مشابه این کار رو در تاپیک افسانه شجاعان انجام داده بودند. و بسیار جالب و مفید بود. فکر کنم شما هم بتونید مطالب اینجا رو دسته بندی کنید و در پست اول تاپیک قرار بدین تا همه ( به خصوص افراد تازه وارد ) راحت تر بهش دسترسی داشته باشن . البته اگه لینک لیستها و توضیع کنندگان رو هم در پست اول قرار بدید که خیلی خوب میشه.
دسته بندی مطالب این تاپیک می تونه کاملا متفاوت باشه ولی برای اطلاع از طبقه بندی که خواهر ین ین زحمت کشیدن و در تاپیک افسانه شجاعان قرار دادند به این لینک مراجعه کنید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=619551&postcount=1345
ممنون برادر
يادمه يه بار ديگه هم اين پست رو برای من تو تاپيک افسانه شجاعان گزاشته بودين!:happy:

فکر خوبيه فقط يه نفر بايد با حوصله بشينه يه ليست درست کنه!:eek: يه نفر که وقت هم داشته باشه چون تاپيک از 150 صفحه هم بيشتر شده!:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
History's Strongest Disciple
Kenichi

ken772.jpg

خوب يه کارتون محض سرگرمی تا الان 4-5 قسمتش در اومده :)
داستان مربوط ميشه به يه پسر به اسمه کنيچی که خيلی بی دست و پاست و بقيه پسرای مدرسه هميشه ازيتش ميکنن:f34r:.

کنيچی به باشگاه کاراته هم ميره که شايد يه چيزی ياد بگيره و بتونه از خودش دفاع کنه ولی اونجا در واقع بهش هيچی ياد نميدن:(. يه روز با يه دختر آشنا ميشه که هسابی خدمت پسر های ديگه ميرسه و کنيچی که تحت تأثير قرار گرفته بود از دختر ميپرسه که کجا martial arts رو ياد گرفته و دختر هم ميگه فلان دوجو.

خلاصه با هم به اونجا ميرن و کنيچی شروع به ياد گرفتن martial arts در اونجا ميکنه و بايد بگم که عجب دوجويی واقعاً ديدنی هست:lol:.

در نهايت چون کنيچی يه چيز هايی ياد ميگيره و ميتونه از خودش دفاع کنه، کم کم گنگ ها شروع به ظاهر شدن جلوش ميکنن و ... :D

اين يه کارتون کمدی هست و به کسايی که به کاراته و martial arts به طور کلی علاقه دارن، توصيه ميشه که ببينن.:cool:

m49_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:)
اول از همه به جمع ما خوش اومدين:happy:

بعدش اينکه فکر نکنم اسم اين کارتون اين باشه:eek:، اگه بتونين اسمه دقيقشو پيدا کنين من سعی ميکنم آهنگ ها رو براتون پيدا کنم.;)

------------------------------------
برادر ويلی ... طبق معمول ;):D

ممنونم از دوستان خوبم
من هم خوشحالم که در جمع شما هستم.
اگر کسی یادشه اسم این انیمیشن چی بوده لطف کنه بگه.
همان طوری که گفتم ماله ا واخر 50 و اوایل شصت بود.2 تا دختر که توی باغی بودن و یک گربه که اسمش خبل بود.
صدای یک راوی داستان را تعریف میکرد.
حرکت در انیمیشن بصورت فریم فریم بود و فضای خیلی ارامی داشت.
همانطور که گفتم در صدا و سیما اسم این دخترا شبنم و نسیم گربه خبل و اسم انیمیشن هم باغ گلها بود.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قضيه نينا؟ منظورت چيه؟ چی رو ميگی؟ نينا خواهر لولو رو ميگی؟
4_12_3.gif

اسم خواهر لولو که نانالیه.:p نینا این یکیه:

2rwn8e0.jpg

آها اينا همون سران 6 خانواده قدرتمند کيوتو هستن که گروه های شورشی رو ساپورت مالی ميکنن. همون کيريهارا (پير مرده) که لولو ماسکشو برداشت که ببينتش رييس اين گروه هست. دختره نميدونم کيه! :eek:ولی با هميناست.
اوکی...مرسی...دختره هم فکر میکنم یکی از شخصیتهای اصلی بشه توی تیتراژ هم نشونش داده بودن.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام برادر شيان

من فوتباليست ها رو ندارم ولی فکر کنم دوست های کانادا ايم دارن ولی نميدونم کدوم season ش رو ميگی:eek:. اسمه ژاپنيشو بگو بپرسم ببينم ميتونم برات بگيرم يا نه!;)

فکر میکنم منظور برادر شیان این یکی باشه:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=480

بالا