یکیش همین قضیه ی Nina.به شدت Disgusting بود...از چی بدت اومد؟![]()
سلامدوستان اگه یادتون باشه یک انیمیشنی بود که سالهی 59 و60 میداد به اسم باغ گلها که یه راوی داشت با دو تا دختر بچه که تو ایران اسمشون را شبنم و نسیم گذاشته بودن.فکر میکنم اسم اصلیه انیمیشن flowers story باشه.اهنگ این انیمیشن را میخواستم یا اسم اهنگ را.با تشکر از همه دوستان.
وای ساحل واقعاً حوصله داری بشينی دوباره اوشين نگاه کنی؟:blink:اسم انگلیسی Oshin
قضيه نينا؟ منظورت چيه؟ چی رو ميگی؟ نينا خواهر لولو رو ميگی؟یکیش همین قضیه ی Nina.به شدت Disgusting بود...![]()
آها اينا همون سران 6 خانواده قدرتمند کيوتو هستن که گروه های شورشی رو ساپورت مالی ميکنن. همون کيريهارا (پير مرده) که لولو ماسکشو برداشت که ببينتش رييس اين گروه هست. دختره نميدونم کيه!راستی میشه بگی اینا کین؟سر در نیاوردم.![]()
![]()
خيلی خيلی جالب بود.من کارتون onegai twins رو دیدم ... خنده دار بود... چقدر طبیعت این سری onegai ها ( teacher + twin ) جذاب بود
... رفتم یه سرچی کردم و دیدم که کل وقایع این دو سری ، توی منطقه ی lake kizaki اتفاق میفته و سازنده های کارتون سعی کردن که کاملا فضای اونجا رو شبیه سازی کنن
... حالا این عکس ها رو ببینید تا بفهمید چه زحمتی کشیدن واسه این شبیه سازی :![]()
![]()
يه توضيح اضافه کنم البته مثله اينکه قبلاً هم گفته بودم ولی خوب يه باره ديگه برای اعضای جديد:از بین ملت اینجا کسی هست بتونه خط این ژاپنی هارو بخونه ؟؟
اصلا یه جوری هست که من میگم غیر ممکنه , چهار نوع نوشتن دارن کاتاکانا , هیراگانا , روماجی , کانجی ...
من که گفتم قشنگن!کلا برای من که دوست دارم انیمه های پر از زد و خورد و خونینم نشستن پای این کارتون کمی عجیب بود اما شخصیت های متنوع که هر کودوم نماد یک نوع ادم بودن ... دایالوگ های خیلی عالی ..... موضوع گنگ و مبهم ..... و بیشتر از همه اهنگا ی قشنگ این کارتون منو پای خودش نشوند !
تاييد ميشهاین انیمه اصلا خون نداره عموما جنگ نداره اگر هم داشته باشه خیلی مختصر و ساده و سریع ... کلا هیجانی نیست ! اصلا شبیه سایر کارتون ها هم نبود....... این کارتون جز اون کارتون هاییه که باید دید ! به همه با هر سلیقه ای که دارن این کارتون توصیه میشود
خوب:
سپهر تو Hellsing رو ديدی يا نه؟ کارتون قهرمانی خون دار ومپايری، فعلاً فقط همينو داريم و مقداره خونش هم قابل قبوله! سريال 13 قسمته 2 قسمت ultimate اش هم در اومده.
سلام برادر شيانکسی کارتونای زیر رو داره!
1.زنان کوچک
2.مهاجران
3.باخانمان(پرین!)
4.ای کیوسان یا می تی کمن
5.فوتبالیستا(تاکرو شون با تیم امید کیتا هارا نه س.با شون!)
6.دوقلو های افسانه ای
7.میو میو ئمیو عوض می شه!
این کارتونا کارتونای محبوب من بودن اگه کسی هر کدوم داره خبر بده!
خواهش:blush:اولا که با عرض Arigato فراوان .....
موافقمخشونت Hellsing مقابل برسرک و Elfen Lied من بهش B می دم ....
نه...می دونی منو بشدت یاد Ninja Scroll بیانداخت یعنی تو همون حال و هوا همون مدل نقاشی بود به برادر Shinobi توصیه می شود !
منم همينطور، اميدوارم حال خواهر هر چه زودتر خوب شه و ما هم دوباره به زودی ببينيمشون :happy:امیدوارم مشکل خواهر Xing Ying ...
تو چرا سوالای منو ميپرسی:hmm:راستی دانیل کجاس ؟
anime yume رو که من چند سالی هست عضوشمNegative .....
این جا داره ولی باید رجیستر کنی بعدم نمی دونم زیرنویسه یانه
http://www.animeyume.org/series.php?id=1631&show=torrents
تو گفتی ولی من نخوندم....
ممنون برادربه نظر م عملی ترین راه حله . قبلا خواهر ین ین ( مبتکر تشکیل گروه یاهو ) مشابه این کار رو در تاپیک افسانه شجاعان انجام داده بودند. و بسیار جالب و مفید بود. فکر کنم شما هم بتونید مطالب اینجا رو دسته بندی کنید و در پست اول تاپیک قرار بدین تا همه ( به خصوص افراد تازه وارد ) راحت تر بهش دسترسی داشته باشن . البته اگه لینک لیستها و توضیع کنندگان رو هم در پست اول قرار بدید که خیلی خوب میشه.
دسته بندی مطالب این تاپیک می تونه کاملا متفاوت باشه ولی برای اطلاع از طبقه بندی که خواهر ین ین زحمت کشیدن و در تاپیک افسانه شجاعان قرار دادند به این لینک مراجعه کنید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=619551&postcount=1345
سلام
اول از همه به جمع ما خوش اومدين:happy:
بعدش اينکه فکر نکنم اسم اين کارتون اين باشه، اگه بتونين اسمه دقيقشو پيدا کنين من سعی ميکنم آهنگ ها رو براتون پيدا کنم.
------------------------------------
برادر ويلی ... طبق معمول![]()
قضيه نينا؟ منظورت چيه؟ چی رو ميگی؟ نينا خواهر لولو رو ميگی؟![]()
اوکی...مرسی...دختره هم فکر میکنم یکی از شخصیتهای اصلی بشه توی تیتراژ هم نشونش داده بودن.آها اينا همون سران 6 خانواده قدرتمند کيوتو هستن که گروه های شورشی رو ساپورت مالی ميکنن. همون کيريهارا (پير مرده) که لولو ماسکشو برداشت که ببينتش رييس اين گروه هست. دختره نميدونم کيه!ولی با هميناست.
سلام برادر شيان
من فوتباليست ها رو ندارم ولی فکر کنم دوست های کانادا ايم دارن ولی نميدونم کدوم season ش رو ميگی. اسمه ژاپنيشو بگو بپرسم ببينم ميتونم برات بگيرم يا نه!
![]()